Hostelworld.com

TonysArtVillas

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 186 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 186 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 5.9
TonysArtVillas Located at Perissa, , Santorini.
TonysArtVillas
Greece
Santorini Santorini 84700 Perissa
72% 186
36.3550547 25.4709863
TonysArtVillas
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Wrz 2015
6.3

Tony was really nice and came and picked us up from the bus station. We did find 1 cockroach once but it wasn't a big deal. I didn't like how the bathroom was so close to the toilet and made the whole bathroom wet. Tony never told us details about checkout so we left a note with the keys and left. Overall it was fine but nothing too fancy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2015
2.9

DO NOT COME HERE!!!! There were no signs for reception.. Had to scream out for Tony and he was naked and gave us the key to the room. Only took cash. The room was a literal cement hole in the wall. The bedding was stained and dirty. Biggest cockroaches I've ever seen were in the room. No air conditioning. The pool was more like a cesspool of filth. Not worth the money at all. Go stay at The Best!!! Which is across the street and actually lives up to its name!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2015
4.0

We stayed in a dark smelly room with a small window facing a wall. There was no hot water (unless you took a shower early in the afternoon). They didn't take out the garbage for three days. The swimming pool was defunct and the wifi connection only in the common area, not in the room. Definitely not worth the money. The only thing we liked was a small fridge and AC.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
19 Sie 2015
6.9

Santorini c'est une ville cher et de plis en août, donc je trouve que pour le prix c'est correct. Bien placé, bien communiqué par un bus (nous n'avons pas de voiture et on n'a jamais eu aucun soucis). Les lits pas trop confortable, les installations correctes mais pas d'ambiance. Correcte pour 2 jours. Les propriétaires habitent dans l'hôtel et ils sont gentils et vous aideront avec votre planning.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sie 2015
8.6

Tony and his wife were incredibly warm and helpful. The location was perfect - very central in Perissa so a short walk anywhere. This place is great value for money and I would recommend staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Sie 2015
6.3

Llegue a las 3am con previo aviso y nadie me espero. No hay una recepción. Y cuando logramos despertar al encargado del hostel, no sabia ni dónde estaba parado. No te brindan mapas y las habitaciones muy rústicas. El baño una inundación en cada ducha, y no tiene agua caliente y sale salada. El wifi malísimo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2015
5.4
Przetłumaczone przez Google

Schronisko jest ładnie położony tuż nad brzegiem morza. Jednak mieliśmy pewne problemy przełożyć / prezbiterium jedną noc, które musieliśmy dodatkowo płacić. Ponadto hostel wydaje się być dość kosztowne dla komfortu otrzymasz.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Hostel jest czysty i dobrze położony (

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lip 2015
7.1

Tony's was totally a mixed bag. On one hand, we arrived late at night and he was so kind in welcoming us and being as accommodating as possible - truly awesome!! On the other hand, the pool was a little defunct, the fridge was broken down and we didn't have blankets. It's a quirky place, but great proximity to the Perissa bus stop and Tony is very nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
16 Lip 2015
7.4

Tony and Kathy were very nice and helpful. Location good less than 5 mins walk from beach. Can be noisy late at night, local kids running around playing. Not a lot of privacy if you want some fresh air as the back door of the room opened out into a common area where people seemed to walk around quite late. Wifi didn't really work but there are plenty of restaurants and cafes with wifi so wasn't a problem.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.