Hostelworld.com

Tomato Backpackers Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 654 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 654 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
9.4

Excellent overall, the location is perfect, the staff is super friendly and always ready to help. With a free breakfast and free coffee and tea you're always ready to explore the city. I recommend renting the bikes for 8€ so you can see the entire city in a day. Also if you're there and you're into cars go visit the automobile museum, it's SOOO good. The hostel only has one common area so the atmosphere is not as great as some other hostels. Overall, this is a great hostel with great staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.1

Un Hostel muy tranquilo, un ambiento muy bueno y el servicio está muy bien. Calidad-precio muy correcto, y además los empleados que nos atendieron fueron muy amables. A menos de diez minutes caminando de Porta Nuova. Yo volvería y lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Sty 2017
7.7

Les points forts : Très bien placée, propre, personnel agréable et serviable Les points faibles : douche à l'eau froide avec aucune pression. Lit supperposé très haut qui bouge beaucoup. Aucune ambiance dans l'auberge. Si vous venez seul pour rencontrer du monde, continuez vote chemin. Si vous cherchez juste un endroit où dormir, aucun pb.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Sty 2017
8.3

Ottimo ostello, pulito e abbastanza nuovo. Colazione buona e La ragazza della reception super disponibile e pronta ad aiutarti e informarti. Lo consiglio!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sty 2017
7.4

We only stayed one night for a layover, but it was good for the night. Didn't get a chance to experience the facilities or breakfast so no comment. Reception was great. Shower however was cold and the hot water had a shit pressure but the cold water had a higher pressure which sucked after walking around and just wanting a hot, pressurised shower

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
12 Sty 2017
8.6

The 4-bed dorm I stayed in was quite large and the bathroom clean. The bar area next to the reception is particularly nice. Hot meals, various drinks are served for a fair price. Breakfast was included and okay (coffee, bread, cereals, marmelade and hazelnut spread). Very nice staff, who mixed up my booking.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Sty 2017
10.0

Everything was brilliant, clean and tidy, helpful receptionist and service provided. Well equipped recreational area/lounge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sty 2017
8.0

Muy completo el desayuno. El lugar es muy agradable, bien ambientado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • francescoventurin
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
9.1

I've had a great time in Turin, staff were very nice and friendly the place was awesome and aside the grey of the insides it looked so young. I totally recommend Tomato for a brief visit in the magic Turin

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Gru 2016
10.0

Todo muy bien, lo recomiendo ampliamente; el baño me encanto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.