Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tomato Backpackers Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 708 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 708 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Sie 2017
9.7

a very good adress to keep!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
10.0

Lovely little hostel, great value for money (with free breakfast!) and the staff could not have been more friendly and helpfull.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Sie 2017
9.7

They moved us to a 2 bed double room having payed for a six or eight can't quite remember. Lady on desk was lovely gave us a map advice and plenty of help finding anything we wanted. Not really any social part but may have been because we where not in a doom over all very nice Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
2 Sie 2017
8.6

The hostel is perfectly located and staff have great recommendations on places to eat and see. My locker door looks like it had been pulled open before and barely looked secure otherwise no complaints on security. Absolutely no atmosphere which was weird for peak season and wifi didn't reach the rooms. Would try one of the others before I return to this place but no other option makes it still a decent stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
28 Lip 2017
9.1

A clean and beatiful backpackers hotel, the staff is great, they are very friendly and they help me to visit Turin. There is a nice and cool social area (inside and outside) but no one of the guests seem to use it. The Tomato is located close to San Salvario area, a nightlife area, but in a quiet street (no noise from the street).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Lip 2017
9.4

Very good! Staff was really welcoming and helpful. At one point there was something wrong with the shower but we could use another room without any discussion. Just a great place in an interestinng neighbourhood close to the trainstation

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lip 2017
9.7

Me hospedé una noche de sábado en una habitación compartida entre 4. Muy recomendable. El personal es muy amable y atento. Te dan toallas gratis y tienen dispensers de jabón en el baño. Incluye desayuno y dispenser de agua fría y caliente. No es el hostel más moderno del mundo pero se nota que trabajan con ganas. Me gusta la impronta ecologista que tienen! Gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • leotapies
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
17 Lip 2017
7.7

Le falta aire acondicionado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • klarapulli
  • Finlandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Lip 2017
7.7

The hostel was pretty basic with good beds and big bathrooms. There wasn't a lot of people eventhough we were there in summer. But basic and good!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Paragwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lip 2017
10.0

Realmente súper recomendable! Uno de los mejores hostales donde me he hospedado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.