Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tomato Backpackers Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 617 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 617 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
Tomato Backpackers Hotel Located at Via Silvio Pellico 11, , Turin.
Tomato Backpackers Hotel
Italy
Turin 10125 Via Silvio Pellico 11
90% 617
45.0579256 7.6819753
Tomato Backpackers Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Sie 2016
9.7

Uno de los mejores hostales donde me he quedado, muy bonita área común con bar, cerca a pie de todo, en excelente zona de la ciudad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
10.0

Certamente è un hotel molto consigliabile. Il posto è bello e con buona ubicazione, le persone che lavorano là sono carine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
9.4

Such a nice hostel! Very cute decor, and very clean. The only thing I could say about my room is the bed was quite hard and the shower temp was very hard to adjust. Staff was AMAZING. I went to Turin to hike and on my trip hurt my ankle badly. The hostel's staff was super helpful in getting me a taxi to the airport and even ordering me delivery food for dinner. Coffee and breakfast is a wonderful perk as well!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
6.6

Nettes Personal und sehr sauber. Hatte mir von der Lage jedoch mehr erwartet, man braucht doch eine Weile zum Bahnhof und ins Stadtzentrum. Es gibt leider keine Küche und im Aufenthaltsraum kommt keine richtige Hostelstimmung auf. Mein Hochbett war ziemlich wackelig und mein Schließfach schon ziemlich angeschlagen. Okay für eine Nacht, aber wer alleine reist sollte sich vielleicht ein anderes (geselligeres) Hostel suchen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
8.9

Really nice hostel, rooms were nice and big and the communal area downstairs is really great. Free breakfast is simple but works really well. Would definitely recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
8.9

Friendly staff, relaxed atmosphere. Very close to the Porta Nuova trainstation, for a very decent price. There is a backgarden where you can sit and have a drink. They sell good coffee and beer for cheap prices. The breakfast is simple but good quality. At your room you get a locker included, which I found very positive. The only thing is that the shower was not working optimal and that many lamps at the room were broken. Overall great, I would recommend it to others!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Lip 2016
8.0

Hated the area, felt really unsafe, even in daylight. Breakfast was included, which was great!!! Super nice staff, very helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2016
9.4

In the center of Torino! Perfect location and very friendly staff. Really recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
10.0

Molto ospitale,pulito, buona posizione, personale disponibile e competente. Ci ritornerò di sicuro se passo per Torino!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lip 2016
6.3

Centraal gelegen maar luidruchtige buurt Geen airco wel een ventilator op de kamer Basic ontbijt Niet heel proper

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.