Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tomato Backpackers Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 677 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 677 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • agguryanov8365
  • Rosja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
5 Cze 2017
7.1

Good hotel. But you don't feel it like a hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Cze 2017
10.0

This place was great! Staff were super helpful with maps and showing us where good restaurants were. The room was lovely and clean, and it also had a fan which was brilliant. The atmosphere in the little bar / cafe area was really lovely, great music playing. And the outside seating area was nice too, with a guitar to play, a great little spot to relax. We really enjoyed this place, and the coffee was amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2017
10.0

La ubicación está cerca de la estación de tren y el resto de los lugares pueden ir caminando No tienen cocina El desayuno está bueno

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
10.0

Ho trovato un ambiente accogliente, cordiale e pulito. Simpatico, spiritoso e molto gentile il personale, soprattutto disponibile e con molta attenzione al cliente, ho molto apprezzato il fatto che mi hanno preparato la colazione dopo la mezzanotte perché avevo l'uscita molto presto. L'unica cosa, ma è più un mio problema, il cuscino molto basso! Se capiterò a Torino tornerò sicuramente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
10.0

The hostel was great! I totally recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2017
10.0

Torino is a perfect city makes people feel like home and host is a perfect host who is really really warm, she writes big event on black board everyday and give nice trip suggestions. Nice breakfast and really nice room with everything. Really worth.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2017
10.0

Excelente, buena atención, buen lugar, cómodo, limpio. Volvería.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
10.0

ottimo indirizzo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Mar 2017
8.6

Auberge très bien situé et très calme ! À refaire si je suis de nouveau de passage à Turin

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Mar 2017
9.4

Nicely furnished and super nice staff. The location is a little bit outside the center, but the Hostel offers bikes to rent die a cheap price, which was a great way for us to explore the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.