Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tomato Backpackers Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 644 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 644 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
Tomato Backpackers Hotel Located at Via Silvio Pellico 11, , Turin.
Tomato Backpackers Hotel
Italy
Turin 10125 Via Silvio Pellico 11
89% 644
45.0579256 7.6819753
Tomato Backpackers Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
12 Sty 2017
8.6

The 4-bed dorm I stayed in was quite large and the bathroom clean. The bar area next to the reception is particularly nice. Hot meals, various drinks are served for a fair price. Breakfast was included and okay (coffee, bread, cereals, marmelade and hazelnut spread). Very nice staff, who mixed up my booking.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sty 2017
8.0

Muy completo el desayuno. El lugar es muy agradable, bien ambientado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • francescoventurin
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
9.1

I've had a great time in Turin, staff were very nice and friendly the place was awesome and aside the grey of the insides it looked so young. I totally recommend Tomato for a brief visit in the magic Turin

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Gru 2016
10.0

Todo muy bien, lo recomiendo ampliamente; el baño me encanto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Paź 2016
9.7

Loved this place. ..great staff. .perfect location. .a fab restaurant next door and the best gelato in Italy so close

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Paź 2016
8.0

Très bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Paź 2016
8.0

Nice place. Clean, safe and close to Torino Porta Nuova train station. Not far from a supermarket. Very cheap.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kroledan319
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
26 Wrz 2016
9.7

Friendly helpful staff. Nice, big rooms with lockers that are included. Breakfast is a croissant and jam so don't get your hopes up. Good value for $. Right by the park and fume po.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
8.9

Really nice hostel Ina good area in Turin. The staff were very helpful to recommend what to do and where to eat. Great value for money as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
9.1

Located in the center of the city, walking distance to most of all the tourists spots in Torino. Free breakfast is simple but is good enough and tasty (bread, jam, coffee/cappuccino & juices). The room is big and bed is comfortable, with free towel and shampoo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.