Hostelworld.com

Tomato Backpackers Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
Tomato Backpackers Hotel Located at Via Silvio Pellico 11, , Turin.
Tomato Backpackers Hotel
Italy
Turin 10125 Via Silvio Pellico 11
90% 556
45.0579256 7.6819753
Tomato Backpackers Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
9.7

Suosittelisin kenelle tahansa! Mukava henkilökunta ja hyvä ilmapiiri

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
10.0

Top! Consigliatissimo, personale grandioso! :) Meglio di così non poteva essere l'ostello a Torino :) Grazie a tutti!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2016
8.3

Really enjoyed my stay. Cute hostel, in walking distance to all sights, clean and nice staff. Even free brekky (bread, coffee and juice)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Mar 2016
9.1

Excelente Hostel. Volverias a ir sin lugar a duda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • scoppola92
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2016
8.6

Posizione ottima, a pochi minuti dalla stazione porta nuova.Personale molto cordiale e gentile.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2016
8.9

The hostel was great, I loved the chill room with the books and sofa. Also the staff was SUPER nice and helpfull!! (Only one small thing: the lockers in the dorm room are is not really safe, mine you could almost open by hand.. Therefore I never left my laptop and valuable stuff there and always had to carry it everywhere I went.) But I really loved all the rest and could not imagine a better hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lut 2016
10.0

The staff is friendly and helpful, the location is perfect (just 20 minutes walking to the city center or 8 minutes by bus). The hostel was very clean and the breakfast was good (with an excellent Italian coffee). The area is full of nice pubs but surprisingly safe too. I definitely recommend this hostel, it's probably one of the best I've ever tried!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sty 2016
7.7

Great hostel with helpful staff and a solid breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sty 2016
8.3

A very nice hostel, but not very lively. This might have been due to the time of year and the fact Torino isn't a touristy city. The free breakfast was very simple but very delicious and a nice surprise. The room was quite comfortable. Location is in a very good neighborhood; only 10 minutes from downtown. Biggest complaint is that the wifi didn't work in my room (worked in the lobby just fine).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sty 2016
10.0

Great experience - quiet hostel, knowledgeable and friendly staff, good location, tasty coffee in the morning. Can't ask for much more than that.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.