Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tomato Backpackers Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 628 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 628 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
Tomato Backpackers Hotel Located at Via Silvio Pellico 11, , Turin.
Tomato Backpackers Hotel
Italy
Turin 10125 Via Silvio Pellico 11
90% 628
45.0579256 7.6819753
Tomato Backpackers Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
8.9

Really nice hostel Ina good area in Turin. The staff were very helpful to recommend what to do and where to eat. Great value for money as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
9.1

Located in the center of the city, walking distance to most of all the tourists spots in Torino. Free breakfast is simple but is good enough and tasty (bread, jam, coffee/cappuccino & juices). The room is big and bed is comfortable, with free towel and shampoo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
9.4

This hostel is really good ! The staff is nice and help a lot !! I recommend this hostel !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • luckyceballos
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Wrz 2016
9.4

El hostel es realmente perfecto. Las camas son MUY comodas, las duchas y los baños en general son bárbaros y esta ubicado a 6 cuadras de Puerta Nuova o sea que se puede llegar tranquilamente caminando a cualquier lado. El personal es muy amable, imprimieron algo que necesitaba sin ningun costo y a mis compañeros de piso les anotaron los mejores lugares para comer. Permiten dejar las valijas si llegas antes del checkin. No hubo ambiente de fiesta pero bueno me quede entre semana. Volvería!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Wrz 2016
7.7

Hostel was fine - staff were okay and room was nice and clean. Breakfast was nothing special by any stretch - a bread roll and a drink.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sie 2016
10.0

Muy bien ubicado, personal amable, limpio y acogedor! Volvería seguro!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
10.0

Perfect stay in this hostel. Nothing to say, except that i wish i had stayed longer...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Sie 2016
9.7

Uno de los mejores hostales donde me he quedado, muy bonita área común con bar, cerca a pie de todo, en excelente zona de la ciudad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
10.0

Certamente è un hotel molto consigliabile. Il posto è bello e con buona ubicazione, le persone che lavorano là sono carine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
9.4

Such a nice hostel! Very cute decor, and very clean. The only thing I could say about my room is the bed was quite hard and the shower temp was very hard to adjust. Staff was AMAZING. I went to Turin to hike and on my trip hurt my ankle badly. The hostel's staff was super helpful in getting me a taxi to the airport and even ordering me delivery food for dinner. Coffee and breakfast is a wonderful perk as well!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.