Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tokyo Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.8
Ocena 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.6
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 5.5
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 5.5
ZAREZERWUJ
5.8
Ocena 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.6
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 5.5
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 5.5
Tokyo Hostel Located at 3-12-5 Ryusen, Taito-ku, Tokyo.
Tokyo Hostel
Japan
Tokyo Tokyo 110-0012 3-12-5 Ryusen, Taito-ku
58% 236
35.7237211 139.7915947
Tokyo Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Gru 2015
3.1
Przetłumaczone przez Google

Tylko jeden członek personelu lubił i był daleko, aby zainteresowani we własnym świecie dbać o wszystko .. Top prycze w pokoju były zepsute, prawie niebezpieczne. 5-szy Łóżko było bardzo niewygodne, czuł sprężyny kopanie w plecach. Jednym z ou partii 5 doznał ataku alergii z powodu brudu i zakurzonym pomieszczeniu. Grzejnik nie działa, więc jest bardzo zimna noc. Kuchnia była brudna i opuścił ten sposób przez ponad 24 godzin.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2015
10.0

Quiero agradecer y felicitar al personal del hostel, son muy amables !! mi estancia fue de lo más increíble, el hostel en particular es de lo más cómodo y tienen en buen funcionamiento todos sus servicios ! . Es muy limpio también.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2015
4.0
Przetłumaczone przez Google

Atmosfera bardzo mało ciepła. Wątpliwa czystość. Bardzo przeciętny komfort. Naprawdę się standardów, do których Japonia kiedyś.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
2 Paź 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

Trochę na uboczu od głównych obszarów turystycznych w zachodniej części miasta Tokio, ale nie jest tak źle, jeśli chcesz zrobić dużo zwiedzania po wschodniej stronie. Około 15 minut spacerem od świątyni Sensoji Asakusa, szybkie metro jeździ do Akihabara i Odaiba. Personel był miły, prysznice były doskonałe. Miałem dolną pryczę, które dla wysokiego faceta jak ja, nie dał mi dużo miejsca głowę. Tańsze niż średnia hostelu w Tokio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Wrz 2015
2.0
Przetłumaczone przez Google

stary, śmierdzący, brudny hostel, niegrzeczny personel i daleko od wszystkiego

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2015
5.1

Big rats in the kitchen !!!!! But rats can't enter your room as long as doors are closed !!! Not very well located .... Close to Ueno but it takes a 25 minutes walk !!! Or 2 stops by subway but transports in Japan stop at midnight. In terms of price .... it should be cheaper !!!! Really cheaper !!!! I was in Sakura Hostel in ikebukuro and it was really much better !!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
17 Wrz 2015
2.6

Was under construction when we stayed, didn't offer any discount. Location is very poor, not near any metro or JR line and area around is pretty dead. I was staying on the 2nd floor and had to go to the 5th floor for a shower or bathroom

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • shrimpystu
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 52 Recenzje
16 Wrz 2015
5.7

Floors smelt of cheese (had to wash all my socks and shoes after) there is only one bathroom as the 2nd floor one is being built (they start work at 9am so no need to set an alarm) so have to use the 5th floor shower/ toilet. Location is ok if you don't mind using the metro all the time to commute. Wifi is good!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Wrz 2015
10.0

Had an amazing stay and met some amazing new people. The staff took me out to Ueno on a Saturday night and we ended up having quite a wild time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.