Hostelworld.com

Toco Tokyo Heritage Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 782 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 782 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.6
Toco Tokyo Heritage Hostel Located at 2-13-21 Shitaya Taitouku, , Tokyo.
Toco Tokyo Heritage Hostel
Japan
Tokyo 110-0004 2-13-21 Shitaya Taitouku
92% 782
35.7219682 139.7839209
Toco Tokyo Heritage Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Mar 2016
10.0

Wonderful Japanese breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lut 2016
8.6

hostel with good vibe. free 1 drink at the bar every night was awesome. staff were all really friendly and nice. then only complain i had was the mattress a little too thin.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2016
8.6

老屋改建的青年旅館,很喜歡這種氛圍,員工也都很熱情可愛。 但缺點是,床位的簾子好小,根本沒辦法整個遮起來....(我是住mix dormitory),浴室只有兩間也覺得太少。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2016
10.0

Two words: "Great Stay!" - I liked the staff, the little bar, the lovely interior. Coming back, definitely.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Sty 2016
9.1
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy wspaniały czas pobytu w Toco. Przyjechaliśmy późno po całym dniu podróży. I było tak miło być w stanie uzyskać wyśmienite posiłek bez konieczności przemieszczania kolejny krok. Śniadanie było wspaniałe. Personel był bardzo przyjazny i pomocny, a atmosfera była wspaniała. Był to bardzo dobry sposób na rozpoczęcie przygody Japonii.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2016
8.9

Finding the hostel was very easy with the directions given. Greeted warmly by the staff (Shin) with my late arrival and given a complimentary drink to perk me up. Rooms were very clean and had a very spacious locker setup for the dorm room. It's a traditional Japanese style building (big sliding doors everywhere), so a bit chilly. The location was in more of a residential area, hence the 3, however with a bit of a walk you can still get to Ueno. Overall a fantastic hostel and staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2016
10.0

如果可以刷卡就好了,现金用起来很不方便ʕ •ᴥ•ʔ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sty 2016
9.1

很棒的住宿經驗,硬體軟體都很棒。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2015
10.0

すごく温かい雰囲気でスタッフもお客さんも和気あいあいとしいて一人で滞在でも楽しめた!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • thatredsky
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2015
9.4

Great value for money, the staff were extremely approachable and showed me tips around the neighborhood. Atmosphere was simply amazing, both the locals and guests were friendly. Location was wonderful as well, really close to the subway station. Overall, a terrific experience. Would stay here again in the future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.