Hostelworld.com

Toco Tokyo Heritage Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 787 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 787 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.9
Toco Tokyo Heritage Hostel Located at 2-13-21 Shitaya Taitouku, , Tokyo.
Toco Tokyo Heritage Hostel
Japan
Tokyo 110-0004 2-13-21 Shitaya Taitouku
93% 787
35.7219682 139.7839209
Toco Tokyo Heritage Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2016
9.7

If the location was closer to the main lifeline to Tokyo, this hostel will be a 10. The staff is the friendliest and best I have experienced in any hostel I have stayed at. The girls are all amazing. This is the first hostel I was able to interact with other travelers and even locals. The locals stop at this amazing bar and its a great meet up point after 7pm. I will return to this hostel on my next trip to Tokyo. The hostel itself is vintage and if you aren't into that. Don't book this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Maj 2016
10.0

Toco is awesome. Staff are great and it's just a really well done hostel with a beautiful and unique Japanese feel (beautiful Japanese garden!). Free welcome drink in an awesome bar, great local recommendations. Only issue is the single shower to be shared (can sometimes have to wait). One of the top hostel picks in Tokyo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Estonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Maj 2016
9.7

Had a lovely stay! Wonderful breakfast, staff, and, of course, the house itself.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
10.0

Probably the best location to stay in Tokyo. The location is amazing, the garden is so beautiful and the staff so friendly :-) Just perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2016
10.0

Wonderful Japanese breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lut 2016
8.6

hostel with good vibe. free 1 drink at the bar every night was awesome. staff were all really friendly and nice. then only complain i had was the mattress a little too thin.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2016
8.6

老屋改建的青年旅館,很喜歡這種氛圍,員工也都很熱情可愛。 但缺點是,床位的簾子好小,根本沒辦法整個遮起來....(我是住mix dormitory),浴室只有兩間也覺得太少。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2016
10.0

Two words: "Great Stay!" - I liked the staff, the little bar, the lovely interior. Coming back, definitely.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Sty 2016
9.1
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy wspaniały czas pobytu w Toco. Przyjechaliśmy późno po całym dniu podróży. I było tak miło być w stanie uzyskać wyśmienite posiłek bez konieczności przemieszczania kolejny krok. Śniadanie było wspaniałe. Personel był bardzo przyjazny i pomocny, a atmosfera była wspaniała. Był to bardzo dobry sposób na rozpoczęcie przygody Japonii.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2016
8.9

Finding the hostel was very easy with the directions given. Greeted warmly by the staff (Shin) with my late arrival and given a complimentary drink to perk me up. Rooms were very clean and had a very spacious locker setup for the dorm room. It's a traditional Japanese style building (big sliding doors everywhere), so a bit chilly. The location was in more of a residential area, hence the 3, however with a bit of a walk you can still get to Ueno. Overall a fantastic hostel and staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.