Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tiki Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 418 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 418 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
Tiki Lodge Located at 104 Tuwharetoa St, Taupo, Taupo.
Tiki Lodge
New Zealand
Taupo 3330 104 Tuwharetoa St, Taupo
86% 418
-38.6895295 176.0748767
Tiki Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
8.6

One of the cleanest hostels we've ever stayed in, lovely staff and good atmosphere

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lis 2016
7.7

zu wenig Steckdosen im Zimmer

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lis 2016
9.7

Fantastic place to stay and Taupo is gorgeous. Staff are lovely. Dorms are huge which is rare. Loads of space - kitchen, tv room, balcony, etc. Bathrooms are clean and plenty of showed. Laundry area is great as well. Parking onsite which is great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jess_ricketts8767
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Lis 2016
10.0

Great hostel. Really friendly staff helped with planning activities. Good free breakfast with gorgeous views over the lake. All facilities very clean & nice to use.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Paź 2016
8.6

Very nice hostel. Clean kitchen, free wifi. And every morning a simple free breakfast!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
23 Paź 2016
8.6

The staff was nice and the atmosphere very friendly. The kitchen/lounge/balcon make to meet other people easy. The facilities were simple but clean. I had a good time there and would definitely go back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Paź 2016
9.4

Es ist sauber, Mitarbeiter sehr freundlich, und Atmosphäre an sich auch gut ( abhängig davon wie viele Bewohner da sind) Badezimmer/Toiletten sind auch gut und vor allem riecht es nicht, wie in manchen Hostels, nach Toilette.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2016
9.1

Nice hostel! The views from the balcony are beautiful, right over the lake to the mountains. The kitchen was good and pretty well equipped and clean! The rooms were clean although the pillows were flat and the lockers were in the hall way. Also people seemed to have the tendency to leave the room unlocked, but that's not the fault of the hostel. Really helpful staff! People were friendly and there was a good amount of space to sit and socialise and it's a really short walk to good restaurants!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • issacmaw2044
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 41 Recenzje
10 Paź 2016
9.4

Great place to stay even though i arrived after 8pm there was somebody there to help me out had to call a number but still at least i didn't lose my booking. They have off street parking which is great for rental car. Not too far away from the supermarkets and center of town as well. Beds and bathrooms are well kept and clean. Kitchen is fully stocked as well. A great place to stay overall

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
9.7

As a backpacker, this place is brilliant, close to the town centre, clean and tidy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.