Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tiger Tims Place

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1594 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1594 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Sie 2017
9.1

Prima hostel! Locatie is perfect in het centrum en dicht bij metrostation. Schone kamers met airconditioning en kluisjes. Grote woonkamer met relaxte sfeer. Goede plek voor solotravellers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shannongormley9010
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
8.0

Small and cosy place - but good atmosphere and friendly staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Sie 2017
8.3

El hostal está muy bien ubicado, se puede ir caminando a todos lados. Tim fue muy amable y estaba dispuesto siempre a ayudar. La habitación la limpiaban todos los días. Sería perfecto si tuviera desayuno incluido!! Definitivo volveríamos a este hostal!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2017
9.1

Would absolutely go back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
7 Sie 2017
9.4

Tiger Tim's was a great place for exploring the Jewish Quarter. Their pub crawls and the common room are great for meeting new people though it does get a little crowded at times.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
6 Sie 2017
9.7

Loved my stay here! 100% would recommend if you like a great atmosphere and location!! Tim is quick to be so helpful and friendly. Best social atmosphere of any hostel I have been to so far :) Perfect for solo travellers! Will return!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2017
10.0

Staying here was the highlight of my trip. I made so many friends and it really felt like a second home. Everyone hangs out and plays drinking games in the common area at night. Only downside is that the air conditioning is only on at night and it's super hot in August. Thank you Tim for everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rhronanhynes683
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Sie 2017
10.0

Great host, great hostel, great time. A super social hostel that isn't a party hostel, which is perfect. Host makes sure everyone is involved, socialise till 10 30 and then everyone is quiet and goes out drinking together and those who want to sleep can sleep. Honestly, wouldn't stay anywhere else location is perfect and facilities are great. Just seems like the best place to go if your travelling.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2017
10.0

Very social hostel, with a great common room. Good atmosphere all around. Definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2017
9.1

Tim is the most amazing host and really makes an effort to get everyone together and going out and making friends. He takes the time to greet and help each individual person and really made this the best hostel we ever stayed at. You HAVE to go here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.