Hostelworld.com

Tiber Hostel and Camping

  • Via Tiberina km 1.400, Rome (Prima Porta), I-00188, Rzym, Włochy
Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 1,682 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 1,682 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.0
Tiber Hostel and Camping Located at Via Tiberina km 1.400, Rome (Prima Porta), I-00188, Rome.
Tiber Hostel and Camping
Italy
Rome 00188 Via Tiberina km 1.400, Rome (Prima Porta), I-00188
76% 1682
42.0095921 12.5019121
Tiber Hostel and Camping
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Paź 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Świetny pobyt w Camping Tiber, Łatwy dostęp do centrum Rzymu za pomocą autobus następnie pociągiem. Przyjazny personel, bardzo czyste kabiny, Znakomity stosunek jakości do ceny polecam 100% Jedyny minus to, że nie mają kuchnię.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2015
6.0
Przetłumaczone przez Google

Powiedz ludziom, co czasy transfer są na stronie internetowej i jak dokładnie dostać się z dworca kolejowego na campingu

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Paź 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Oni pobierają podatek od £ 2 za noc za swój pokój dodatkowym

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
30 Wrz 2015
6.9

First things first it's a campsite and not a hostel so bear this in mind in terms of location and atmosphere when booking. We had a cabin our first night which was fine albeit noisy from next door. It was dead but they still put people next to each other. The second night we were in a tent and we're given a key but there was no lock to speak of on the zips. Cafe was nice and affordable, market was high priced but no more than you'd expect. It's good as long as you know what to expect.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Wrz 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy bardzo miły czas tam, mają basen, który był niestety zamknięty, ale także restaurację z bardzo miły personel i sklep spożywczy, który jest bardzo wygodne. Jeden z pracowników, Lara, w szczególności był bardzo miły i pomocny każdym razem miałem problem lub pytanie. Na pewno będę tu ponownie, z pracownikami, jak Lara wokół.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jasonhattingh272540
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Wrz 2015
6.9

The only thing I did not enjoy about the accommodation I stayed in was the fact that I could hear everything the person staying next to me was saying or doing. I could even hear him typing on his keyboard. The accommodation is very shaky, and again, I could feel every move that the person staying next to me was making. This caused a few sleepless nights, which interfered with what time I woke up in the mornings, and also limited the energy that I had for the next day to go out and explore Rome.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Wrz 2015
9.4

It is known that the place is pretty far from Rome but that fact didn't disturb the experience. Actually it made it even better, as the dorms (that can be tents, bungalows, etc) are super surrounded by nature. The market is very good, not a rip off at (nice wines for 3.5 euros, for example) and the staff very kind. The shower is truly amazing and everything is always clean. You can rent a towel for 2 euros and there are nice bed sheets and blankets. It's a must go if you enjoy being near nature!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2015
9.4

This was my second time here and it was really amazing. Staff was friendly and helpful. And you get evey thing here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carlamaystaton3654
  • Brytyjskie Wyspy Dziewicze, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2015
7.7

We drove so a brilliant distance for us but for people on foot it is quite a distance from Rome centre. We stayed in a 2 bed cabin which was very basic, beds wernt the comfiest but it did the job for a cheap price. pool was pretty nice. Market and bar times are a little bad though, said on our sheet it closed at 12 then re - opens at 4pm but didn't open till just after 5.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Wrz 2015
6.3

Costo beneficio bien, pero está realmente lejos de la ciudad. De todos modos el sitio es bieno.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.