Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tiare Village

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 112 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 112 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
8.9

Kia orana Loved our stay at the Tiare Village. The whole experience wad wonderful. Would stay there again when we return. Staff were wonderful atmosphere was great nice walk to town. Enjoyed it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
2.3

It was one of the worst places I have ever stayed in (and I've been traveling almost two years). First of all, the hotel is very far from the airport. The walk is very creepy. If you would like to use the shuttle she will charge you 15 $ for a few minutes ride. The woman is very unfriendly and not human at all. In the morning from 8 o'clock it was very noisy, since the leaves were always swept away. The hostel is for the price way too dirty. A lot of animals in the kitchen. Don't book it!!!!!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2017
2.0

Unfriendly stuff go to the other hostel

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Maj 2017
9.7

Sehr schöne Unterkunft und vor allem eine sehr nette und hilfsbereite Besitzerin. War wirklich ein sehr schöner Aufenthalt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lucyjholmes
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
28 Kwi 2017
7.1

Good for airport access or for wandering around the town, but other than that it's too far from the beaches and restaurants. Helpful staff, relatively clean, good kitchen facilities. DO NOT leave food in your room, the ants will come in the thousands!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
8.9

The hostel was good and the staff were friendly. Easy to organise. We enjoyed our stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
8.9

Die Ausstattung sowohl der Zimmer als der Utensilien ist einfach gehalten, bei dem Preis ober mehr als ok, man übernachtet schließlich auf einer Pazifikinsel. Adrienne, die Betreiberin, ist super nett, hilfsbereit und gibt Tipps.Sie fährt einen auch in die Stadt, wenn man sich anfangs noch nicht auskennt. Die anderen Bewohner und Backpacker waren angenehme Gesprächspartner und Zeitgenossen. Aber das ist natürlich glückssache.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
31 Sty 2017
4.9

In the front house private rooms are divided by a thin piece of board and it doesn't go all the way to the top, you will have half window, half fan, etc. You can hear people in the bathroom loud and clear. My room was tiny right next to reception and I could even hear the owner typing. It's over a km to supermarket or bus station, not on the outer circle that bus would pass. Garden with fruits and a guy work there were nice but not acceptable room condition. Only saw 3 people while staying.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.