Hostelworld.com

Thousand Sunny

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 392 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 6.2
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 392 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 6.2
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.5
Thousand Sunny Located at via di Boccea 276, , Rome.
Thousand Sunny
Italy
Rome Lazio 00167 via di Boccea 276
75% 392
41.9036008 12.4182905
Thousand Sunny
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
2.0

They CANCELLED my booking TWO days before my arrival! I'd already received the confirmation from Hostelworld. I even suggested paying the nights in advance so I could keep my reservation, but they just didn't care and said " You have six thousand more hostels in Rome to find a room". Probably someone showed up paying more, and they just cancelled the reservation without my consent. After that, I'd only one day left to find a place in Rome, for a weekend in May (every hostel was fully bo

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Maj 2016
2.0

Felt like an imposition. WIFI: Needed to job search, reservations and Skype ill mother. Middle of a job possibly, made me leave to clean. Went into hallway, he turned off WIFI. Later, talking with my ill mother, only time she can talk (Afternoon overseas). Told me too late, I should be sleeping. Went on balcony, turned off WIFI anyway. Asked me to move when cooking, he needed to cook. Asked him watch my food then, he agreed to share. Does not wash couch cover. Don’t let him charge you twice.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • AashishAdmane
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Kwi 2016
2.6

- The host is extremely un-friendly - The place is a 4 BHK converted to hostel. The place does not even has a board of its own. Was very difficult find the place. - Full grown pitfall open in the house. Dogs Phobic be aware - The location is on the outskirts of the city (Last metro stop). Wherever u want to go u require 30 mins in metro

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
10.0

Thousand Sunny è stata una piacevolissima scoperta, l'atmosfera in questo ostello è molto familiare, la pulizia è impeccabile e la posizione è ottima, in 5 minuti a piedi è possibile raggiungere la stazione Metro Battistini e da lì poi tutti i principali luoghi di interesse di Roma. Consiglio vivamente questo ostello!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
21 Mar 2016
9.1

Very good hostel nice staff & good rooms!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Mar 2016
8.6

Very friendly Hosts, I had a great time staying at Thousand Sunny.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Mar 2016
10.0

GREATEST HOSTEL EVER

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Mar 2016
4.9

Nos sorprendió mucho que había que estar fuera del hostel (no se podía entrar ni siquiera a las aéreas comunes) por las 3 horas en las que limpian. A mi parecer la atención no fue amable, con excepción del perro, el si fue buena onda. Para las 3 horas que tuvimos que estar afuera (en nuestro caso bajo la lluvia) el lugar debería estar sin una mancha ya que no es muy grande. El horario de atención de recepción no se cumple, el lugar esta bastante lejos. Para nosotros no fue lo esperado.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Sty 2016
5.7
Przetłumaczone przez Google

Wyjaśnienie o płatności

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Sty 2016
9.1

좋아요 처음에 좀 늦게왔는데 25유로 요구하는 것만 빼면 다 좋았습니다 시설도 매우 깨끗하고 부부가 운영하는데 좋아요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.