Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

This is Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 461 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 461 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
This is Lisbon Hostel Located at Costa do Castelo 63, , Lisbon.
This is Lisbon Hostel
Portugal
Lisbon 1100-335 Costa do Castelo 63
90% 461
38.7149432 -9.1335023
This is Lisbon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Sty 2017
10.0

Absolutely amazing place. Best view, terrace, and staff in Lisbon. Can't wait to come back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
5 Sty 2017
9.1

전경은 정말 짱이였어요. 분위기도 너무 좋고ㅠㅠ1박바께 못해서 너무 아쉬웠어요. 다만 골목골목 올라가는게 너무 힘들었어요. 꼭 엘레베이터 타고 찾아가세요. 분위기나 전경은 최고에요ㅠㅠㅠ또갈거에요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • seanpjohnson5954
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Gru 2016
9.4

Lovely place to stay. Bit of a trek up there but worth it for the lovely staff, good atmosphere and the view from the terrace of the town. Nice clean rooms and good facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Gru 2016
9.7

I stayed 3 days and I felt like at home. Very good location, nice hostel cleanliness, atmosphere and amazing staff. One of the best hostels I've EVER been. 100% reccomended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
9.4

A very nice hostel in the centre of the city. Had a really nice stay. The people were gentil and the rooms are very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lis 2016
10.0

I felt like home at this hostel! The staff are amazing! The Hostel is very well located and has a great view of the city from the terasse! Ohh, and there's good brakefast in the morning! I had a great time there and will highly recommand the Hostel! :) ✌

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Lis 2016
8.0

Nice terrace, good location, clean, overall pretty good. We stayed 3 nights, none of the staff were overly helpful or friendly but everything else was fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
9.4

Great hostel! The terrace is amazing, and for the price, everything is fantastic as far as amenities are concerned.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lis 2016
10.0

fantastic place. the roof terrace, friendly owner (tanya - thanks for the lift!) and atmosphere were all perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Paź 2016
9.4

Good location, friendly and helpful staff and wonderful terrace with a beautiful view. So thank you vety much 😊😊😊 greetings from Poland

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.