Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

This is Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 508 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 508 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Maj 2017
9.4

I loved staying at this hostel! It is run by amazing people who really care about their guests. The beautiful terrace is amazing and breakfast is good. Letss than a 10 minute walk from the castelo. Would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
9.4

Loved staying at this hostel. It was kept very clean, and had people working in the front 24 hours a day. All the workers were very freindly and knowledgable. We stayed in the twin private which was fairly large and had a door connecting to the terrace. The beds were a bit hard and squeaky but nothing too bad. Only thing to keep in mind with this hostel is it is located up near the castle so there are many stairs to go up to get there. I advise using the public elevators when they are open.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Maj 2017
9.4

El hostel es hermoso, los recepcionistas son todos muy atentos y amables. Las habitaciones son amplias y todo está muy limpio. La cocina está muy bien para cocinar, y las actividades que organiza el hostel están bien. El único inconveniente es que queda en lo más alto de una colina y hay que subir mucho para llegar. No es recomendable para gente mayor o viajeros con maletas grandes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
9.4

I had a great stay in This is Lisbon Hostel. On the wonderful terrace I enjoyed the view on the city and met nice people. It was very easy to get in touch with other travelers because the hostel is very familiar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Maj 2017
10.0

This hostel absolutely deserves a 10 ! Great location with tremendous view from the terrace. The staff is very friendly and helpful, clean dorms and breakfast included. I'm gonna come back here for sure !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Maj 2017
10.0

Very nice place with an awesome view from the terrace. Staff is exceptionally friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2017
10.0

Loved staying in this hostel. The staff were very helpful and there is a full kitchen to use. Would definitely recommend use of the public elevator when you are heading there. Great view too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2017
10.0

Excelente lugar, con una terraza muy buena con una vista Genial!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
10.0

auberge sympa , aucun problème , personnel compétent et amène, excellent séjour .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2017
9.7

Sehr empfehlenswert! Die dachterrasse ist der Hit!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.