Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

This is Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 559 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 559 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Wrz 2017
8.9

The view from the terrace alone made this hostel very worth while. More laid back vibe if that's what you're looking for, not a party hostel or at least not during my stay. The rooms were well kept. Beds were quite squeaky so I suggest taking the bottom bunk.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Wrz 2017
9.7

This Hostel is great! Good breakfast & amazing view from the terrace !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sie 2017
9.1

Das Hostel liegt in der Nähe des Castelo de Sao Jorge und hat eine wunderbare große Dachterasse mit Blick auf die Stadt. Die Mitarbeiter sind sehr nett und hilfsbereit. Das Frühstück ist super, es gibt Toast, Brötchen, Marmelade, Frischkäse, 4 verschiedene Cornflakes, Saft und Schokoaufstrich:) Auch die Küche war gut ausgestattet und Brötchen die übrig geblieben sind vom Frühstück konnte man sich dann tagsüber noch machen. Das einzige Manko waren die etwas wackeligen Betten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
9.4

Super Hostel, die Dachterasse ist wirklich der Hammer! Die Küche ist gut ausgestattet und sauber. Das Hostel liegt zwar auf einem Berg, aber es gibt einen Aufzug nach oben und man wird mit einen wunderschönen Ausblick belohnt :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
11 Sie 2017
8.9

Really nice view and vibes there. You can totally relax. It's really open and happy area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Lip 2017
8.3

Es gibt Hostels, die zentraler gelegen sind. Das Hostel ist auf einem Berg gelegen, aber dafür hat man auch einen tollen Blick von der Dachterrasse. Alles in allem ein gutes Hostel mit ruhiger Atmosphäre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lip 2017
9.1

Super Hostel , very nice staff and clean nice rooms! Just one point is, that you can't close the toilet door as well ! And we lost or shaver :(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lip 2017
9.4

Very nice hostel with a stunning view over the city. The terrace is really nice and the rooms very spacious. The staff is happy to give you pieces of advice for your stay in Lisbon

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
13 Lip 2017
8.3

Beautiful terrace overlooking Lisbon. Very friendly staff also. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Lip 2017
9.7

Staff were amazing and went above and beyond, Ornella especially! Great terrace and option to buy beer at reasonable prices. Rooms were good and comfy, would definately reccommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×