Hostelworld.com

This is Lisbon Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
This is Lisbon Hostel Located at Costa do Castelo 63, , Lisbon.
This is Lisbon Hostel
Portugal
Lisbon 1100-335 Costa do Castelo 63
94% 372
38.7149432 -9.1335023
This is Lisbon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
9.7

THe hostel was very good. We met a really helpful and pleasant guy called Hugo on reception. The only disadvantage is the lack of soundproofing in the rooms. The walls are very thin. You can here a lot of noise.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2016
10.0

I've stayed here for 4 nights, and i wish i could stay more , the location is amazing and beautiful Terrace to chill in, The breakfast was really good and the facilities was very clean , One of the best hostels i have stayed in so far, and the staff was very very helpful and nice SPECIALLY Joana and Hugo, i definitely recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2016
10.0

Great Hostel and great staff! You feel like you are at home. Definitely a big yes!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pakkouze3621
  • Belgia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Mar 2016
10.0

Great place (comfy beds,clean facilities,tasty breakfast) with a super friendly crew!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you! Given your travelling experience, it means a lot :) We hope to see you again!

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Prawdopodobnie jeden z najbardziej przyjazny personel na świecie. A ja sporo podróżowaliśmy! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2015
9.1

The staff was really approachable and friendly, always willing to help. Location is pretty good considering prices and the views from the balcony are just stuning. Good atmosphere, almost family like, on the main room/dining room. Only negative thing to say: the amount of water coming out of the showers could be improved, the power of the water was too weak. Other than that, really happy with the experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Gru 2015
8.0

Had a short stay here (1night). The hostel overall is great, great view from the terrace. The beds are ok, execpt the fact that when sleeping, a strange and repetitive noise shows up making it difficult to sleep.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2015
8.9

Accueil très chaleureux, impression d'être invité dans la maison d'un particulier, très agréable Très propre, calme, et propice à de belles rencontres! Prendre le petit déjeuner tous ensemble était très convivial. Peut être difficile à trouver mais après proximité des commerces, du centre ville et du magnifique chateau San Jorge. Petit plus: la vue magnifique depuis la terrasse

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.