Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

This is Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 481 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 481 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
10.0

This hostel is the place to stay in Lisbon. Up on the hill but actually close to everything. Very nice atmosfere. The terrace and view are stunning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2017
9.7

We loved this hostel! The location is great (about 15 minutes downhill to the downtown) and has wonderful views from the balcony. The staff are super friendly and helpful. There's a board with ideas for the day and a free walking tour picks up at the hostel on Saturday mornings. Great free breakfast and happy hour deals, too. I would for sure recommend this hostel to a friend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lut 2017
9.7

Feel home hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
26 Lut 2017
7.7

호스트는 정말 친절합니다 시설은 좀 낡았고 바닥 삐그덕거려요. 침대를 2층 썼는데 코드 꼽을 데 있는 건 좋았어요! 무료조식도 빵이랑 시리얼 배부르게 먹었구 화장실도 나름 깨끗했는데 침대 작은 얼룩이 있었어요~ 위치는 시내에선 가까운데 언덕길과 계단이 많아서 좀 많이 고생했습니다ㅠㅠ호스트가 엘베 있는데 왜 다들 걸어올라오는지 모르겠다고..^^; 엘베 찾으실 수 있는 분들은 꼭 타세요~~!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Lut 2017
9.7

Awesome hostel! Friendly staff, beautiful facilities (the view from the balcony is INSANE!!!!), super clean and comfortable. Great value, can't recommend this hostel enough.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
10.0

I was a bit overwhelmed with the amount of hostels available in Lisbon for a very low cost. I picked this one because my flight didn't land before 23:00; and checking in late was absolutely fine. The owner, and the other staff were all lovely. It's a smaller hostel in general, which felt more inviting to conversation and I was able to meet quite a few lovely people. I'd choose to stay here hands down every time. The beds squeaked and shook a little, but meh.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2017
10.0

El mejor hostel que fui en todo mi viaje,la verdad super recomendable!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
11 Lut 2017
9.1

우ㅣㅊㅣ 진짜화난다...꼭 엘레베이터타세요. 근데 엘베타도 몹지 귀찮음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Sty 2017
8.9

Os banheiros não são bons, tem que ficar apertando o botão de 30 em 30 segundos. Não tem trava na porta também, e praticamente não sai água.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
9.4

The experience of staying at "This is Lisbon" was great. Staffs were very nice and friendly and the view was fantasticly awesome! I would like to stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.