Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

This Old Place International Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2017
9.4

This place was simply awesome! Amazing atmosphere with the friendliest staff ever. You can book tourist trips through the reception at fair prices, and they also organize (free) activities of their own. The rooftop garden is pretty cool! Too bad they offer only pizza, but there's plenty of restaurants in the neighborhood, and there's a grocery store around the corner. I am definitely coming back here!! Some downsides: no elevator and the temperature of the otherwise amazing shower fluctuated.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Kwi 2017
7.7

Cette auberge est bien placée, proche des bus publics, des berges pour se promener et de la gare. Le personnel parle très bien anglais et est à l'écoute. Le cadre est sympa, les lits sont confortables. Dommage qu'ils ne servent quasiment que de la nourriture "western" même si ça fait plaisir de temps en temps.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Kwi 2017
7.4

Nuit dans un dortoir aux matelas confortable. Les douches relativement propre. Le personnel parle très bien anglais. Dommage que la carte propose principalement des plats occidentaux mais le rapport qualité prix reste très intéressant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Kwi 2017
8.3

L'auberge est très bien située, à proximité du quartier touristique des lacs. La chambre (dortoir) était spacieuse. Les sanitaires étaient assez propres.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Kwi 2017
8.6

L'auberge est très bien placée, le matelas est très confortable et le personnel parle anglais.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • morskisrle
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
10 Kwi 2017
10.0

Very nice and cosy place. Good location. Recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2017
9.7

We loved this part of Guilin. The staff took us on a free hike, which turned out to be quite wonderful. They also offer other activities like dumpling-making parties for a small fee. Would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for all, we really appreciate that. Wish you a nice journey:)

  • rwang157
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Lut 2017
10.0

Everything was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks mate, have a great trip:)

  • bits3_95131
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
29 Sty 2017
10.0

This is definitly a good hostel to stay. It's 1 min walking from the downtown, the staff is really helpfull. The atmosphere is cool and you have everything you need there to enjoy Guilin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for all, we really appreciate that. Wish you a nice journey:)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.