Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Thefunkymonkeyhostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Mar 2017
4.9

Auf meiner Weltreise bisher das schlechteste Hostel. Einzig die Lage am Flughafen und am Einkaufszentrum ist gut. Aber die Betten sind schrecklich, dass Bad nicht sauber, es modert überall, alles ist immer offen und keine Locker, laute Musik bis sehr spät in die Nacht (Mittwoch auf Donnerstag), so dass sogar die Oropax nicht ausgereicht haben. Ich bin echt nicht zimperlich, aber das Hostel ist nix. Kann mir die guten Bewertungen nicht erklären.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Mar 2017
5.4

Not a pleasant place.. rooms are sticking from mold. Shower is small and there are no windows.. Staff is unpleasant.. Recommended for a night near the airport... no more.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
27 Lut 2017
7.7

Nice and quiet hostel with a restaurant out the front. It's also close to a huge shopping centre which is handy as the wifi is in transition and isn't great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Sty 2017
7.7

Excelente hostel para pasar una noche cerca del aeropuerto o la terminal de buses.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
10 Gru 2016
8.0

Good location, chill atmosphere, not super convinced by their door policy and they didn't provide towels but I would stay there again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2016
6.9

Great hostel to stay at if you have a late or early flight. Staff were friendly and showers were warm. We managed to walk from the hostel to the airport for our 8am flight.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
31 Paź 2016
6.9

Ok hostel. Cooking facilities were poor. Location isn't too bad but still quite far from downtown. It's probably a hostel suited better for an over night stay before getting a flight at the near by airport! The staff were also hard to locate

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Paź 2016
8.0

Stayed here only for a short night in transfer. Staff were helpful, ok- on the cleanliness, small dorms. Restaurant out front with decent food, at least the meal we had very late at night was good. Location is good to the airport and bus terminal, only a couple of minutes with taxi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.