Hostelworld.com

The Yak

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 836 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 836 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
The Yak Located at Calle 10 Norte Bis, entre Av. 10 y Av. 15, , Playa del Carmen.
The Yak
Mexico
Playa del Carmen Quintana Roo 77710 Calle 10 Norte Bis, entre Av. 10 y Av. 15
91% 836
20.6279646 -87.0733022
The Yak
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
10.0

One of the best hostels I've stayed at!! such a good atmosphere and really close to the beach and 5 AV ! Would definitely stay again if I was back in playa deal Carmen !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
10.0

Excelente! Volvería y lo recomiendo ... Muy bien ubicado, el personal muy amable y buena onda... Excelente ubicación y perfecto el tema mantenimiento ... Muy linda experiencia, si venís a playa tenes que quedarte en The yak!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Daniellong922923
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Maj 2016
9.1

Pros: Awesome hostel, spacious rooms, comfy beds, good pillows, great location close to the beach and main strip, cool patio with really cheap bar and good cocktails. Con: wifi is terrible

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Maj 2016
7.1

Location is great, hostel has a nice atmosphere. Only downside was nobody came in our room all week to empty any rubbish or anything. No soap in the bathroom which is kind of disgusting. Air con and wifi were good though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Chachado
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Maj 2016
8.0

Nous n'y avons passé qu'une nuit et c'est une bonne auberge dans son ensemble.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Maj 2016
8.9

Location was 10/10. 2 blocks from the beach & main nightlife area. A few kitchens but no toaster / frying pan with handle the one we used. Atmosphere was pretty good, there's a organized activity most days. Not a huge party hostel during the week but still a friendly vibe with a big communal/ bar area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
2 Maj 2016
9.1

Nice place, great location in Playa del Carmen. Nice and chilled atmosphere and pretty courtyard. We were in a private room which is in the building next door so felt quite removed from the actual hostel itself but the room was clean and cool, which was all we wanted!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Kwi 2016
8.9

I moved from other hostel. I wanted one closer from center. So in this hostel i satisfied with everything. Don't book hostels far from center even thought it would be cheaper. You could know you are in hostels and how much you paid everything is good except Wifi. It is really spotted.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2016
10.0

Brilliant. Has everything you want and need when staying in a hostel. Would help if the staff showed you around a bit on arrival so you know where the kitchen is etc. But otherwise couldn't fault it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
9.4

During my visit I stood there twice. Needless to say as u can follow the Review, it was great! - big rooms - air con in the rooms - save place - making tours and playing games each day - doin great food like paninis for just 40 pesos, beer is around 30 and cocktails r 45 - huge lockers to put in your whole backpack Negative i would evaluate the experience of staff. They are very nice and friendly but cuz of the high fluctuation it seems they dont have plan about they area and needs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.