Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Yak

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1293 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1293 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Cze 2017
9.7

Awesome location, activities by the hostel sponsored every day of the week, great bar and food right inside the hostel...and lovely atmosphere. FANTASTIC FIND

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Cze 2017
9.4

I had a wonderful stay and met so many nice people. I can recommend this place especially for single travellers who want to meet others. The breakfast was really good. The hostel was always clean and the rooms were equiped with air con. Thanks for the great stay. I'll be back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • El Salvador, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
10.0

El ambiente es super bueno....el personal muy amable, hay actividases que hacen en el hostal y realmente no dan ganas de salir de ahi....la mayoria del personal es muy amable y puedes conocer personas de todo el mundo....definitivamente volveria y lo recomendaria a todas las personas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anferyevi
  • Puerto Rico, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
10.0

Nice place Ill come back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
9.1

Really cute hostel for our stay in Playa. The air con is turned on all night and we had a big kitchen and bathroom, although there is no fridge but that didn't concern us. The drinks at the yak bar are really reasonably price and it's a very inclusive hostel, they have beer pong every night aswell as day activities and certain cuisine food nights for cheap. Would really recommend a stay here! The location is perfect for the beach, the ADO bus terminal and even collectivos to get to cenotes

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
10.0

En general muy bueno el ambiente , bien ubicado y muy buena onda todo el l personal , talvez en detalle es la habitación compartida es muy calurosa , debería haber mejor acceso al air acondicionado .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2017
9.7

Read reviews beforehand and it was right. Hostel is very centrally located to nightlife and 5th avenue. Very secure and clean, big lockers for your rucksack and good size bunks with plugs. Great place to meet people and chilled out too. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
9.1

Súper buena ubicación, con actividades muy divertidas que te ayudan a conocer a mas personas si estas viajando sola!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2017
9.1

I enjoyed my stay here, only spent 2 nights before going back home. The beach and the bus station are pretty close. The bar is nice, cheap drinks, it's easy to meet people there. The breakfast could be better and there is music until late at night so it can be difficult to sleep early depending on where your dorm is.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Cze 2017
8.6

Good hostel, friendly staff and a lot going on so good if you are travelling solo. I preferred the hostel bar to most of the bars in Playa in terms of atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.