Hostelworld.com

The Yak

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 809 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 809 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
The Yak Located at Calle 10 Norte Bis, entre Av. 10 y Av. 15, , Playa del Carmen.
The Yak
Mexico
Playa del Carmen Quintana Roo 77710 Calle 10 Norte Bis, entre Av. 10 y Av. 15
90% 809
20.6279646 -87.0733022
The Yak
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
10.0

Really great place! Always activities to do with other travellers, really gives you opportunities to meet people. Excellent location near 5th avenue and short walk to the beach. Definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
10.0

Excelente ubicacion; muy buena onda de los chicos que atienden, habitaciones confortables. Todo de 10. Recomendable! !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
7.7

Nice 4-bed ensuite dorm - enough space, good shower. A pillow was pretty bad. Also, they do not provide towel for free - you have to pay 10 pesos for rent...No drinking water in the kitchen. Also you can bring there any alcohol from outside - they want you to buy it in their bar. Staff was pretty cold with me. Good location, price is ok for this town.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
10.0

Mi estadía en The Yak ha sido realmente fantástica. Una lugar fantástico que hizo de mis vacaciones algo excelente. Muy buena onda de todo el staff, muy lindo el patio interior, muchos juegos y actividades sociales. Cómodo, Seguro y limpio. La ubicación es inmejorable, el bar es fabuloso y con precios muy accesibles. Lo mejor, la calidad de los colchoches y el silencio absoluto en las habitaciones para poder descansar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
10.0

WiFi was spotty, but use able. The atmosphere was great and the dorms where really clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
9.7

Muy buen hostal, seguro y bien ubicado, pude descansar y fiesta al mismo tiempo. Ofrecen actividades diferentes todos los días y el bar es muy barato y tranquilo para después de un día cansado de playa o para precopear, excelente para hacer amigos. El servicio de renta de bicicletas excelente. Quiero volver.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
9.1

Great location. Great Atmosophere. $2 coronas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Kwi 2016
10.0

Location, location, location - the Yak must have one of THE best locations in Playa!! Really nice and friendly staff who have patiently accommodated my requests for blankets at night. It can get cold at night - but however you want the room at night is up to the people in the room, and the staff is really accommodating! Great atmosphere, and very nice travellers, have met people who have returned to the Yak many many times :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
10.0

I stayed three nights at the YAK and the only thing I regret is, that i couldnt stay longer. It was absolutely fantastic! The people i met were very friendly, the room was appropriate and the 5th avenue is just around the corner! I highly recommend this accomodiation to travelers who are looking for some good company!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Mongolia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Mar 2016
8.9

Overall nice place to stay, good for meeting fellow travelers, full bar. I liked that they had activities happening every night!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.