Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Yak

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1206 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1206 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Kwi 2017
8.6

We loved the Yak, it was an amazing place to stay! Friendly staff, good security, great vibe with the bar and the evening activities. We thoroughly enjoyed our stay here and would return again in a heartbeat!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Kwi 2017
9.1

En general muy buena ubicación creo que excelente todo te queda muy cerca, el lugar es limpio y seguro me hubiera gustado tener conector eléctrico y lámpara en la litera como en otros hostales que visité pero en general volvería a quedarme... Buen precio y el bar es bonito 😃

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
10.0

Muuuy lindo hostel. Las habitaciones son amplias y super limpias. El personal es muy copado, y siempre se hacen distintas actividades así que eso esta buenisimo!! El desayuno es rico y el wifi funciona perfecto. Súper recomendable!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • drugxxi2784
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Kwi 2017
9.7

Hostal increíble! Me encantó en ambiente, las actividades y las habitaciones están muy bien ! Recomendado !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
9.7

Es un lugar centrico, a buen precio. Si vas solo es buena opción porque organizan fiestas en el patio del hostal y actividades para visitar cenotes, playas y ruinas. Me encantó!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

The best thing about Playa! Location is great!! and the rooms were clean and had everything we needed. But the main thing about this place is the chilling area and the bar. We had so much fun there and we met so many people that we spent most nights there! Relativly cheap high quality drinks. The staff are helpful and friendly and there are dozens of activities. Definetly a 10!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Kwi 2017
9.4

La verdad q muy bueno. Buena ubicación. Buen desayuno (algo estrictos con el horario, pero no es un problema eso). Por más q pongan música con volumen alto, en las habitaciones no molesta. Las habitaciones de 4 son amplias y cómodas. Hostel recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lindsywithane
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
10.0

I had a fantastic experience at the Yak! It's so close to the beach, shopping and restaurants. The trips to other beaches and cenotes were a great bonus!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2017
10.0

Near to the bus station. The atmosphere is about party and the mojitos are awesome. Our room was far from the common place so we didn't have problems of noice to sleep. The bathroom was clean and beds also. They can improve their breakfast but is good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2017
9.1

Super modernes Hostel mit vielen netten Leuten und eine schöne Anlage. Allerdings gibt es leider wenig Schatten und es könnte mehr Liegen geben für die Menge an Gästen. Außerdem ist das Personal nicht ganz so freundlich und es gibt 3er Hochbetten. Wenn sich hier einer dreht, dann denkt man es herrscht ein Erdbeben. Ansonsten super Frühstück und top Lage.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.