Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Wild, Wild West Dallas Irving Backpackers' B&B

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 772 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 772 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
The Wild, Wild West Dallas Irving Backpackers' B&B Located at 214 W. 6th. Str., Irving, TX, Dallas.
The Wild, Wild West Dallas Irving Backpackers' B&B
USA
Dallas Texas 75060 214 W. 6th. Str., Irving, TX
87% 772
32.8083598 -96.9482088
The Wild, Wild West Dallas Irving Backpackers' B&B
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2016
9.7

Staff were friendly and welcoming. Hostel is secure, and it has a strong wi-fi signal. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
9.1

Das Hostel ist absolut zu empfehlen. Es ist sauber, ruhig und ein convenience store ist direkt gegenüber, wo man auch Bier kaufen kann. Jimmy, der Hostelmanager ist total freundlich und hilft euch gerne weiter. Viele Bemängeln hier die Lage, aber Busse und Züge gehen in die Stadt. Mit dem Zug ist man in 10 Minuten am Union Tower (Downtown)! Das einzige, was ich hier wirklich bemängeln kann ist, dass es keine gemütlich Couch im common room gibt. Das wäre gerade beim schlechten Wetter ideal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Lis 2016
8.3

Recommendalbe except for the dalily price. I stayed in a 7-bed room and paid $35.24/night. Instead, when I stayed at an inn, monopolizing a nice room, I paid $45. This means that the daily price of this youthhostel is too expensive. However, Western-style interior was unique and well organized. A "youthhostel" run by an individual for profit like this should change its name to a guest house, in particular, in comparision with HI youthhostels run by non-profit organizations.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lis 2016
8.3

Ho soggiornato nella struttura soltanto per una notte, luogo molto carino ed accogliente anche se piccolo in generale. L'ho scelto per il buon prezzo anche se si trova un po' fuori dal centro città, ovvero quasi 20 min di auto (Uber mi è stato d'aiuto in questo caso)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lis 2016
9.1

Great place to stay! You might be a little far from town but it's only a 10 minute walk to the station and the train goes straight into the city. Staff are great, rooms and bathrooms are clean and there is a great little garden out the back :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Lis 2016
6.6

찾아 가는데 조금 힘들었음. 하루 묵었는데 진득이 벌레가 손가락 물어서 한 삼일동안 고생했음. 침대는 괜찮았는데 아마도 이불에세 진득이가 있었던거 같음. 이불은 하얀색 솜은 아니고 뜨게질로 뜬거같은 이불. 그냥 하루정도 잠만 잘 정도면 괜찮지만 장기 투숙일경우는 추천하고 싶지 않음.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
10.0

really nice staff and great location. super friendly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
9.4

I arrived there and it was a small walk from the train station. I was welcomed by the host who runs the day to day things. He was the best part of my trip. He was polite and nice to talk to. He would make dinner and all you had to do is pay five bucks for a plate. The hostel itself was very very clean and I loved that. It also wasn't to far from places you can eat at. I would so go back again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
9.4

Very pleased with the attitude and the extra Care staff did to make my stay Pleasant

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • davidjamesparker6327
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Lis 2016
8.3

Between Fort Worth and Dallas a good mid way location. Only $16 in an Uber from Dallas downtown. A nice mix of rooms and good facilities. Staff were friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.