Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Westgate Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 5.6
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 5.6
The Westgate Hotel Located at 1 Botley Road, , Oxford.
The Westgate Hotel
England
Oxford OX2 0AA 1 Botley Road
68% 171
51.7526460 -1.2708091
The Westgate Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
6.9

Alquilamos una habitación doble con baño compartido en el "hotel", la sorpresa es que nos enviaron a una casa compartida una calle más arriba... El personal muy amable, el desayuno.....básico pero bien, el hotel/hostal está a unos 15min andando del centro, eso es lo mejor. Nos cobraron un poco más por error, pero al decirlo unos dias más tarde nos devolvieron el dinero sin problemas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lis 2016
5.7

La localizacion esta muy bien, a 5min andando del centro. El baño que teniamos que comprartir, no tenia ducha, solo bañera y era muy dificil el uso puesto que estaba en el atico y el techo estaba inclinado hacia la bañera. Utilizamos la ducha del piso de abajo. Sobre la limpieza, debajo de las camas estaba sucio. El sitio lo recomiendo para una estacia de una o dos noches unicamente.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
2.0

My boyfriend had booked the hotel for me and my sister to stay as we had an event to attend that night in Oxford. The deposit was taken from his account but upon arrival at the hotel, we were told we hadn't booked. I was very disappointed as clearly we had book from the deposit being paid. We ended up driving around Oxford for the next two hours trying to find somewhere else to stay. Luckily we found a travelodge. I am very upset and disgusted by what happened.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
8.9

L'hôtel ne paie pas de mine, la façade est affreuse, la peinture de l'escalier (vertical) est...indescriptible ! Mais la chambre est bien. Monacale, mais propre, le lit est bon, la salle d'eau impeccable. On change les serviettes ( moelleuses) chaque jour, ce qui n'est pas indispensable. Fenêtre fermée, on est au calme. Le petit déjeuner est honorable, et le service souriant et efficace. L'emplacement est commode, à deux pas de la gare, et à 10 minutes à pied du centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
6.3

we wanted near the city we got just that,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tanya78555
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
29 Lip 2016
5.7

Staff were nice, location was great, but the rooms are in bad need of a renovation. The bed was very springy and small, the top sheet hardly covered, it was difficult to sleep. The bedroom was clean, but difficult to cover up years and years of carpet stains... Shared bathroom and shower were kept very clean. If this was half the price I wouldn't complain at all.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Lip 2016
5.7

We waited for about half an hour for someone to even come to check us in. The people were friendly and professional but it seems a little ridiculous to have to wait that long just to check in. Also, the actual room we stayed in was an annex and not connected to the main hotel. That was a surprise! Overall, the experience was interesting, but it would have been nice to have a little warning beforehand, or at least have it described honestly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
6.0

Room just OK, no shampoo. Just perfect location saves this place. Low service: waited 25 min to check-in because no one in reception (despite I informed I was arriving at 1pm!). Breakfast not tasty, bad manners. Wouldn't come back again

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Lip 2016
4.6

Cama con mala calidad, limpieza muy mejorable

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
6.0

A bath with no shower was situated on our floor. I wasn't told where/if there was a shower .... I just presumed there was a shower.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.