Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Walrus Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,554 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,554 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
The Walrus Hostel Located at 172 Westminster, Bridge Road, London.
The Walrus Hostel
England
London London SE1 7RW 172 Westminster, Bridge Road
86% 1554
51.5000340 -0.1144391
The Walrus Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Wrz 2016
8.6

El servicio y la atención recibida fue genial incluso antes del check in y después del check out. Las habitaciones son limpias y con desayuno completo. La ubicación es perfecta solo que con un poco de ruido de la llegada de trenes s la estación pero lo demás es genial.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Wrz 2016
10.0

Da jeg endeligt fandt hostlet, tænkte jeg YES! og det blev kun bedre da jeg så det indeni. Personalet er meget venlige og hjælpsomme og gode til at besvare spørgsmål Jeg boede på 22 sengs værelset og det var rigtig godt indrettet og folk var flinke. Hvis jeg nogensinde kommer tilbage til London, så vil jeg til enhver tid bo dér! og jeg vil anbefale det til alle jeg kender. Rigtig godt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
6.9

Great location and staff. However as it is situated next to Waterloo station you are kept awake by the trains rattling past until gone 3am. They also lock the kitchen at night and I arrived after 11 and couldn't get a drink of water. Some of the showers don't have locks on the time and no where to hang your stuff. Quite disappointed seeing as it's quite a highly rated hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
9.4

Sehr zentral gelegen, leider aufgrund der Nähe zur Metro recht laut, ansonsten aber absolut nichts auszusetzen. Selbst das Zimmer mit 22 Betten war echt sehr sauber, das (kostenlose) Frühstück war absolut in Ordnung und die Mitarbeiter sehr freundlich.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dudshaddad
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Wrz 2016
9.4

This hostel is really good. The staff are very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
7.4

일단 동네가 너무 좋습니다. 빅벤과 런던아이를 밤 늦게까지 보고 와도 될 거리이고, 걸어서 테이트모던도 갔다 올 수 있습니다. 버스정류장과 지하철 역도 가깝습니다. 조식도 푸짐하고 맛있습니다. 청결은 그다지 깨끗하지 않지만 더럽진 않습니다. 샤워실은 좁고 수압이 약합니다. 밤에는 기차소리와 사이렌소리 때문에 밤귀가 예민하신 분들에게는 비추이지만 밤귀가 어두우신 분들은 상관없습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Wrz 2016
9.4

Estuve 5 noches y fue muy buena eleccion The Walrus, abundante desayuno, Alex que estaba por la mañana siempre dispuesto a ayudar y resolver cualquier problema, el único tema era el agua caliente en el 4° piso que no era abundante y el WIFI que no era del todo bueno, pero recomiendo el lugarte, es más el año que viene vuelvo...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
10.0

Clean hostel with great ubication :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
7.1

The walrus is in a great location! So close to Waterloo station and just over the bridge from all the sites. However the only social space is the bar downstairs and it lacked a lounge or chill room. It does get noisy at night from the trains, something to keep in mind if you are a light sleeper. But I slept fine. The bathrooms and showers need some work. Just general maintenance. I would probably stay here again because of the location. But more suited to groups then to solo travelers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Wrz 2016
6.9

Very good staff

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.