Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Village Kings Cross

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • sarahmaisonhaute6656
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lip 2017
7.4

Idéal pour un petit budget. Seul petit hic : la cuisine commune est située à côté de l'entrée principale ... pas toujours top d'être immergé dans les odeurs de nourriture à toute heure de la journée

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
5 Lip 2017
7.7

Party hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2017
8.9

Great location and great hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lauren-harris93203
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Lip 2017
6.9

My only issue with this hostel was that the one kitchen was far too small for the amount of people living there. Also my room was on the ground floor and the cooking smells came into my room throughout the day. The location is good as it is walking distance to the city centre providing you like a good walk but if not Kings Cross station is 2 mins away. The rooftop balcony was great, stunning views!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Lip 2017
6.3

Not bad but essentially average. I feel for sydney and this price you probably couldn't do better. Old place with not much hang out space. After the kitchen closes people would hang in the tiny shared space w a tv which was right next to some rooms, including mine, making it very hard to sleep because right outside people were being loud until late at night. Kitchen is quite small and easily overwhelmed by people. Position is okay with good connection via train

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • adnanhiroli5449
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2017
7.7

Enjoyed our stay, the kitchen is slighlty small in relation to the guests there and that does make the kitchen messy as people dont often clean their dishes. Saying that the staff on hand are always making sure the place is clean and tidy and helpful. Enjoyed our stay- thanks you 👌🏼

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Cze 2017
7.4

Bonne auberge pour un prix raisonnable Pettit problème d'humidité dans les chambre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Maj 2017
6.9

The wifi was my biggest issue with this hostel. The stay was fairly pleasant but for the same price I could have had breakfast and decent wifi at another hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sirhcainsley6611
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Maj 2017
6.9

The location was great, about 15-20 mins walk from the city centre and harbour. The cleaning lady, who may have been an owner, was absolutely lovely and made you feel right at home. Few gripes were that the beds were so squeaky! Plus there is only 3 toilet/shower rooms to each floor, which can be competitive in the morning.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2017
8.6

Nice and clean hostel. Everything you need.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.