Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Village Kings Cross

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1065 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1065 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • kern_patrick3111
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Kwi 2017
6.6

Mit dem Hostel gab es einige Probleme. Der Spät-Check-In hat nur sehr kläglich funktioniert. Es war auch keine Bettwäsche im Zimmer vorhanden. Diese haben wir erst am nächsten Morgen von der äußerst freundlichen Putzfrau bekommen. Auch gab es aufgrund des Managerwechsels keinen Rabatt oder vergünstigten Preis im Parkhaus Kings Cross. Auf Nachfrage beim Management war man auch an einer Problemlösung nicht interessiert.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Kwi 2017
8.9

Buen hostal. Cocina y baños impecables. Buena ubicación y atmósfera. Lo que no me gustó fue el desorden de las piezas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Mar 2017
9.7

Das Eva's Backpackers ist das beste Hostel in dem ich bis jetzt war. Die Backpacker da sind alle sehr entspannt (und auch mal älter als 25ig) und die Dachterasse mit Blick auf die Skyline ist grossartig. Wir fandens echt toll da! Wir hatten sogar einen kleinen Tresor sowie einen Kühlschrank in unserem Doppelzimmer. Das erste Hostel mit Nachttischlämpchen! Das KingsCross Viertel ist super und eher hipp und chic als wie in vielen Reiseführern geschrieben wird das 'Rotlichtviertel'.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2017
7.4

It is a old but clean hostel near kings cross. Overall the hostelroom and the stuff is really okay, but the bad thing is there are just longterm people.. I think 50:50 would be great but it was more 90:10, so there a just cliques.. and for a citytrip backpacker it's difficult to find people with the same interests. Furthermore the kitchen is also really small and the whole space in the fridge is placed with bags of the longterm people

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Mar 2017
6.6

Heavily overpriced; it was clean and kitchen facilities were oké. Small hostel but not overcrowded. Our welcome and reception people were not really friendly; the cleaning lady was the positive exception. WiFi was really slow.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2017
9.4

The overall cleanliness was above our expectations and we were very pleased with our room ( 3 beds) Had more than enough plug points and even provided to stand fans!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2017
9.1

Perfektes Hostel - einziger Nachteil: Der etwas hohe Preis. Haben von drei Nächten auf 7 verlängert und zahlen jetzt 35$ pro Nacht.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lut 2017
5.4

Staff was very pleasant and helpful. Security was very satisfactory. Compared to other facilities I've been at for the same kind of money, I found Eva's to be very in need of updates and the common rooms were not an atmosphere worth hanging out in. Apparently there's a nice rooftop deck but it was raining during my visit. Only some of the bathrooms had handsoap to wash your hands.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
23 Lut 2017
7.7

Good place for long stays, but not to meet people when first time in Sydney in my opinion. Great location and staff though :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Lut 2017
8.9

Auberge sympa. La cuisine est grande et bien équipée, la terrasse super sympa. Le personnel est souriant et sympa, avec une mention speciale pour la personne qui soccupe du ménage en semaine ^^ Bon emplacement à deux pas de la gare de Kings Cross (possibilité aussi d'aller vers pas mal de centres d'intérêt à une distance de marche raisonnable). Dommage qu'il n'y ait le Wi-Fi gratuit que dans la salle commune. Bref très bonne adresse, je recommande.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.