Hostelworld.com

The Victorian House

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 307 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 307 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.2
The Victorian House Located at 212 Renfrew Street, Glasgow, Glasgow.
The Victorian House
Scotland
Glasgow G3 6TX 212 Renfrew Street, Glasgow
80% 307
55.8664802 -4.2659032
The Victorian House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
4.6

Auberge de jeunesse qui a besoin d'un grand coup de neuf (papier peint qui se décolle, chasse-d'eau défaillante, fermeture des chambres sans condamnation, ...) ! Et dont le prix ne vaut pas les prestations... Ouf, le petit déjeuner, très copieux, rattrape un peu...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Mar 2016
9.1

Great location. Fantastic breakfast. Clean. Quiet. Good wi-fi. Couldn't be better

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2016
8.3

A simple place that had all I ask for when staying at a hostel. The room was nice, the staff friendly and the location was good. There was a street with bars really close and you could walk quickly to the city centre. Breakfast was served every morning and included in the price, which I appreciate, but I never tried it. Not very strong, but unlimited wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lut 2016
9.7

Un bon accueil et, comme cela a été dit dans les commentaires, un petit déjeuner parfait, varié et complet. L'emplacement est vraiment bien pour visiter la ville et proche des gares (ferroviaires et routières).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2016
8.9

Very comfortable hotel and a good price. I would book it again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Warto było wstać na śniadanie, jak śniadanie jest doskonałe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Warto przyjechać

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2015
5.1
Przetłumaczone przez Google

Bardzo śmierdzący łazienkami udogodnienia, ściany, podłogi i toalety potrzeba bardzo dobry głęboko czyste i peeling. Cała podziemna pokoju strasznie śmierdziało kiełbasy wystroju należy zrobić, jak wygląda brudny i niechlujny. Światła (dla bezpieczeństwa pożarowego) nie wychodzą tak miał na pokrycie górnej szynie zasnąć w pokoju nie poszedł całkowicie ciemno. Ogrzewanie nie zgaśnie tak pokoju zbyt gorąco musiał złożyć książkę w oknie, aby zapewnić pracownikom ventilation.Reception ok, personel kulinarne miły.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.