Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Victorian House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 321 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 321 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.3
The Victorian House Located at 212 Renfrew Street, Glasgow, Glasgow.
The Victorian House
Scotland
Glasgow G3 6TX 212 Renfrew Street, Glasgow
78% 321
55.8664802 -4.2659032
The Victorian House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
2 Wrz 2016
4.6

U can't even lock the door from inside

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
6.3

Er werd gratis Wifi beloofd,maar dat werkte niet. Dat is eigenlijk niet meer van deze tijd. Daarnaast was er geen lift aanwezig en dat maakt het sjouwen van koffers al die trappen op er niet leuker op. Wat hulp daarbij zou zeer gewenst zijn geweest na een lange reis.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Cze 2016
5.4

The location could be good for party but no for visiting the centre of the city. My single room was pretty small and dark. All the stuff was pretty old fashioned. The breakfast was good.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2016
9.7

Comfy bed, nice clean room, helpful and friendly staff - what more could you ask for!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
8.6

Great breakfast, good quality price , nice outside and very central but quiet

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
10.0

Why stay in expensive cold places stay here breakfast amazing staff great location great clean and comfy great place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
9.4

The place was fantastic value and very close to main streets. If you have mobility problems then this is not the place for you as it is on a steep hill and it has not lifts within the building. But still enjoyed our stay so much. The breakfast was just fantastic. If they could change the carpets, clear back all the overgrown bushes at the front of the building and wash down the paint work it would be sooooooooooo much better.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Maj 2016
8.6

Good hotel overall. Our booking through Hostelworld had never come through but the man at the reception, Robert, was really helpful with us and gave us a room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
4.6

Auberge de jeunesse qui a besoin d'un grand coup de neuf (papier peint qui se décolle, chasse-d'eau défaillante, fermeture des chambres sans condamnation, ...) ! Et dont le prix ne vaut pas les prestations... Ouf, le petit déjeuner, très copieux, rattrape un peu...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Kwi 2016
10.0

I had a great time in there. The room was cozy, super comfortable and clean. I felt really welcome. Breakfast was also awesome, you could have tea, coffee, orange juice, apple juice, toasts, jam, butter, fruits, cereals or english breakfast. Was truly complete.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.