Hostelworld.com

The Victorian House

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 312 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 312 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.7
The Victorian House Located at 212 Renfrew Street, Glasgow, Glasgow.
The Victorian House
Scotland
Glasgow G3 6TX 212 Renfrew Street, Glasgow
86% 312
55.8664802 -4.2659032
The Victorian House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
10.0

Why stay in expensive cold places stay here breakfast amazing staff great location great clean and comfy great place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
9.4

The place was fantastic value and very close to main streets. If you have mobility problems then this is not the place for you as it is on a steep hill and it has not lifts within the building. But still enjoyed our stay so much. The breakfast was just fantastic. If they could change the carpets, clear back all the overgrown bushes at the front of the building and wash down the paint work it would be sooooooooooo much better.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Maj 2016
8.6

Good hotel overall. Our booking through Hostelworld had never come through but the man at the reception, Robert, was really helpful with us and gave us a room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
4.6

Auberge de jeunesse qui a besoin d'un grand coup de neuf (papier peint qui se décolle, chasse-d'eau défaillante, fermeture des chambres sans condamnation, ...) ! Et dont le prix ne vaut pas les prestations... Ouf, le petit déjeuner, très copieux, rattrape un peu...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Kwi 2016
10.0

I had a great time in there. The room was cozy, super comfortable and clean. I felt really welcome. Breakfast was also awesome, you could have tea, coffee, orange juice, apple juice, toasts, jam, butter, fruits, cereals or english breakfast. Was truly complete.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
9.1

Great location. Fantastic breakfast. Clean. Quiet. Good wi-fi. Couldn't be better

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2016
8.3

A simple place that had all I ask for when staying at a hostel. The room was nice, the staff friendly and the location was good. There was a street with bars really close and you could walk quickly to the city centre. Breakfast was served every morning and included in the price, which I appreciate, but I never tried it. Not very strong, but unlimited wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lut 2016
9.7

Un bon accueil et, comme cela a été dit dans les commentaires, un petit déjeuner parfait, varié et complet. L'emplacement est vraiment bien pour visiter la ville et proche des gares (ferroviaires et routières).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2016
8.9

Very comfortable hotel and a good price. I would book it again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2016
8.6

Stunning place, grand breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.