Hostelworld.com

The Venice Beach Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 856 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 856 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.9
The Venice Beach Hostel Located at 716 Washington Boulevard, Venice, CA 90291, Los Angeles.
The Venice Beach Hostel
USA
Los Angeles CA 716 Washington Boulevard, Venice, CA 90291
77% 856
33.9893320 -118.4497040
The Venice Beach Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.4

Staff were amazing, very friendly, and helpful. Clean house and great location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
5.4

El hostel tiene dos edificios, el principal es aceptable pero algo sucio. el edificio que esta a 200 mts donde estan las habitaciones privadas y algunas compartidas es literalmente una pocilga. la ducha es buena. Sdls!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Cze 2016
9.4

This hostel is a fair price considering its location, cleanliness, and incredible staff. If you can afford it, I definitely recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
8.9

I loved the Venice Beach Hostel! The staff and the owner create a beautiful environment! Nice place and great area! Cheers!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
10.0

Everything at this hostel was great! The staff is very friendly and the owner, Ian, is a very cool guy. It's also in a good location. I definitely recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Cze 2016
9.1

This is a great hostel, the staff is super nice and very helpful. The location is also great, it is close to the beach.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
30 Maj 2016
9.7

Really excellent hostel with great atmosphere and people, would recommend it to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
6.3

I wouldn't trust booking here. I booked my four night stay at The Venice Beach Hostel on Hostel World a week in advanced. I was told that I had a reservation. When I arrived after a long day on a train they didn't have any beds for me. Someone didn't write my name in the schedule. Since it was Memorial Day weekend it Venice Beach was popping. What if I hadn't been able to find another place to stay. I wouldn't book here again unless they changed their system.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

It is correct that we made a rare error but we did locate another hostel in the area, it was more expensive but we paid the difference plus some extra to compensate for the inconvenience.

27 Maj 2016
8.3

Friendliest staff ever.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Maj 2016
8.0

El personal todos unos crack. Un poco flojo en el tema atmósfera.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.