Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Tropics Hotel and Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1,368 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1,368 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.3
The Tropics Hotel and Hostel Located at 1550 Collins Ave, , Miami.
The Tropics Hotel and Hostel
USA
Miami FL 1550 Collins Ave
77% 1368
25.7885698 -80.1305222
The Tropics Hotel and Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Sie 2016
8.9

nice staff , perfect location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
5.7

Better customer service

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Arabia Saudyjska, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
2.0

The worst experience I ever had don't waste your money

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Sie 2016
10.0

Great hostel. Best place in the world to stay. Jasmin made my stay extra special. Cheap prices and good rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
9.4

Nice accommodation

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
8.6

Great hostel close to the beach and easy to reach by bus from the airport. The dorms are basic but nice with private bathroom and there is a pool. No lockers available but a 24h front desk reception. Overall a good choice in Miami beach!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Sie 2016
6.9

Nous avons choisit cette auberge pour son emplacement. Nous avons pas du tout était déçu. Mais faut pas s'attendre à plus de cette auberge. Les chambres sont très simple sans casiers individuel qui ferme à clef.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Sie 2016
9.1

Location is perfect and it's great to hang out in the pool!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2016
8.0

Ein sehr nettes Hostel mit vielen netten und hilfsbereiten Mitarbeitern. Das Hostel hat sogar einen gepflegten Pool und liegt nur fünf Minuten vom Ocean Drive entfernt. Jederzeit wieder.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Lip 2016
5.4

This hostel is more like a hotel, so no real common area. The wifi did not work. The dorm I was in didn't have a shower head and the bathroom was dirty. I was in a mixed 8 person dorm. I was the only female in there. That was fine however one guy was a bit creepy. There were no lockers in the dorm. Some of the beds had pillows and others didn't. The location was good and was very easy to get there from the airport.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.