Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Tropics Hotel and Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 1,382 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 1,382 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.4
The Tropics Hotel and Hostel Located at 1550 Collins Ave, , Miami.
The Tropics Hotel and Hostel
USA
Miami FL 1550 Collins Ave
78% 1382
25.7885698 -80.1305222
The Tropics Hotel and Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
8.0

Super lage, freundliche Mitarbeiter die mit Rat und Tat zur Verfügung stehen. Gepflegter aussenpool mir einem Koch Bereich.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Wrz 2016
10.0

Enjoyed my stay will go again soon

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
8.0

AMAZING location, all the greatest hotels and restaurants from South Beach around. Just 2 blocks from the beach and from Ocean Drive. THE BEST location. About the hostel room, its okay to spend a few days. Not so confortable beds. The shower was not hot at the first night, but next day it was okay. An old hotel, but the price for this amazing location in South Beach is perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Wrz 2016
9.4

The location is the best, close to south beach in the center of the boulevard and the art district. You can make your own breakfast lunch and dinner if you want in the cooking area. After a day at the beach you can take a refreshing swim in the pool if you want. It is easy to meet people and go out together if you like. The staff is very friendly and always welcome to help. Good value for your money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
5.1

The staff are unfriendly to new guests. They seem to only go out of their way to help known guests who have been there before. Also, the rooms are dirty and mouldy. The windows cannot open so no fresh air!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Wrz 2016
9.4

Gutes Hostel, zentralere Lage geht nicht!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Wrz 2016
10.0

the place was just perfect

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Wrz 2016
5.4

Hostel é muito antigo, com tapetes e carpetes. Nenhum quarto tem Janela. Meu quarto estava fedendo cigarro. Pedi para trocar e prontamente trocaram. Porem o outro quarto como todo hotel cheirava mofo.Minha esposa teve uma crise alérgica e saí depois de meia hora. Desta vez o barato saiu caro. Atende muito bacana.De resto: dificil Me desculpem mas realmente aconteceu.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
28 Sie 2016
8.3

I loved the outdoor cooking facilities and eating area apart from the smokers. The pool gave a nice relaxing environment and their is a nice lounge area to relax in the airconditioning with no smoking inside thank goodness. Best part is its only a block away from the beach. Not far from supermarkets and buses and nightlife. I flew into the fort Lauderdale airport which is about a 2hr bus journey. You get the county bus #1 from the airport to the miami border and then change to the #S bus.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Sie 2016
8.9

nice staff , perfect location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.