Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Tropics Hotel and Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1512 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1512 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Kaisary_akter3737
  • Bangladesz, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
9.1

Tropics is an awesome place to stay in downtown Miami and cheap too. It has a very good location and the staffs are very nice, helpful and friendly. I enjoyed a lot staying there. It's worth the money!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2017
6.3

Hostel normal. Simples. Não crie expectativa, pois vc ficará no hotel apenas para dormir ou cozinhar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Sie 2017
9.7

Awesome !! Nice and big swimming pool, cool staff, rooms are ok. Wifi works everywhere, there are power outlets in the lobby. I usually don't like to cook in hostel's kitchen, but this one is right in the front of the swimming pool, nice !!! It made me want to cook there. Missed a bar w/ music and drinks at night, but I think its not the purpose of this hostel. One of the best I've ever had.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
29 Lip 2017
5.7

Hostel muy bien ubicado pero todo era demasiado oscuro y se notaba que le faltaba atención. Lo peor de todo, aunque el comentario suene medio tonto, es que en una habitación de 8 personas había solo 2 enchufes. Reírse, pero horrible arrancar el día con 18% de batería en el celular.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
7.7

Love the hotel I stayed in but hostile world have to go bad experience

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
26 Lip 2017
8.0

Il faut faire son lit soit même et en arrivant dans la chambre, nous avons du retirer les draps déjà utilisés.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Lip 2017
4.0

I wouldn't stay there again, simple things like the stuff seems not very friendly and easily loses their temper with customers, brasilian and carribean staff mainly.. the kitchen is so dirty and old, there are frying pans but only ONE broken saucepan for the entire hostel!! Surely they could buy 3-4 basic new saucepans? Clientele a bit odd too, the ones reception seems to like, many same people just sit it the lobby all day staring at newcomers. Odd place. Much better hostel Hi next door

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • corneliusedwards308402
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Lip 2017
10.0

Friendly night staff...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
8.9

Tres bon rapport qualité prix pour un emplacement exceptionnel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lip 2017
5.7

Dortoir super glauque avec lits en métal bougeant à chaque mouvement. Malgré ce qui est indiqué il n'y a pas de locker à disposition. Vous pouvez laisser votre sac à l'accueil après avoir signé un document de non responsabilité en cas de vol. Aucun respect des autres de la part des habitués/habitants du dortoir. Le personnel à l'accueil est assez désagréable, ils ont dû oublier ce qu'était un client.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.