Hostelworld.com

The Tropics Hotel and Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1428 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1428 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
9.4

Vandrarhem med toppenläge i centrala South beach med 2 minuters promenad till stranden. Hotellet har även "vanliga" 2 och 2-bäddsrum. Bra service. Tyvärr ingen bar eller restaurang men det finns det så det räcker 3 steg utanför.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
7.1

Superbe localisation geographique ! En plein centre, 1 un bloc de la rue commercante Lincoln Mall, 100m de la plage, magasins (Walgreens) a cote ! Niveau proprete, passable. Les matelas beaucoup trop mous a mon gout. Reception, passable. L'hostel est plutot calme, par contre tous les matins (parfois trop tot) le menage est rapidement fait dans la sdb, presence de bruit dans le couloir vers 7:30... Clientele plus dans la tranche 35 & +.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
8.0

Wir hatten zu 3. ein Zimmer gebucht. Alles war sauber und ordentlich. Es gab in diesem Zimmer keine lauten Geräusche von der Straße. Das Zimmer wirkte etwas abgelebt. Aber für 1-2 Nächte auf jeden Fall zu empfehlen. Die Lage des Hotels ist super, da man in nur wenigen Minuten am Ocean Drive ist und am Strand. Gemeinschaftsküche und Gemeinschaftskühlschrank sind auch vorhanden. Vom Flughafen ist das Hotel mit dem 150 Express Bus auch für wenig Geld innerhalb von ca. 30 min erreichbar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sty 2017
8.3

great location 1 min from beach and right in the middle of everywhere in south beach.a nice,relaxing place to stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sty 2017
3.4

The only good thing about this place was the lady who works the front desk. It was actually so bad I left in the middle of the night for the airport as I preferred to sleep there!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Sty 2017
10.0

Very good hostel very clean smiling staff I would recommend this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sty 2017
10.0

Super hostel, personnel serviable, cool. Niveau propreté rien à dire ce n'estce que PARFAIT Je le recommande fortement. Je compte bien y retourné

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
9.7

Das Hostel ist sauber, in bester Lage zu Ocean Drive. Gute Ausstattung in den Zimmern, gute Betten, platz okay. Wasserdruck war gut und auch schön warm. Wifi ist nicht überall erreichbar aber okay. Leider gibt es nur einen non Alkohol Getränkeautomat. Gerne wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
5.7

Die Lage ist Top, der Eingangsbereich ansprechend, Pool/Poolbereich ok - ab Fahrstuhl/Flur zu den Zimmern sowie die Zimmer selber hat das Hostel Absteige-Charakter. Das Bett/Liegefläche war schief - von der Mitte nach außen, die Bettwäsche aus Kunstfaser Möbel im Zimmer (billig-Baumarkt) gingen auseinander Die Gemeinschaftsküche wirkte unsauber (Geruch) Wir kommen bestimt nicht wieder !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
4.9

Alors que j'avais réservé deux lits dans un dortoir mixte, moi et mon compagnon avons été "prévenus" qu'il ne restait que deux lits, mais dans des dortoirs séparés, car féminin pour moi, et masculin pour lit. Donc, même pas moyen de payer deux lits, mais de dormir dans un seul, dans un des deux dortoirs. Dès lors, la préposée nous a proposé une chambre privative, avec lits séparés, pour un total de 170 dollars pour deux nuits... Au moins 50 dollars en plus que le tarif prévu, donc !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.