Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Tropics Hotel and Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1,416 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1,416 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.3
The Tropics Hotel and Hostel Located at 1550 Collins Ave, , Miami.
The Tropics Hotel and Hostel
USA
Miami FL FL 33139 1550 Collins Ave
79% 1416
25.7885698 -80.1305222
The Tropics Hotel and Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Sty 2017
10.0

Super hostel, personnel serviable, cool. Niveau propreté rien à dire ce n'estce que PARFAIT Je le recommande fortement. Je compte bien y retourné

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
9.7

Das Hostel ist sauber, in bester Lage zu Ocean Drive. Gute Ausstattung in den Zimmern, gute Betten, platz okay. Wasserdruck war gut und auch schön warm. Wifi ist nicht überall erreichbar aber okay. Leider gibt es nur einen non Alkohol Getränkeautomat. Gerne wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
5.7

Die Lage ist Top, der Eingangsbereich ansprechend, Pool/Poolbereich ok - ab Fahrstuhl/Flur zu den Zimmern sowie die Zimmer selber hat das Hostel Absteige-Charakter. Das Bett/Liegefläche war schief - von der Mitte nach außen, die Bettwäsche aus Kunstfaser Möbel im Zimmer (billig-Baumarkt) gingen auseinander Die Gemeinschaftsküche wirkte unsauber (Geruch) Wir kommen bestimt nicht wieder !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
4.9

Alors que j'avais réservé deux lits dans un dortoir mixte, moi et mon compagnon avons été "prévenus" qu'il ne restait que deux lits, mais dans des dortoirs séparés, car féminin pour moi, et masculin pour lit. Donc, même pas moyen de payer deux lits, mais de dormir dans un seul, dans un des deux dortoirs. Dès lors, la préposée nous a proposé une chambre privative, avec lits séparés, pour un total de 170 dollars pour deux nuits... Au moins 50 dollars en plus que le tarif prévu, donc !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Gru 2016
8.3

Muy lindo lugar, exelente ubicacion, me gusto mucho cocinar ahi y estamos muy agradecidos con jonathan x su exelente gestion y buena onda todo el tiempo . Gracias jony!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Gru 2016
8.0

Excellent location close to the ocean drive, great receptionists, nice little pool. Rooms are tidy (standard quality). Ok value for the money.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Gru 2016
8.9

账单上打的是207刀 但实际上 我在网站上一共差不多支付了280多刀 如果是手续费什么的也太贵了吧?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Gru 2016
6.3

A bit dated - over all great feel and location - comparing it to others based on the categories - that's the honest rating I can give. Stuff was generally friendly and helpful - but a few weren't particularly useful. Rooms were rather messy. The pool is a plus for a quick tan - wifi is pretty fast... but doesn't work in a lot of ares - like the pool kitchen and some rooms! You won't lose here - give it a shot.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Gru 2016
8.0

ビーチ、スーパーマーケットが近くにあり立地に満足しました。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Gru 2016
8.0

Nice people in front desk!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.