Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Tropics Hotel and Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 1462 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 1462 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2017
8.9

Tolles Hostel in sehr guter Lage!!! Günstig, alles da was man braucht und nette Mitarbeiter!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
9.4

it is a very nice place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2017
9.7

cool and friendly staff. really positive experience ;-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • juanreggaeiro8919
  • Paragwaj, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Kwi 2017
8.9

A pasos de south beach, cuenta con piscina, ascensor, lockers en yna habitación detrás del frontdesk, cocina, vending machine y sala de reuniones.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • meliaristu
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2017
10.0

excelente hotel, excelente ubicacion, cerca de la playa y de las principales calles,ideal para andar a pie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2017
9.1

I would suggest some control with smokers by the pool

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
10.0

It was completely AMAZING the staff is beyond sweet and what ever you need they make sure your needs are met ,the outside pool area is clean n beautiful the rooms are clean n homeie feel i loved everything about this hotel ,its close to the beach and food places shopping area and party night clubs I will be staying here again in july ❤❤❤❤❤

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 41 Recenzje
29 Mar 2017
9.1

For this place it's all about two things budget and location, self catering also ranks highly as there's a great area out the back where you can cook and eat / chill. Staff are great too. Cheers Tay and Jonathan.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2017
9.1

Tiene una muy buena ubicacion. La habitacion era amplia y cambiaban las toallas cuando uno lo necesitaba. Tiene una cocina en la parte posterior del hotel que le permite a uno llevar los alimentos y comer al aire libre. El agua caliente era abundante y todo estaba bien reciclado. Volveria a alojarme en él.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
21 Mar 2017
9.4

My go to accomodation for Miami Music Week! Perfect location. Great staff. See you again next year!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.