Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Tropics Hotel and Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 1442 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 1442 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Arabia Saudyjska, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Mar 2017
8.3

it's great place in great location, but it has no "lockers"!! if you want to put your stuff in the lockers you have to go to the reception and pay 25 cent for each opening!! which I could understand!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Mar 2017
7.4

Could hear lots of noise from other rooms. Girl in the reception during the morning was not friendly at all. Great location, though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
7.1

The black woman at the front is probably the rudest person I have ever met in my entire life. I saw her give every guest attitude and literally talk down to them and make fun of them. Even took someone's bag out of the storage closet because they annoyed her. Everyone else was very nice and polite. You don't get blankets or towels and there are no lockers to keep your things. You just have to trust who's in your room. Also if you pay for 4 beds and a quad room you still may be separate :(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
9.7

Todo fue espectacular! La ubicación y el personal excelente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2017
8.6

Been to the Tropics the 2nd time. Always a good stay for some nights. Just the Matrasses are a nighmare... for a guy with over 170lbs - be aware you might feel every spring of the mattress... If they would change to better mattresses - that would be just perfect. The bunk beds are standard steel frame squeeky beds ... and make the usual bunk bed noise. My room, 108 had ONE wall-plug for 4 beds... which is rather less... difficult to recharge your personal devices.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
7.7

Voll ok und super Lage

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Lut 2017
2.0

I cannot submit a review of this hostel because I never stayed there. When I showed up to register at the front desk on 02/19/17 @ 3:00 PM, I was told that I could not stay there because I did not have a passport. The front desk said it was strictly required and referred me to other hostels down the street which, he said, did not require a passport. So, I did not register to stay and they declared my reservation as a " no show", which is not true, since I did show up on time!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
9.4

Vandrarhem med toppenläge i centrala South beach med 2 minuters promenad till stranden. Hotellet har även "vanliga" 2 och 2-bäddsrum. Bra service. Tyvärr ingen bar eller restaurang men det finns det så det räcker 3 steg utanför.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
4.3

Hotel Tropic, Miami - Fiasco total, para comenzar no tenia la reserva que solicité, y ya no habítación para 4 personas, así que tuve que pagar $256 + tax x 1 noche!!!! carisimo, un hotel viejoo y en años no ha sido cambiado nada, huele terrible a humedad!!! de ninguna manera justifica. Es una lástima por que esta super bien ubicado, pero no lo vale en absoluto!!! El personal si muy atentos.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
7.1

Superbe localisation geographique ! En plein centre, 1 un bloc de la rue commercante Lincoln Mall, 100m de la plage, magasins (Walgreens) a cote ! Niveau proprete, passable. Les matelas beaucoup trop mous a mon gout. Reception, passable. L'hostel est plutot calme, par contre tous les matins (parfois trop tot) le menage est rapidement fait dans la sdb, presence de bruit dans le couloir vers 7:30... Clientele plus dans la tranche 35 & +.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.