Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Tropics Hotel and Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1,400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1,400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.3
The Tropics Hotel and Hostel Located at 1550 Collins Ave, , Miami.
The Tropics Hotel and Hostel
USA
Miami FL 1550 Collins Ave
79% 1400
25.7885698 -80.1305222
The Tropics Hotel and Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
28 Lis 2016
9.1

Genial todo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
6.0

Also ich hab das Hostel4 Bett für das Wochenende gebucht und zwar hatte ich Glück es war nie wirklich jemand drin also war das Zimmer für mich alleine . Das Zimmer an sich schrecklich alles alt , heruntergekommen. Die Putzfrauen geben sich Mühe wegen Sauberkeit , Lage ist top top aber so an sich echt ungemütlich aber wenn der Preis stimmt dann passt das sich für paar Tage ok nicht mehr !!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lis 2016
4.9

At check in I got the key. As the staff was to busy chatting, they didn't event reconized that I had some questions. He didn't explain me anything and I didn't feel welcome to ask. The doorm was very simple. Wifi didn't work the whole Time in a our room. Sometimes you where lucky finding some connection in the lobby. After a night out and arriving at the hostel. There was a random person in the bad of my friend. The check in just hand out some keys without checking. This is a hughe security lack

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lis 2016
7.1

Wifi not available in rooms just lobby unlike what was stated when we booked it. All staff were great friendly and very helpful except one staff member who just lied to us the whole time. Great location not far from Art Deco district or beach

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Paź 2016
10.0

always great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Paź 2016
7.1

L'emplacement est super on peut faire pas mal de choses à pied bar resto shopping. Petit bémol sur l'accueil.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Paź 2016
7.4

Perfect position!great facilities!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Paź 2016
8.0

ive stayed here afew times now.the private rooms are nice and the 4 bed dorms are fairly big for a dorm room,and the location cant be beat right on collins ave in the heart of south beach.would recommend the tropics to anyone

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
9.7

Todo muy lindo, volvería y lo recomendaría. Está perfectamente ubicado.. a una cuadra de la playa y a dos de la Av Collins perfecto para compras y playa si vas a relajarte. La atención muy buena, el lugar muy limpio y lindo. De 10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Wrz 2016
8.9

thanks again for a good stay and a good time at a good location at a great price

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.