Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Tropics Hotel and Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1495 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1495 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • watto10
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 73 Recenzje
9 Cze 2017
7.1

This place is in a great location. Close to the beach, transportation, grocery stores etc. It isn't a hostel, more like a hotel. There is no hostel vibe here, it gets all kind of people passing through. Decent pool and kitchen/laundry facilities.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
8.0

A bar of soap would be nice instead of the tiny trial sized liquid bottle they provide.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Cze 2017
7.7

Good location. Staff helped with dinner recommendations and transport. Basically just a hotel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Maj 2017
7.1

Great location within 5 minutes of the beach and plenty of places to eat and drink. No security lockers and other people in my dorm complained of items and money going missing. Pretty clean and good facilities with laundry, a kitchen and a pool! The issue really was the atmosphere, a lot of long term people so few other travellers and difficult to meet people from other dorms. Still, great value for Miami, just maybe not for solo travel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
9.7

Considerato il rapporto qualità prezzo è ottimo. Il personale è disponibile e simpatico. C'è la piscina e una cucina ad utilizzo promiscuo. La zona è la migliore di south beach. Attraversi la collins e sei in spiaggia. Top

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
8.9

Good choice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Danielsnype
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Maj 2017
9.1

Quarta vez q fico no hostel, sem novidades! Excelente hostel como sempre! Com piscina, boa área em comum, melhor localização seria impossível bem na principal avenida e com tudo perto e movimentada e de frente já fica a rua que dá acesso a praia! Lugar bem frequentado! Realmente é um casarão antigo porém está melhor que nas últimas vezes q fui e aliás está passando por uma reforma para modernizar muito bom! Continuarei a usar o mesmo hostel em MIA.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Białoruś, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Maj 2017
3.1

No airport shuttle, terrible accomodations, dirty bedsheets. They don't accept state IDs- MUST have passport.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Maj 2017
8.9

Muy buen hostel!!! Excelente ubicación y limpieza!! Debería mejorar la atención del personal de recepción (algunos, no todos). En cuanto a atmósfera, es como un hotel, no hay ambiente de hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2017
9.1

We booked 2 rooms with 3 twin beds in each with private bathrooms. We were a group of older ladies staying in Miami after a cruise. We all enjoyed our stay. We used the pool each day. The ocean is only a block away. All kinds of restaurants and bars with in walking distance. If you are looking for a budget Hotel/ Hostel The Tropics is a great choice. They are always doing work around the Hotel to keep it looking nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.