Hostelworld.com

The Tropics Hotel and Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1,326 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1,326 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.9
The Tropics Hotel and Hostel Located at 1550 Collins Ave, , Miami.
The Tropics Hotel and Hostel
USA
Miami FL 1550 Collins Ave
77% 1326
25.7885698 -80.1305222
The Tropics Hotel and Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chiny, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
5.7

除了位置很好,其他都不算好。服务人员态度一般,房间很简陋,清洁程度不好,这个价格加十元可以住三星级~三星半酒店。下次不会再选择。

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
8.0

good wifi, pool, good location, clean and enough facilities such as washing/ironing. Good value for money i guess.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Maj 2016
6.6

Personnel pas très agréable, chambre vétustes et aucuns locker pour sécurisé ses affaires

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Maj 2016
8.3

Buen ambiente, excelente ubicación.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
8.3

Bon sejour passé dans votre hôtel. Cependant, le personnel ne parlent pas français. La personne du matin à l'accueil n'a pas été agréable et pas très aidant. Néanmoins le personnel d'accueil de l'après midi et du soir étaient tres chaleureux.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Maj 2016
5.7

4ème auberge de mon séjour et c'était la moins bien. point noir : le personnel. Impoli, pas serviable limite odieux. C'est inacceptable. Le monsieur de l'accueil a refusé de nous donner des serviettes et des couvertures alors que la clim n'est pas réglable ds la chambre. Les draps st usés et la chambre était vieillotte. Pas de casier dans les chambres. Bien situé , il y a une piscine et une cuisine sur la terrasse. Ce n'est pas cher ms cela ne vaut pas plus. Profitez de Miami : alle

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Maj 2016
5.7

The location and the pool are the best things (although they falsely advertise an 'Olympic size' pool) Negatives: found one particular member of staff very rude, he wouldn't give us towel or blanket because they aren't for "dorm guests" and made an insulting comment about our card being accepted on arrival. He did not have a helpful attitude throughout our stay and seemed to look down on travellers. Also, the police were called out on two occasions to deal with other guests which i

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Maj 2016
10.0

Unbedingt buchen! Die Lage ist der Hammer, quasi direkt am Strand. Die Anlage ist toll und für den Preis unglaublich!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
6.3

Hostel passable pour une nuit mais vraime't pas terrible. Glauque, ambiance pas terrible, accueil vraiment basic et chambres vraiment minimales et pas propres. Pas cher mais pas top!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
7.1

The location is PERFECT, near to the beach, the ocean drive and everything! The room didnt look like the photo. We didnt get towels, just sheets. But we still enjoyed our stay, because of the great location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.