Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Times Hostel - Camden Place

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1,612 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1,612 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1
The Times Hostel - Camden Place Located at 8-9 Camden Place, , Dublin.
The Times Hostel - Camden Place
Ireland
Dublin Dublin 2 8-9 Camden Place
83% 1612
53.3355083 -6.2646344
The Times Hostel - Camden Place
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
5.7

Good location but overpriced.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Sie 2016
6.0

Personal amable; muy caro para un cuarto con espacios muy reducidos.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
9.4

Great place. Good location. Good staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • galledbladder
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
12 Sie 2016
7.7

Nice location. The staff were exellent. They sorted a problem for me with minimal fuss. Has a good kitchen and the Saturday pancakes were welcomed. The wifi was exellent. The place was clean. The street outside could get rowdy on a night which could be a problem if you don't have earplugs.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Sie 2016
8.6

Betten etwas wacklig aber (wenn auch nicht in allen Räumen) toll ausgestattet mit Steckdosen- und USB-Leisten! Zimmeraufteilung ist komisch aber im großen und Ganzen ein gutes Hostel! Auch das Angebot eines Flughafen-Shuttles zu jeder möglichen Uhrzeit für 6€ habe ich gern genutzt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
5.1

Realen to Loud found no sweet (weekend) how ever we Coose a Hostel not in bar Temple. Beds Were ok. Bathroo. Was just ok. Not very clean, and old. Stay for one night was ok. Located in a Good Area. But i would t stay a week there.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
31 Lip 2016
7.1

This place was decent. The location is great, staff was friendly enough, and everything seemed clean. My biggest issue was that this place really didn't do much of a welcoming speech, much like other hostels I have stayed in do. Usually we are provided with some sort of map and given some suggestions on restaurants, attractions, ATM's, etc... but we didn't get any of that, so we were kind of on our own. But our stay was not unpleasant by any means.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
31 Lip 2016
7.7

Confortable et bien placé avec ligne de bus direct pour l'aéroport. Nuit difficile car extérieur très bruyant les soirs festifs. Sols collants et sales.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
6.3

Not very impressed with my stay. My friend and I stayed in a 4 bed room and each booked a bed for ourselves. We were the first to arrive and claimed our beds. We went out for the night and when we came home someone was sleeping in one of our beds so we had five people a four bed dorm. My friend and I had to share a twin bed that night and when we confronted staff about it they were of no help and wouldn't refund us for the bed we didn't sleep in and didn't admit to double booking rooms.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
8.3

淺眠的人不推薦,即使半夜外面還是相當吵雜。但環境乾淨,員工熱心這點非常值得嘉許。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.