Hostelworld.com

The Theater Hotel Brussels

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.5
The Theater Hotel Brussels Located at Rue Van Gaver 23, , Brussels.
The Theater Hotel Brussels
Belgium
Brussels Brussels 1000 Rue Van Gaver 23
80% 350
50.8563038 4.3514227
The Theater Hotel Brussels
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
8.9

Tres bon hotel rapport / qualité prix. Emplacement correct, 15 min à pied du centre ville. Il y a des prostitués dans la rue mais pas de sentiment d'insecurité

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
7.1

房间有点小,性价比不够高,不过可能是旅游城市价格本身会高一点吧

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2016
8.9
Przetłumaczone przez Google

Ciche i czyste schronisko z naprawdę dużych pomieszczeń. Mój pokój miał kuchnię. Głównym problemem jest lokalizacja. Okolica jest pełna prostytutki w nocy i nie wydaje się być najbezpieczniejszym sąsiedztwa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lut 2016
8.6

The room was very clean and with everything I needed. Is not right in the central and the neighbourhood is a bit shady but it has the best correlation price/ accommodation possible with very nice staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2016
10.0

Was overjoyed to arrive and discover that our hotel room was pretty much an apartment! Only complaint would be about the Wi-Fi constantly cutting out. But it was never for too long so wasn't a massive issue. Will definitely stay here whenever I am in Brussels again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2016
9.4

My friends and I were only here for one night and it was so great we wanted to stay for more. The area is a little bit questionable but in no way did it ruin our experience with the hotel. Reception was very friendly and eager to help. Close to a metro station for easy travels to where we needed to go. The rooms were very well kept and extremely spacious. Great value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2016
7.4

Overall good with friendly staff. A little bit noisy though. Also we had problems with the door in building 19. I would recommend you have a 'safe' room to keep people's luggage in

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Lut 2016
6.9

Nice place but not very good place with large/heavy luggages since it did not have a lift. But the room itself was cozy and location was fine too. The door which was really hard to lock by myself was little bit uncomfortable and staff was not very nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
30 Sty 2016
2.6

I do not recommend. There is no elevator. Luggage is too large and heavy. I got a room on the fourth floor. I asked to change. They did not change. The room door could not locked. Contact several times, but did not solve the problem. The staff was unfriendly. We are very dissatisfied. Do not go.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Sty 2016
7.4

The hotel is in red light district, but We haven't been disturbed by anyone even though sometimes you could hear laughs from street. The room was one of the biggest hotel rooms I have ever seen. There was almost everything in the room to live free from outside (cattle, mugs, glasses, pans, plates, microwave, etc.. Almost a proper kitchen) we have seen the face of the staff only at check in and check out. So generally I could say that for the price it is a very good hotel..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.