Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Terrace Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5
The Terrace Hostel Located at 24-B 3rd Street West, 3a Calle Poniente #24-B, Antigua.
The Terrace Hostel
Guatemala
Antigua Sacatepequez 03001 24-B 3rd Street West, 3a Calle Poniente #24-B
83% 309
14.5584962 -90.7369101
The Terrace Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • ShannonReeve98
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
3 Gru 2016
8.3

Nice Hostel with a nice view. The bathrooms could use a update.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lis 2016
9.1

Great place in a great location. Staff are friendly and helpful. Dorms are small with lockers inside and you get your own key to the room, something that doesn't happen at other hostels. Great rooftop bar with good food. Could use more showers/toilets. Would stay again. Try the Volcano Nachos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Lis 2016
7.1

LA POLITICA DE RETENCIÓN DE PASAPORTES. EN EL BAR CASI QUE TE OBLIGAN AL CONSUMO Y OCUPA LA TERRAZA DEL HOSTEL. EL SERVICIO NO ES BUENO Y LA LIMPIEZA ES MALA EL HOSTEL LO PINTARON HACE MUCHOS AÑOS Y LAS PAREDES ESTÁN SUCIAS.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.6

Sehr gut gelegene Unterkunft zum guten Preis. Haben die touren zu den Vulkanen gebucht, gute und schnelle Organisation. + Die Nacht auf dem Vulkan wurde nicht berechnet, sofern man seine Sachen in der Gepäckaufbewahrung abgibt. ++ Nach der anstrengenden Tour haben wir gefragt ob noch ein ruhigeres Zimmer möglich wäre, kein Problem! + Frühstück inklusive Es ist jedoch ebenfalls eine Bar, mit Musik, Gästen (auch Nichtbewohner) und einer schönen Aussicht. Ab 11 pm wird es leiser.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lis 2016
9.1

Nice hostel in a perfect location. Friendly and helpful staff and a big variety of trips and shuttles. A bit too much partying for me, but if that's what you are coming for, you won't be disappointed. Clean bathrooms and sheets, very cosy beds.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Paź 2016
7.7

Good place, rooftop bar is cool with a view of one of the volcanoes. Overall pretty good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Wrz 2016
9.7

Staff was amazing! Terrace was very nice, and the rooms were adequate. Had a great stay here, and recommend to others looking for a great location and nice stay in Antigua

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Wrz 2016
7.1

A very basic hostel. The bar area is great although noisy. You can do better.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Wrz 2016
9.4

Awesome stay here! The staff are absolutely brilliant, location is great, and the bar is lots of fun. The literal only problem with this place is that there's only a few bathrooms to serve the entire hostel, so sometimes there's a bit of a queue. Otherwise, absolutely awesome. Definitely recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
5.1

Ich habe das Quartier gar nicht erst bezogen, weil eine laute Party auf der Terrasse unmittelbar neben meinem Zimmer im Gange war. Nach anstrengender Reise aus Mexico kommend und gesundheitlich angeschlagen, wollte ich NUR meine Ruhe haben. Nach langer Diskussion wurde mir mein Pass wieder ausgehändigt. Prädikat: unmöglich und unprofessionell.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.