Hostelworld.com

The Spot Central Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 494 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 494 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
The Spot Central Hostel Located at C/Adriano, 6, , Seville.
The Spot Central Hostel
Spain
Seville Seville 41001 C/Adriano, 6
85% 494
37.3863291 -5.9969486
The Spot Central Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Kwi 2016
8.6

Really nice atmosphere and great bathrooms and shared space. Breakfast was basic, but I saw they have pasta and rice you can use too which seemed generous. Only downside was the wifi really didn't work reliably at all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
18 Kwi 2016
10.0

5 STAR HOSTEL ***** Alfonso

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2016
8.3

Un lindo y cómo hostel, con un amable y servicial personal (disponible las 24 hrs) con una ubicación excelente y buen precio. Recomendable! Lo único es que hay pocos baños por lo que hay que organizarse con tiempo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Kwi 2016
9.1

这家青旅的位置很好,被各种餐馆包围着,到各个景点也都很近。安全性很好,有两道大门。设施有点旧,不过也还可以接受。免费的早餐也不错,牛奶谷物,面包各种酱,牛奶果汁,水果和零食。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2016
9.4

Staff was super friendly. Location was great, it's a 2/3 minute walk to the Cathedral/Santa Cruz. The bathrooms are amazing, they looked like hotel bathrooms. The rooms were nice and clean, and every bed has an outlet. There weren't any lockers in the rooms though, so I ended up carrying my valuables with me everywhere. Breakfast was good, and the common area was great because it looks out onto a busy street and has a terrace to people-watch. I would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • peter_bunker8395
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Mar 2016
9.1

A very friendly, well located hostel. Very informal, very clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2016
9.7

One of the best hostels I've ever stayed in. Great location, super nice and friendly staff, and awesome services such as free walking tours, bar crawls, flamenco shows, etc. Would definitely recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
23 Lut 2016
7.7

Brilliantly located hostel. Within walking distance to all the major sights. Staff were pretty friendly, wifi was decent, breakfast was the standard cereals and toast but it's free so can't complain! Only real negatives were the fact that there were no lockers in the rooms and the bathroom although very clean, was a bit smelly (that could just be old pipes though!)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Sty 2016
8.9

Very nice staff and a very clean hostel. The room was comfortable, bright and neat. I had a pleasant stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
15 Sty 2016
8.3

제일 큰 단점은 방 안에서 와이파이가 정말 잘 안터진다는거예요. 첫날에 왔을 때 도미토리 말고 트윈룸 방 하나가 비는데 다음날 짐 옮기는게 괜찮으면 여기 쓰래서 완전 땡큐 하면서 썼었는데 트윈룸까지는 엄청 잘터지다가 도미토리로 옮기니까 심각하게 안터지더라고요ㅠㅠ 그래도 세비야성당이랑 플라멩고 보는데랑 가깝고 직원도 친절하고 화장실도 나름 깨끗한 편이었어요. 아 제일 좋았던건 수건 주는거!! 해변타올같은 큰 수건 제공해줘서 되게 좋았어요. 와이파이문제만 고치면 완벽할텐데 아쉽네요ㅠㅠ

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.