Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Spot Central Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 564 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 564 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
10.0

Excelente. Super ubicación. Bella gente y buenos servicios.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
8.0

El hostel está muy bien ubicado, fácil de acceder a todas partes, la gente que trabaja ahí es muy amable y recomiendan lugares para visitar Lo que no estuvo bien es La Cocina, estaba muy sucia durante mi estadía y el baño hubo un día que igual Las habitaciones están muy bien y las camas son aceptables, te dan un locker con llave

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Lut 2017
6.3

숙소는 세비야 대성당 옆이에요. 총 4층인데 엘베 없고 계단입니다. 바로 밑에 술집이 씨끄러워요. (겨울기준)난방이 안되어서 츕고 화장실은 각층에 두개 , 샤워실이랑 같이 사용합니다. 조식은 식빵, 씨리얼 나와요. 와이파이는 2층에선 되고 위로 올라갈수록 안되는것 같아요. 리셉션은 매일 바뀌는데 서로 업무에 대한 숙지가 잘 안되어있는것 같습니다.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
29 Sty 2017
8.0

Great location, friendly staff. Very quiet when I stayed there so not a good place if you're looking to meet people. Nice, clean and safe though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
28 Sty 2017
7.7

위치는 세비야 대성당에서 3~4분 거리로 시내에 위치하고 있음 창밖으로는 노천 카페들이 많아서 밤늦게까지 활기 넘침 뭐 그래도 그렇게 시끄러운 정도는 아님. 엘리베이터는 없는것으로 보이며 나는 백팩 하나만 갖고 갔기에 그닥 불편하진 않았음 짐있어도 직원이 도와줄듯.. 키는 키카드에 개인 락커가 있으므로 보관 가능 직원도 친절 하고 주요 관광지 및 바 음식점 괜찮은 곳있는 거리를 알려줌 조식 무료였는데 간단히 빵 씨리얼 있음 주방도 있으니 간단하게 해먹는 것도 가능함 시내에서 남부 스페인의 분위기를 느끼기에 적당함

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Sty 2017
9.4

Perfect location and nice staff. Some rooms can be noise but that's all. Overall great experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
6.3

Good location in the city. My room had only 4 beds, but the room was very dark and not really welcoming. Positive: clean and available bathrooms, locker. Tea and Coffee in the kitchen. Breakfast available (Toast with butter and jam, cereals with milk, juice). Negative: The overall atmosphere wasn't nice. The hostel seemed quite cold and I tried to spend as little time as possible there. WIFI didn't work. As it was too cold to sit on the terrace, I missed a common space to hang out.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Sty 2017
8.3

Great location, really close to the cathedral and bull fighting ring. We had a private room with a very comfy bed and great view onto the street. Breakfast was basic, but free which is always nice. Not much atmosphere, but there was lots of bars and restaurants in the area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Gru 2016
8.0

The hostel is pretty nice. I went for Christmas and there were a few people (or at least they're were not at the hostel). It's very well located in the city centre and clean. It has 3 floors (kitchen and beautiful terrace in the third) and no elevator. Wifi connection was pretty bad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Makau, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
7.7

Nice location, good service

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.