Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Spot Central Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 543 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 543 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
The Spot Central Hostel Located at C/Adriano, 6, , Seville.
The Spot Central Hostel
Spain
Seville Seville 41001 C/Adriano, 6
89% 543
37.3863291 -5.9969486
The Spot Central Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Lis 2016
9.7

Really good location, very central and felt safe as it was on a well lit Main Street. The staff were extremely helpful and friendly, and it has a great laundry service. Very comfortable and nice chillout area. Only issue we had was wifi in our room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lis 2016
9.7

Really nice hostel with a great location! The room was great, bathrooms were big and nice, and I loved the amazing art :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
8.3

Localización inmejorable con ambiente juvenil. Me gustó mucho

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Wrz 2016
8.3

Buena ubicación, desayuno incluido, aire acondicionado y una cocina con todo que se necesita para preparar sus platos. Habitaciones limpias pero el baño olía muy mal durante un día de mi estancia y deberían cambiar las esponjas en la cocina más frecuentemente. Del equipo todos majos pero en las fotos parece que hay fiestas o eventos comunes en la terraza, no lo había desafortunadamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Sie 2016
6.9

The Spot Central Hostel is a nice hostel and the staff is nice but when we were there, there was very loud construction that started at 8am ! And the staff didn't told us before... There is only 1 shower in the batroom for the all floor and the toilet is in the bathroom wich is not very useful. Breakfast is not very copious and is very basic.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We would like to apologize about the noise. We were doing some improvements in the hostel the days you stayed with us. Fortunately, all works are completely finished. :) We can offer you to stay with us for free next time you visit us for the inconvenience ;) just contact us!!! We have 5 complete bathrooms for 10 rooms. (Maximum one bathroom for 2 rooms/ 2 in each floor). Hope to see you soon!

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Lip 2016
9.7

Très bon hôtel calme en plein centre ville au pied de santa Cruz. Chambre climatisées et espace commun propres

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2016
10.0

This was a great hostel! I really enjoyed my stay it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2016
9.4

The staff were helpful, friendly, and accommodating. It has a central location with bars, clubs, and sites nearby. I had a great time!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lip 2016
9.1

Nice people, nice workers. Just a perfect hostel (budget, cosy) in a beautiful city! +1 for the air conditionner...!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lip 2016
10.0

Wonderful experience, the staff were really nice and the location is great! Short walk away from everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.