Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Spot Central Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 529 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 529 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
The Spot Central Hostel Located at C/Adriano, 6, , Seville.
The Spot Central Hostel
Spain
Seville Seville 41001 C/Adriano, 6
88% 529
37.3863291 -5.9969486
The Spot Central Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Sie 2016
6.9

The Spot Central Hostel is a nice hostel and the staff is nice but when we were there, there was very loud construction that started at 8am ! And the staff didn't told us before... There is only 1 shower in the batroom for the all floor and the toilet is in the bathroom wich is not very useful. Breakfast is not very copious and is very basic.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Lip 2016
9.7

Très bon hôtel calme en plein centre ville au pied de santa Cruz. Chambre climatisées et espace commun propres

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2016
10.0

This was a great hostel! I really enjoyed my stay it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2016
9.4

The staff were helpful, friendly, and accommodating. It has a central location with bars, clubs, and sites nearby. I had a great time!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lip 2016
9.1

Nice people, nice workers. Just a perfect hostel (budget, cosy) in a beautiful city! +1 for the air conditionner...!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lip 2016
10.0

Wonderful experience, the staff were really nice and the location is great! Short walk away from everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2016
9.7

Excelente elección!!! Muy central y la gente del hostal muy amable. Te recomiendan qué hacer y para dónde ir!!! Impecable para pasar un par de noches ahí

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Cze 2016
8.0

Although this hostel was nice and had a great location for us, it was a little too quiet and lacked atmosphere (which may suit some looking for quiet). As backpackers it was difficult to socialise with anyone else as a result. We moved to another hostel seeking this on our 3rd night. Otherwise lovely hostel & staff are very friendly & helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • chwigui
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
8.6

Todo muy bien! Gran hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Cze 2016
10.0

地理位置很好,离教堂和很多主要景点都很近。房东人超级nice,房间里有空调,非常干净。强烈推荐。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.