Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Spot Central Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 578 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 578 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Kwi 2017
10.0

Nice place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2017
9.1

Clean and comfortable, excellent location and a few minutes walk from the main bus station. Helpfull staff, plenty of free breakfast to choose from. I only stayed one night as I was travelling through, but would definitely stay again, if in the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2017
5.4

The cleanliness needs drastic improvement. There are couches in the hallways that also have random stains on them and strands of hair. Also, no elevator. I didn't stay for my whole reservation.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Mar 2017
10.0

We absolutely could not recommend The Spot Hostel higher. After our total vacation in which we traveled to 9 different cities, we unequivocally agreed that this was by far the best place we stayed. Less than 10 minutes from almost anything you would want to see, lovely spacious rooms, a very friendly and receptive desk staff, included breakfast, fast internet connectability, fantastic price and a very secure location were only a few of the reasons. Overall, this place is wonderful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Mar 2017
8.6

El personal es muy atento y esta muy bien ubicado. Me quedé un domingo así que no había mucho albiente ni actividades extras. Todo lo demás muy bien :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mjlcslb7696
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
7.7

Bom: - Localização - Empregados Mau: - Peq. almoço terrivel. Falta queijo, fiambre, fruta (que não esteja podre). - Melhor limpeza.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
8.9

This was a great hostel. Everything was clean but old. The staff was nice and the breakfast was toast and cereal. However, if you are looking for a place with exciting common spaces this place was not like that. It was pretty quiet but the guests were all nice in passing. The hostel was also in a great location-- five minutes from main attractions but still on a quiet street with restaurants and cafes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
10.0

Excelente. Super ubicación. Bella gente y buenos servicios.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
8.0

El hostel está muy bien ubicado, fácil de acceder a todas partes, la gente que trabaja ahí es muy amable y recomiendan lugares para visitar Lo que no estuvo bien es La Cocina, estaba muy sucia durante mi estadía y el baño hubo un día que igual Las habitaciones están muy bien y las camas son aceptables, te dan un locker con llave

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
7.1

Por una confusion de sandalias me lleve unas sandalias del otro huesped que compartia mi habitacion. La administracion me mando un correo amenazador que incluia hasta un aviso a la policia local. Felizmente no se complico la situacion, pero aun asi da la impresion que la administracion del dia no supo manejarlo ya que en piezas compartidas puede haber una equivocacion y no implica un hurto que amerite un aviso a la policia local, como me sucedio a mi. Mala experiencia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.