Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Spot Central Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 553 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 553 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1
The Spot Central Hostel Located at C/Adriano, 6, , Seville.
The Spot Central Hostel
Spain
Seville Seville 41001 C/Adriano, 6
86% 553
37.3863291 -5.9969486
The Spot Central Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Gru 2016
8.0

The hostel is pretty nice. I went for Christmas and there were a few people (or at least they're were not at the hostel). It's very well located in the city centre and clean. It has 3 floors (kitchen and beautiful terrace in the third) and no elevator. Wifi connection was pretty bad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Makau, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
7.7

Nice location, good service

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Gru 2016
10.0

The staffs are friendly and willing to help. Good atmosphere, easy to know people around. Good location that most of the attractions are within walking distance. Security is great, they've equipped with advanced locks for door of room and own locker.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
17 Gru 2016
8.3

Is a good hostel with a lovely staff. It was interesting staying here and I like that is was very close to many main places in Seville.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Gru 2016
8.0

트윈룸 욕실공용이었는데 욕실을 두방당 하나씩 쓰는 구조라 널널하게 이용했어요. 수건이랑 아침제공 하는데 아침은 부족하지 않게 먹었습니다. 8시 조식 시작인데 8시 반 되야 주인언니가 올라와서 커피머신 작동 시켜주고(그 전에 제가 해야하는데 어떻게 하는지 몰라서요ㅋ) 쿠키랑 식빵말고 다른빵 가져다 주세요. 전체적으로 하룻밤 지내기에 괜찮았습니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
10.0

I would recommend this hostel in a heartbeat. The staff was super nice and helpful at all the times and the facilities were clean and fully functional. Included breakfast was a huge plus to start the day off right and the central location made it easy to stop by the hostel at any time of day. I would stay again. 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Gru 2016
6.9

El personal muy amable. Pero no funcionaba nada en la cocina. El desayuno muy básico. Bastante descuidado.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola! Te agradecemos tus comentarios. Lamentamos que nuestro desayuno no fuera de tu agrado, pero lo ofrecemos todo de forma gratuita (cereales, galletas, fruta, croiassanes, tostadas, mantequilla, mermelada, cacao, café, té... es básico, pero incluido en el precio). Respecto a que la cocina no funcionaba nada nos extraña bastante, ya que la cocina es completamente nueva (septiembre) y todo funciona salvo a que hubiera habido un problema electrico puntual. Pero ahora mismo está todo funcionando correctamente! (acabo de comprobarlo :) ) Esperamos volver a verte!

20 Lis 2016
9.7

Really good location, very central and felt safe as it was on a well lit Main Street. The staff were extremely helpful and friendly, and it has a great laundry service. Very comfortable and nice chillout area. Only issue we had was wifi in our room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lis 2016
9.7

Really nice hostel with a great location! The room was great, bathrooms were big and nice, and I loved the amazing art :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
8.3

Localización inmejorable con ambiente juvenil. Me gustó mucho

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.