Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Spot Central Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 606 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 606 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • nika1998
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Sie 2017
9.1

Die Zimmer und duschen waren super. Der Mitarbeiter am Schalter war sehr zuvorkommend und nett und auch die Gegend ist super. Der einzige Mangel, sehr wenig Auswahl zum Frühstück.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Alicetea
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Lip 2017
10.0

Very nice place and even nicer staff. There is a quiet roof top near the kitchen so you can cook your meal and eat it outside. Breakfast is included. WCs and rooms are clean and the lockers' keys are included as well. We really enjoy our time there and we wanted to stay more than one day!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lip 2017
8.9

Great place, very good staff and location !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lip 2017
10.0

A localização era muito boa, colado no centro e com paradas de onibus e de tramvia bem próximo. Os funcionários do local estavam sempre dispostos a ajudar, muito bom! Banheiro limpo e bom para ter privacidade. O quarto arejado. Se fosse pontuar algo negativo seria as camas, que rangem um pouco quando nos mexemos, mas nada que atrapalhe o sono.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dominikana, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2017
8.3

You get what you pay for, its comfortable, proper air conditioning for a hot summer and the personnnel is servicial, specially Alejandro, a guy from Argentina who is very thoughfull.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2017
9.7

Very close proximity to the city centre (4 mins walking) and lots of bars, restaurants, convenient stores (Etc) around the area (within 10 mins walk max). Very good value for money. Points of improvement: AC needs to be fixed; didn't bother me but I can see how it may affect other people in the dead of summer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Cze 2017
9.4

GREAT stay at the spot central! Loved the location and it was very comfortable. Rooms are airconditioned and the space is kept very clean. Very nice and helpful staff here! Definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2017
6.9

침대시트가 청결한 것 같진 않았지만 가성비 괜찮아요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Cze 2017
9.7

Wow, what a great hostel! When a guest checked in with extremely repulsive body odour, I requested to switch rooms if possible. Since there were no other 4 bed dorms, the manager took over the shift, he offered to change my room free of charge with another fellow guest, and also offer me a beer!! They totally went out of their way to make my stay as comfortable as possible. Along with this - the hostel has a fantastic roof terrace, breakfast included and is in an extremely good location!! Thanks

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Cze 2017
9.1

완전 핵더운 세비야에서 숙소 찾아가느라 온갖 욕을 다했는데 체크인할때 저희가 너무 더워하는게 보였는지 엄청 시원한 물을 그냥 공짜로 주시더라구요. 원래는 1유로 내고 사는건데!! 그리고 마지막 체크아웃하는 날에도 짐맡기고 구경하고 왔는데 물필요하냐고 또 주셨습니다. 너무 더워하는 손님에 대한 배려를 느낄 수 있어 좋았습니다. 참고로 엘리베이터는 없어서 짐을 직접 들고 올라가야합니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.