Hostelworld.com

The Sirena Insolente Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 121 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 121 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.3
The Sirena Insolente Hostel Located at Camino Punta de Lobos 169, , Pichilemu.
The Sirena Insolente Hostel
Chile
Pichilemu Pichilemu Camino Punta de Lobos 169
93% 121
-34.4290272 -72.0341348
The Sirena Insolente Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
9.4

Hermoso lugar, muy agradable, cómodas instalaciones. Sin duda regresaría.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Maj 2016
9.7

Increible! Levantarse por la mañana, hacer surf y disfrutar de la tranquilidad del hostel y de la playa. Dan ganas de quedarse toda la vida!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2016
10.0

Excelente lugar, la ubicación es perfecta, la gente que está ahí muy amable y simpática, es e lugar perfecto para pichulemu

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
9.4

Super endroit, idéal pour passer un Week-en dépaysant, au calme. Bon spot pour surfeurs. Emplacement idéal, à 5 minutes à pied de la plage. Excellent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
10.0

Muy buen hostal, la onda es genial, todo muy limpio y el staff muy simpático y atento! es un perfecto lugar para relajarse y pasarlo bien, lo recomiendo :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2016
9.7

The only complaint u can have about this place is that it really needs sharp knives. Everything else is just perfect! The staff is very friendly and easy going. The beds are super big and comfortable.. This place is not actually in pichilemu but in pta de lobos which is great! It is still very easy to get to town but it is very quiet and very close to the best waves u can find! I will definitely come back and would recommend everyone who wants to surf or simply relax to go there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Kwi 2016
8.9

Beautiful hostel! Would stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
10.0

El Hostel Sirena Insolente nunca decepciona. Llevo alojándome en este Hostel desde hace 3 años, cada vez que voy a Pichilemu, y cada vez me voy mas contenta. El ambiente es estupendo, te sientes como en casa, la relación calidad-precio es inmejorable y en cuanto a limpieza y servicios un 10. Recomiendo este hostel a cualquiera que disfrutar del surf y el contacto con la naturaleza en el marco mágico de Punta de Lobos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2016
8.6

A great hostel atmosphere, there were plenty of cool people around to hang out with (many of them on staff). Very laid back - I wouldn't have minded a bit more information on arrival though. The rooms are very nice, the bed was one of the most comfortable I've slept in on this trip. Unfortunately it rained most of the time I was there and the ceiling started leaking in the dorm. Also not a lot of indoor hangout space for when the weather is bad. The beach is super close!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
10.0

La Sirena Insolente was one of my favorite hostels to date. It is the perfect atmosphere for surfers and people just trying to hang out and relax. Just a short walk from the amazing wave, Punta de Lobos, the hostel has a nice board storage room, a workout area to stretch before and after your surfs, ping pong table, and sitting around the campfire was the perfect way to end your night. Most of all, the staff was beyond helpful with everything, from bus schedules to random questions about chile.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.