Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Sirena Insolente Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 152 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 152 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2017
9.4

Fuimos con mi hijo, nos encanto , el lugar precioso , bella la decoracion de los jardines y el ambiente agradable y tranquilo. La habitación muy muy comoda, todo impecable , fueron dias maravillosos, sin duda volveremos , nos Encanto !!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
9.1

Muy tranquilo el lugar y cerca de punta de Lobos, ideal para descansar y hacer surf!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Un lugar para disfrutar de la naturaleza, conocer gente, disfrutar y aprender del surf... Tenemos para rentar trajes y tablas, clases de surf, y espacios comunes para disfrutar y compartir SirenaInsolente

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
29 Sty 2017
10.0

Great vibe! Beautiful art throughout the hostel and unreal beds.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks to @artgordo that puts all the style to our hostel, next to nature, beach, surf, best beds and good atmosphere to enjoy with friends, family and even alone SirenaInsolente

10 Sty 2017
10.0

An amazing little Oasis with friendly people, hangout spots and awesome beds! Close to the beach and great surfing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Beach only 5 minutes walking from the hostel, rich waves to enjoy the surf, or in Punta de Lobos see one of the best sunset, comfortable common spaces as well as beds in shared and private rooms! SirenaInsolente

  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Sty 2017
10.0

Awesome common areas and accommodation supremely comfortable beds. The staff and the vibe they created made the place a perfect base.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Common areas like gym, bbq, campfire, kitchen, and more pure good wave, a special place to meet people, enjoy nature and surf. Comfortable beds to rest after enjoying Punta de Lobos, Pichilemu SirenaInsolente

5 Sty 2017
10.0

This is by far the best hostel I ever stayed at! The staff is incredibly nice and helpful, it's clean, kitchen and bathrooms are cleaned every day. I planned on staying for a couple of days but I prolonged my stay because I liked it so much. The staff makes you feel welcome and they create a really personal connection. I can't find anything negative about this hostel. Would highly recommend it to any traveler.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

A hostel, full of waves, with common spaces that everyone can enjoy, just minutes from the beach walking, the staff willing to help and deliver a good service for all our passengers, a place with nature from which you can enjoy and relax, Where you do not want to leave ever hahahaha SirenaInsolente

4 Sty 2017
8.3

O café da manhã é bem ruim! O administrador do hostel não é nada simpático, ele não se preocupa muito com quem está hospedado. Os voluntários que estão ali a trabalho são muito queridos e esses sim te atendem. O hostel está super bem localizado e é muito bonito, o que faz dele ser um bom hostel são as pessoas que ali estão hospedadas!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Nem sempre ter um bom dia, todo o nosso cuidado pessoal para os passageiros ter um bom serviço, pequeno-almoço está incluído para todos os passageiros, básico, mas com a imaginação pode alcançar um pequeno-almoço bastante completo, um albergue para desfrutar, conhecer novas pessoas e amor surf Sirena Insolente

20 Gru 2016
9.7

Never slept in a bed that comfortable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

The best beds in hostel, to rest after the surf, or a long trip, the breakfast is include for all guest, and all can enjoy the commons areas SirenaInsolente

21 Lis 2016
10.0

Excelente lugar, el personal es muy amable. Es un experiencia maravillosa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Quebueno, queremos entregar el mejor servicio para nuestros pasajeros, que todos disfruten del ambiente, la naturaleza, y claro los espacios comunes del hostel que están incluidos en tu pago, estacionamiento, un desayuno básico, gym, mirador, bbq área, fogata, camas realmente cómodas y más SirenaInsolente

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
10.0

Perfect for surfers! Located in front of Punta de Lobos surf spot! Thanks for a really great service Sirena team!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Perfect, Important for us that every passenger can spend a pleasant moment next to our hostel, next to the team and the most passengers, all arman the atmosphere ... near the beach, the best sunset in punta de lobos, different areas inside the hostel To enjoy and enrich the soul SirenaInsolente

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.