Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Sirena Insolente Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 131 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 131 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.7
The Sirena Insolente Hostel Located at Camino Punta de Lobos 169, , Pichilemu.
The Sirena Insolente Hostel
Chile
Pichilemu Pichilemu Camino Punta de Lobos 169
96% 131
-34.4290272 -72.0341348
The Sirena Insolente Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Wrz 2016
10.0

Excelente hostal!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
8.9

Ambiente muy bueno. Si quieres venir solamente a surfear o hacer Body, este lugar te acomoda totalmente. Lamentable esta lejos del centro de Pichilemu, pero siempre hay alguien que te ayuda con un aventon en el camino!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
8.9

Me encantó el ambiente, las personas y como me sentía cuando me encontraba en el hostel. Lo recomiendo :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Cze 2016
10.0

Muy bueno lo recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Cze 2016
10.0

Me gusto el lugar acogedor , como y limpio, en una ubicación central, los recepcionistas fueron muy amables y acogedores frente a todo petición o duda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Cze 2016
10.0

Hostel com a MELHOR vibe de pichi!!!! Está localizado em punta de lobos a 5 min da praia caminhando, os quartos são muito bons, camas confortaveis e a limpeza é nota 10!!!!! Mas o melhor do hostel é a area de lazer onde se pode fazer uma fogueira, beber um vinho, tem um forno a lenha para fazer pizza e churrasqueira. Os staffs todos "buena onda" e sempre muito prestativos ajudando a todos. De verdade super recomendo esse hostel!!!!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2016
10.0

My experience was excelente, beautiful place and very good service , i love it this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

It is the idea, deliver cool, relaxed atmosphere, but certainly not forget the details ... ideal for surfing, to partake of and concer people! SirenaInsolente

  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
10.0

Perfect for resting place, for me it was a real discovery, the concept allows interaction with people of different nationalities. The attentiveness of the staff is first rate, and the location makes the contact with nature is permanent. To reach the beach you just have to walk a bit. At the end I can say I was in paradise, if I go to Pichilemu, will stay there again ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

The concept has been it delivered better way and that is what we want, the backpacker profile is representing us, takes all the good vibes and vibes to enjoy who are in our hostel, meet new people, histories, cultures is or which makes it more entertaining experience, and so we hope you can discover and enjoy the new surprises that come !!

  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
9.4

Hermoso lugar, muy agradable, cómodas instalaciones. Sin duda regresaría.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

De Todas formas te esperamos, ya que este sitio tendrá nuevas sorpresas para disfrutar! Nos destacamos por la buena onda, camas confortables y espacios comunes cómodos para disfrutar en familia, amigos o compañeros de cuarto. Destacar que tenemos habitaciones compartidas, y privadas!!

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Maj 2016
9.7

Increible! Levantarse por la mañana, hacer surf y disfrutar de la tranquilidad del hostel y de la playa. Dan ganas de quedarse toda la vida!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Que rica experiencia, no dan ganas de volver claramente aquí puedes disfrutar del relajo, los espacios comunes, cómodas camas y la hermosa naturaleza que nos rodea, obviamente enfocados en el sur, aquí tenemos clases a disposición de los pasajeros, también rentamos tablas y trajes por el día !! Que mejor ??? SirenaInsolente

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.