Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Sirena Insolente Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 140 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 140 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.5
The Sirena Insolente Hostel Located at Camino Punta de Lobos 169, , Pichilemu.
The Sirena Insolente Hostel
Chile
Pichilemu Pichilemu Camino Punta de Lobos 169
97% 140
-34.4290272 -72.0341348
The Sirena Insolente Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lis 2016
10.0

Excelente lugar, el personal es muy amable. Es un experiencia maravillosa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
10.0

Perfect for surfers! Located in front of Punta de Lobos surf spot! Thanks for a really great service Sirena team!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lis 2016
10.0

This place is amazing. It's a little bit out of town- I didn't have a car and it wasn't a problem. The room I was in was super clean, well decorated and awesome. Wish all hostels were like this! Such a great common area, staff, and vibe 10/10 would recommend and wish I could have stayed longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lis 2016
10.0

I recommend this place 100%! We stayed 4 days and I didn t want to leave. Great people, great athmosphere, beach 5 minutes walking, really good vibes! Will probably come back one day!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Paź 2016
10.0

We had the best time, such a comfy hostel, perfect location, amazing staff!! We will be back soon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Paź 2016
7.7

The staff is great and gives the place really good vibes. Facilities could be better.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Wrz 2016
10.0

Excelente hostal!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Buena, el único hostel en Punta de Loboooos!!!, queremos entregar lo mejor para que nuestros pasajeros y que aprovechen al máximo la naturaleza, playa, y las olas, así también todos los espacios comunes del hostel que están a disposición de todos! SirenaInsolenteHostel - PuntadeLobosHostel

17 Wrz 2016
8.9

Ambiente muy bueno. Si quieres venir solamente a surfear o hacer Body, este lugar te acomoda totalmente. Lamentable esta lejos del centro de Pichilemu, pero siempre hay alguien que te ayuda con un aventon en el camino!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Así es nuestro enfoque es el surf, tenemos tablas y trajes para rentar, estamos cerca de las mejores olas, pero lejos del Pichilemu, no es problema ya que tenemos un colectivero que puede ayudar o la gente te da un aventon como bien mencionas... Un hostel cálido, cómodo y acogedor SirenaInsolenteHostel

  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
8.9

Me encantó el ambiente, las personas y como me sentía cuando me encontraba en el hostel. Lo recomiendo :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Pura buena onda en el hostel, es cosa de sacarle provecho, tenemos un lugar de bbq, fogata, gym, un mirador y la playa a solo 7 minutos caminando... Solo queda disfrutar! SirenaInsolenteHostel

29 Cze 2016
10.0

Muy bueno lo recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias, puedo acotar que el desayuno se incluye para todos los pasajeros, es autoservicio y algo que sostendrá la guatita por la mañana, tenemos estacionamientos incluidos para nuestros pasajeros y espacios comunes los cuales todos pueden disfrutar SirenaInsolenteHostel

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.