Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 482 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 482 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.2
The Silk Road Located at Dorsoduro 1420/E, , Venice.
The Silk Road
Italy
Venice 30123 Dorsoduro 1420/E
86% 482
45.4306088 12.3224544
The Silk Road
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sty 2017
8.3

Freundliche Mitarbeiter, die bei Fragen sehr hilfsbereit waren. Frühstück war gut. Lage war gut.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • been96826
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
7.4

위치가 수상버스를 타고 가야하는줄 모르고 처음에 걸으면 20분 이라길래 걸어 갔다가 수많은 계단으로 인해 손목이 부러지는 줄 알았다. 위치가 좁은 골목에 있어 좀 무섭다 여성4인 도미토리에서 지냈는데 넓고 쾌적해서 좋았다. 추운날씨 치고 이불이 좀 얇지 않은가 싶다 부엌사용시간이 제한되어있어서 좀 불편햇다. 가격대비 청결한 곳에서 지내 만족한다 지인에게 추천할 숙소

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
9.1

Great stay! Located in a quiet and beautiful part of the city. The view from the bedroom overlooks the sea. The rooms were clean. Had a great kitchen equipt to cook a full meal. About a half hour walk from the train station and main part of the city. Staff were nice and accommodating. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Gru 2016
9.7

베니스 자체가 물가가 비싸서 가격은 조금 비싼 감이 있습니다 그렇지만 숙소 자체는 나쁘지 않았네요 위치는 조금 외지지만, 바포레토 정류장하고 매우 가까워요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
8.6

Nice and cozy room. Comfortable bed, with nice water view.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
6.9

You can only leave your luggage until 3pm in the afternoon. Other than that the hostel is clean and rooms nice

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Gru 2016
4.6

No me quisieron recibir y yo ya habiendo hecho la reserva fuera de eso me tocó pagar un día de quedada en ese hostal

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Gru 2016
8.3

Amir was a terrific host and full of the best information. I love the location. There is only one bathroom on the top floor, so you will need to be conscious of timing with other travelers. My only concern is that the in-room lockers are cheaply made and are not at all secure. I could easily knock the bottom out of mine and put it right back. As a victim of hostel theft from a bum locker once before, this is one of my pet peeves at any hostel. Still it's a good place to stay in Venice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Gru 2016
10.0

One of the best hostel I have visited. The staff very friendly, the hostel very clean, near the supermarket, I recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Gru 2016
10.0

Nice place! The worker are really helpful and glad to talk with you! Will come back again! Everything in hostel is very good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.