Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 500 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 500 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Sty 2017
8.6

사진 상으로 뷰가 예뻐서 택했으나, 방마다 다르다는 점을 유의하셔야 합니다. 복층 구조로 일층은 공용, 이층은 방이 나누어져있어서 취사도 가능했고 저녁마다 분위기 내기에는 좋았으나 방마다 뷰가 달라서 저희는 다른 건물의 벽을 봤다는,, 직원들은 친절해서 좋습니다. 위치도 찾기에는 적합하나, 골목에 있어서 구글맵을 키지 않으면 찾기가 어정쩡하고 근처가 조용하고 본섬 역과는 거리가 있어서 밤에 숙소 뒤쪽에서 길을 잃어 무서웠던 기억이,, 그래도 한 건물을 2-3명 정도가 사용하니까 편한 건 있습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
28 Sty 2017
10.0

Me (swiss) and my friend from japan really loved to stay at this wonderful place! So nice rooms with great view and familiar atmosphere! The staff was so kind and friendly! I m gonna return if I have the possibility! Thank you for everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
10.0

Incredible hostal, the staff is so nice they recommend you places to see in the city. The location is great there are several places to eat and a store a few steps away, it is within walking distance of all the landmarks. There was some kind of issue with my booking I had booked a bed in a 4 Bed room and they ended up giving me a single room for the same price! Breakfast is delicious, they also recommended me an amazing walking tour. Definitely a great place to enjoy your stay in Venice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Sty 2017
10.0

Gostei muito do hostel, além dos funcionários serem muito simpáticos, o ambiente é muito agradável, me senti em casa. Os quartos são grandes e com uma vista maravilhosa para o mar e os banheiros são muito limpos. Recomendo bastante!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sty 2017
9.4

My best friend and I booked the dorm but somehow ended up in a private room. It was the tail end of a long trip, so we were SO happy! It was a beautiful room! The location is great, easy to find, close to lots of things. There is a free breakfast which was great. We were given a very good map. It was a safe and clean space. Not enough bathrooms, but the bathrooms are really nice. It was very quiet and not super social but it was the off season and we were in a private room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2017
8.0

Perfect view outside the hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Sty 2017
7.4

Tiene habitaciones amplias y una gran vista a un canal. El desayuno es modesto y poco variado. Se encuentra a 20 min caminando de la piazza San Marco. La cocina es pequeña pero tiene todo lo necesario.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sty 2017
9.1

This was over all a very nice hostel. The dorm room was very spacious and had a great view! The hostel was also located in a good area. My only complaint is that I wasn't able to pay with a card - cash only. There also wasn't much of a place to socialize here but considering how small this hostel was I can't really complain about that.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Sty 2017
8.6

Las indicaciones que envían vía mail son muy útiles para llegar a través de vaporetto. La habitación en que nos quedamos tenía una vista maravillosa, era luminosa, limpia y espaciosa. Con un baño común con otra habitación, este se mantenía bastante limpio. El desayuno era bueno también (como en cualquier hostel) y la cocina se podía ocupar por tiempo limitado (después de las 6 PM, hasta las 11 PM). Quién estaba a cargo era muy amable y dispuesto a ayudar. Fue una estadía muy agradable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
8.3

Freundliche Mitarbeiter, die bei Fragen sehr hilfsbereit waren. Frühstück war gut. Lage war gut.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.