Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 431 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 431 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
The Silk Road Located at Dorsoduro 1420/E, , Venice.
The Silk Road
Italy
Venice 30123 Dorsoduro 1420/E
85% 431
45.4306088 12.3224544
The Silk Road
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Sie 2016
10.0

Muy buen lugar, muy confortable, cercano a los atractivos que posee Venecia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2016
9.7

Un muy buen hostal y buena hospitalización solo deberían poner otra cosa a parte de dulces en el desayuno :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
8.9

Nice quiet oasis in middle of the crowd and good connections to the waterbus!! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
9.1

Tolles kleines Hostel in top Lage. Man ist schnell bei allen wichtigen Spots aber trotzdem abgelegen von dem ganzen Touristenrummel, sodass man dort ein wenig ruhe hat. Die Atmosphäre IST sehr angenehm und der Gastgeber hat immer den ein oder andern Tipp auf Lager. Ich würde jederzeit wieder dort buchen :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Sie 2016
8.6

The hostel was clean. Shower was clean and spacious. I had a huge suitcase which the staff helped bring up to our room since there are no elevators. One downfall was that the doors to our rooms didn't lock. Other than that we enjoyed our stay. The hostel is in a great location and the walk to Sant Marco Square wasn't too long.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
13 Sie 2016
8.9

Pros: Spacious room, helpful staff, comfortable pillows, good lockers, good location on water near ferry stop Cons: No group hangout areas, minimal electrical sockets, a bit difficult to find, can hear noise from the main street Overall, I would stay here again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
8.6

La ubicacion es muy buena y la atenci[on tambien. deberian mejorar las instrucciones de como llegar al lugar

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Sie 2016
9.7

Good hostel in a great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2016
9.1

The manager of the place is very kind. The hostel is well located (near to vaporetto stop) and around 20 min from Marco Polo place. The bathrooms were clean. The breakfast is basic but enough. The female room has a beautiful view!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
8.3

Great location! Great view from the windows. Literally a 30-second walk from the waterbus station. It comes in handy esp if you have lots of luggage to carry. It is a 15-second walk to a local supermarket so you can purchase everything at a discount. Downsides: - breakfast is too simple, and saw an expired bread - only holds luggage till 3pm. if you have a train/flight leaving at the night of, get ready to carry the luggage for 4-5 hours around venice in the hot burning sun.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.