Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Secret Garden Quito

  • Calle Antepara E4-60 y Los Rios, Sector San Blas, Quito, Ekwador

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,665 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,665 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
The Secret Garden Quito Located at Calle Antepara E4-60 y Los Rios, Sector San Blas, Quito.
The Secret Garden Quito
Ecuador
Quito Calle Antepara E4-60 y Los Rios, Sector San Blas
87% 1665
-0.2190285 -78.5046099
The Secret Garden Quito
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
9.4

Great vibes all around. Helpful tour office.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Sie 2016
5.4

Jolie vue MAIS très cher et bruyant. L'auberge est bien située mais dans un quartier mort. Les prix sont prohibitifs (bière, ptit dej, repas). De plus, l'auberge se veut festive mais on ne peut aller nulle part après la fermeture du bar du toit (11h). Les gens restent donc sur place avec les désagréments d'usage (bruit, vomi dans les chambre). Le management assume le statut d'auberge festive et à refusé tout effort commercial suite aux problemes rencontrés.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • LuckyNites
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Sie 2016
10.0

Excellent hostel, really wrll maintained and clean, super staff and great rooftop bar for breakfast and beers in the evenings.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lukesandford9788
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Sie 2016
6.0

Nice sense of community, but very noisy as a result. Double rooms are very pricey for a small and not that clean room. Dorms maybe better value, but there are decent mid-range hotels for the price of a double here, which make a better buy. Good breakfast (extra 3-5 USD). Great view from terrace bar.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
13 Sie 2016
8.6

Excellent hostel - great vibe, great views and breakfast not included but available as well as group dinners. Big beds, power points inside lockers, hot showers. On site travel agent useful too.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2016
6.9

La terraza es increíble. Las vistas y el ambiente bueno, pero ese ambiente no se palpa en el reto de zonas comunes. La recepción está en la terraza por.lo.que complica todo un poco. Las habitaciones están bien y los baños también, las camas son cómodas, hay lockers y los baños disponen de agua caliente. Lo.que eché en falta es una toalla.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
12 Sie 2016
7.1

Nice hostel, not to far away from the historical area. Got decent breakfast on the rooftop which got amazing view.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Sie 2016
9.7

I think you pretty much just have to stay here if you're backpacking Quito. You can't beat Old Town to stay in, and with a place as social as this (with travel agency down the bottom, meaning lots of tours leave from here anyway) you're bound to meet people to hang out with in Quito and even beyond. Despite its reputation, it's quiet by 11pm. The free luggage storage is amazing, meaning I could leave my main bag during my trips to the Amazon and Galapagos. I wouldn't stay anywhere else.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
10.0

I'm an American female and there were a lot of firsts for me -- first time traveling/backpacking alone and first time in a hostel dormitory. This was a perfect hostel to kick off my 6 month trip given that Secret Garden is so social. Very easy to strike up conversations with people, which was nice and often led to traveling together. The only downside is that the dormitories are so creaky so when people leave the room one by one you can hear every step.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
8.3

So clean! Great view on rooftop!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.