Hostelworld.com

The Satter International Hotel - Central Blackpool

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 32 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 32 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.0
The Satter International Hotel - Central Blackpool Located at 78 Central Drive, Blackpool FY1 5QD,UK, Blackpool.
The Satter International Hotel - Central Blackpool
England
Blackpool Lancashire FY1 5QD 78 Central Drive, Blackpool FY1 5QD,UK
72% 32
53.8129163 -3.0508518
The Satter International Hotel - Central Blackpool
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Paź 2015
9.4

We were made to feel very welcome, thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Paź 2015
7.1
Przetłumaczone przez Google

Dla grupy mężczyzn na jolly w Blackpool to pasuje do tej roli. Jest ładny dom.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2015
2.0

Probably the worst place i have ever stead in my life. we booked a room for 5 people there was hardly enough room for 2. Hit my head off the celing numerous time. Towels were dirty and shower hardly worked. One of our people accidently broke the light switch in the room and they tried to charge us £200 for a bit of plastic then the owner made it look like he was doing us a favour by only charging us £100 an absoloute joke of a place and would not recommend it to anyone

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy fantastyczny pobyt w Satter. Personel był piękny i gościnny i pokój był bardzo czysty, z wygodnymi łóżkami. Hotel jest także w fantastycznej lokalizacji - w odległości 15 minut spacerem od plaży przyjemności i 2 minuty spacerem od klubów i pubów. Chciałbym tu sgain

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2015
6.0

the house smelled a bit moldy, there was visible mold in the bathroom. me and my companion shared only one, smelly blanket and there was no other available (when asked), not even extra blanketcover! the towels we're washed at the cleaners but visibly old and stained. the room was really tiny with no handpaper etc. . no common areas like kitchen, fridge.. also the owner promised to look after our luggage for couple of hours (no lockable luggageroom) but he didn't (otherwise he was really nice!)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Sie 2015
9.1

For a bed to sleep and a place to stay you honestly cannot complain. Very good location - 10 mins walking distance of all central attractions and friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2015
8.6

Don't listen to some of the reviews. The hotel was perfect for us as a group of lads needing a place to stay which was walking distance to the Blackpool night life. The hotel was perfect for this and the owner was really helpfull.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2015
3.4
Przetłumaczone przez Google

Małe pokoje i straszne personel. Oni rzeczywiście zadzwonił do mnie, gdy byłem godziny później coraz zrobić z mojego kursu na dzień. Wystarczy sprawdzić, że nie był pominięty miasto. Spodziewać się być traktowany jak kryminalista.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.