Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The River House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 2436 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 2436 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Lip 2017
9.7

Perfect hostel and perfect location! The atmosphere was very good. The rooms and bathrooms were clean. The breakfast was also very nice! I'd love to stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rambonnici
  • Malta, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2017
9.4

Me and my friends stayed at the Riverhouse for 2 nights, we stayed in a 4 mixed dorm. The room was quite small, but it was manageable. Modern Showers and clean and plenty of bathrooms, we never had problems and we never waited to use the toilets or showers. The breakfast given is very good, and the staff is very nice. Great Ambiance, and there is small garden as well. Location wise is perfect and very safe, I really recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Macedonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
9.4

I recommend this hostel to anybody. Regardless if you're alone, in a pair or with the family. The rooms are fit to accommodate all. Plus the staff is really friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2017
9.7

Great food, nice room and staff were friendly. They were doing renovations but they tried hard to make sure it wasn't an inconvenience for guests. Would stay there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
10.0

Breakfast was fantastic. Healthy and nutritious. My stay was pleasant. No issues. Great value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • MrInvisible
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 56 Recenzje
5 Cze 2017
6.9

Incredibly boring atmosphere here which sucks as a solo traveller. They are renovating the hostel now so it's quite a mess.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2017
9.7

Man wurde sofort freundlich empfangen und mir wurde ein Zettel mit wichtigen Infos und Reisetipps gegeben. Die Mitarbeiter waren sehr freundlich. Die Küche und der Aufenthaltsraum waren sehr sauber, modern und gemütlich. Ich habe mich hier sehr wohlgefühlt. Außerdem ist man innerhalb von 5 min in der Innenstadt. Ich hätte mir lediglich gewünscht, dass es im Zimmer selbst einen Tisch oder eine Ablage geben würde, auf die man seine Sachen legen kann.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2017
10.0

My friend and I so enjoyed our stay at the River house. The facility is really clean and newly renovated and the breakfast is great. Love the location and friendly staff. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2017
9.4

Die Mitarbeiter waren sehr hilfsbereit und freundlich, das Hostel bietet mit der Küche und dem Gemeinschaftsraum super Gelegenheiten, andere Leute kennenzulernen, mal selber Essen zuzubereiten oder zu entspannen. Sanitäre Anlagen auf dem Flur waren ebenfalls sehr gut und modern. Frühstück ausgezeichnet und im Preis enthalten - top!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • connorm36958934
  • Walia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Maj 2017
8.6

Pretty decent location across from the stadium, great staff and decent socializing. Only downside is all the stairs (i had a 23kg suitcase). Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.