Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The River House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 2404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 2404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Kwi 2017
9.7

While I do not have a great amount of experience with hostels, past 10 days I've stayed in 6. This is the best one by far. Extremely well run, good staff, everything clean and in working order and a superb breakfast. The attention to details to make everyone feel at ease is something else. Great city; great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2017
6.6

Hostel was full of strange people on my staying... the hostel itself is good tho

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Kwi 2017
9.1

The river house was a great hostel, very relaxed atmosphere, awesome breakfast every morning, good location close to everything in Cardiff. Not a party hostel but a nice comfortable one!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Mar 2017
8.9

Great place in a good location. Clean, quiet, relaxed atmosphere (NOT a party hostel). Breakfast is very nice. Staff are very friend and helpful. Rooms are very small but you can manage usually. Only downside: Top floor rooms are NOT suitable for bunk beds - the ceiling pokes out and you bang one of your limbs (or your head) on a regular basis. Be sure to ask NOT to be put into rooms 11 or 12 if you can.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
26 Mar 2017
9.7

A very very good hostel, nice staff, good facilities, clean and tidy environment.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2017
10.0

Amazing breakfast, sky TV, strong wifi with reasonable price, nothing to challenge

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Sty 2017
9.7

A very good stay! I would like to stay another day but my plan was fixed. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
10 Sty 2017
8.6

Nice clean hostel in a good location. Short walk from the bus terminal. There are a decent number of toilets and showers so you're never left waiting. Good free breakfast too. Only issues were the lack of atmosphere - as a solo traveller didn't meet anyone during my stay despite hanging out in common areas. I guess it's not peak season so was pretty quiet, but I think they could benefit from running nightly events to get people socialising, as there was none of that. Friendly staff though!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
9.1

Nice staff, cozy and clean rooms, very good breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
7 Sty 2017
9.7

Hatte schon bequemere Matratzen, aber mehr negatives kann ich dazu nicht sagen :) sehr nette Besitzer und Mitarbeitende! Zimmer sind sehr zweckmässig, tuns aber völlig.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.