Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The River House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 2,387 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 2,387 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
The River House Located at 59 Fitzhamon Embankment, , Cardiff.
The River House
Wales
Cardiff CF11 6AN 59 Fitzhamon Embankment
94% 2387
51.4784829 -3.1855416
The River House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
9.7

A very good stay! I would like to stay another day but my plan was fixed. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
10 Sty 2017
8.6

Nice clean hostel in a good location. Short walk from the bus terminal. There are a decent number of toilets and showers so you're never left waiting. Good free breakfast too. Only issues were the lack of atmosphere - as a solo traveller didn't meet anyone during my stay despite hanging out in common areas. I guess it's not peak season so was pretty quiet, but I think they could benefit from running nightly events to get people socialising, as there was none of that. Friendly staff though!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
9.1

Nice staff, cozy and clean rooms, very good breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
7 Sty 2017
9.7

Hatte schon bequemere Matratzen, aber mehr negatives kann ich dazu nicht sagen :) sehr nette Besitzer und Mitarbeitende! Zimmer sind sehr zweckmässig, tuns aber völlig.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Sty 2017
9.7

Awesome hostel! Amazing staff, breakfast was incredible and included. Perfect location as well, would definitely go back :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2016
10.0

Very good location next to the train station and the city center. Comfortable bed. Rooms and facilities were very clean. Very friendly staff and all the facilities you need.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2016
9.7

The River House is a great hostel. Extremely cleaned, staff always up to help you. Amazing breakfast and really good shower - very important after a long day of sightseeing! Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
15 Gru 2016
9.4

Must have been the best bathrooms & showers I've ever seen in a hostel. Staff was friendly and breakfast was good. Definitely the place to stay, if you are going to Cardiff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Gru 2016
9.7

I have been here many many times. I really can't fault it. The only minor complaint is the lack of hot water working at 6 in the morning. sometimes I need to leave early for work in Cardiff Bay and a nice hot shower would start me off much better than a freezing cold shower. Especially in the winter. But, everything else is supoib.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
9 Gru 2016
10.0

C'est le premier hostel q j peux dire 9.9/10. Tout est d qualité, super propre, très bonne localisation, petit déj au top. Dire quelque chose d négative? peut-être les douches, vraiment trop petites, on touche le robinet à chaque fois on n'arrive pas bouger; mais là encore... les salles d bain comment l cuisine et les salons, sont tous dessin et matos d marque! (Bon, et d'Ikea mais tout neuf et beau!). Ah, et cerise s gâteau... super Wi-Fi d partout et TV Sky ;0)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.