Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The River House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 2,368 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 2,368 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
The River House Located at 59 Fitzhamon Embankment, , Cardiff.
The River House
Wales
Cardiff CF11 6AN 59 Fitzhamon Embankment
94% 2368
51.4784829 -3.1855416
The River House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Gru 2016
9.1

Very good location next to the train station and the city center. Comfortable bed. Rooms and facilities were very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2016
10.0

This is the best hostel I have ever stayed in. The fitings and fixtures are pure class. Guests feel obliged to keep the place tidy since everything is so awesome. This lends to a great stay. Unfortunately, I had two terrrible nights sleep as one chap in the same dorm room snored especially loudly, but that is beyond the control of Hostel staff who are fanfastic. One of the staff even layed on tasty apple pie and ice cream to guests as an extra surprise treat one afternoon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
25 Lis 2016
9.1

Only stayed one night. Everything was really good, just a bit of a lack of atmosphere. Great place for a short stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lis 2016
8.9

Sehr gutes Preis-Leistungsverhältnis, gute Unterkunft, angenehme Lage, gute Athmosphäre. Gern wieder :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Lis 2016
9.4

Muy buena ubicación. La limpieza muy bien. Y el desayuno me parecía muy bueno. Recomendable sin duda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
18 Lis 2016
10.0

A wonderful hostel in a perfect location. Very friendly staff and all the facilities you need. Always clean and a really nice atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2016
9.4

Great location (central, but not too noisy), wonderfully clean and modern, comfortable beds, amazing breakfast and very cheerful, helpful staff. Would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Paź 2016
9.4

They had a cat

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Paź 2016
10.0

Super séjour à Cardiff, je recommande cette auberge de jeunesse, bien placée pour visiter la ville où aller voir un match au Millenium Stadium. Bien tenue et bonne ambiance.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Paź 2016
10.0

Excellent, homely and great value for money. This is the best hostel I've stayed in. I would highly recommend to everyone. I'm keen to try more hostels after having such a positive experience at this one. I was amazed at how much thought they've put into every aspect with their incredible free continental breakfast, tea and coffee all day, food nights, DVDs, books and great dining area ideal for quiet work or study during the day. The place is constantly being cleaned!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.