Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Ritz by Hostel Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 803 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 803 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.4
The Ritz by Hostel Inn Located at Avenida de Mayo 1111, , Buenos Aires.
The Ritz by Hostel Inn
Argentina
Buenos Aires Buenos Aires 1085 Avenida de Mayo 1111
81% 803
-34.6089456 -58.3823776
The Ritz by Hostel Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
8.9

Exelente ubicacion y seguridad ,,, la zona de esparcimiento es amplia y con una linda vista,, a solo 10 mts del lugar te encuentras con una estacion de subte por lo q es muy bueno a la hora de elegir tu combinacion,,,el desayuno da que hablar,, muy pobre,, solo cafe y leche,,, por lo demas exelente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Maj 2016
6.0

There was one helpful member of staff but generally we were not that impressed. The rooms and bathrooms were not very clean but not filthy. The breakfast was quite nice and there was access to drinking water. There wasn't really an atmosphere, not a very social hostel. The lockers were not the most secure. On the plus side it was quite cheap, the hostel was in a great location and the wifi was good. I imagine in summer it may be busier and be a bit more sociable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
8.9

Otima localização, uma vibe muito boa, adorei ficar alguns dias. Recomendo demais.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Kwi 2016
8.6

Beautiful old building in a great location near many main attractions. Clean room, hot shower, decent breakfast, nice big common area. Only negatives were that the wifi didn't reach our room and the staffer who checked us in was extremely rude, as if she couldn't be bothered to do her job.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
10.0

Adorei tudo. Muito limpinho, organizado e bem localizado. O prédio é um antigo hotel, com pé direito alto, quartos arejados e ótima vista pra 29 de julio. A avenida de Mayo é muito charmosa e quando vc sai da estação de metrô já tem um bom feeling de que fez a escolha certa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2016
8.9

El hostel tiene una gran ubicación, ambiente tranquilo y cómodas habitaciones compartidas. Tiene un estar donde se sirve el desayuno, hay una sala de televisión, computadores con acceso a Internet, bar y mesa de pool, muy agradable. El desayuno es muy bueno en comparación al precio. Lo que no me gustó del hostel son los pocos baños qué tiene, en el piso donde estuve hospedada solo había un solo baño, para tantas habitaciones, por lo cual permanecía muy ocupado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Kwi 2016
9.1

Very very nice location and super friendly staff! Me and my friend shared a dorm with 2 germans, 1 canadian and a argentinian guy and it wasvery cosy 😊 you could hear a lot of noise from the street but it didn't kerp me from having a good night rest ☺ I would definately go back to this hostel! Negative point: they said there was ahappy hour from 7-9pm but they hadn't got any drinks in the hostel for like 3days and also you can't cook anything...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
8.9

Very comfortable hostel in the centre of buenos aires, staff were really nice, gave excellent recommendations for food/bars etc. would definitely stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.