Hostelworld.com

The Resort

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 74 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 74 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
The Resort Located at 9 Hamftech Street, Mikhmoret, Tel Aviv.
The Resort
Israel
Tel Aviv 9 Hamftech Street, Mikhmoret
86% 74
32.4033621 34.8709273
The Resort
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Wrz 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Bardzo spokojny hostel ... z bardzo miłej właściciela ... za darmo ... darmowe wifi surfingowe ... Darmowe rowery ... bezpłatny odbiór i zasnąć ... 5 minut do plaży ... jacuzzi i astro torf, jeśli chcesz spać pod gwiazdami ... i najlepszych pracowników znalazłem w Izraelu ... dobra znajomość języka angielskiego w mowie i zawsze pomocny

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2015
8.6

Mir hat mein Aufenthalt hier im resort sehr gut gefallen, wobei Ich niemandem raten kann ein Zelt zu buchen. Wir Sind nach einer Nacht in den Schlafsaal gewechselt. Die Zelte Sind sehr alt und Recht schmutzig uje es ist auch nachts sehr warm draußen. Der Strand ist tatsächlich nur fünf Minuten zu Fuß entfernt und super schön! Es gibt hier im hostel einige Tipps was man in der Gegend Unternehmen kann, aber sowohl Haifa als auch Tel Aviv Sind nicht weit weg. Ich kann es hier sehr empfehlen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Wrz 2015
9.4

I had a lovely stay at the Resort: Great atmosphere, facilities were clean and the staff was always there and willing to help out with anything, especially Elen. Thanks so much!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2015
9.1

Super hôtel bien localisé pour tous les amateurs de farniente et de plage

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sie 2015
9.4

If you are looking for a fantastic out of the way beach resort, this is as good as it gets. It is a natural beach, far from the big cities of Tel Aviv and Haifa, very laid back, clean, easy, relaxing. If we go again, and we would love to, we would rent a car in Tel Aviv, as it's a bit out of the way and you have to depend on lifts from the resort or taxis or hitchiking, however, this is not anything major, we were fine as it was. Highly recommended!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2015
8.9

Thanks a lot for the great stay ! Your location is amazing, as well as your staff! I had a great time. Keep up the good work. Definitely recommend this place if you want to get away from the hustle and bustle of the cities for some time and just relax. They have good spots to chill and are close to a very nice beach.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2015
10.0

Great staff- nice and friendly, great place to stay if your just planning on beaching it,!!! Note- it is not in Tel Aviv, it is outside Tel Aviv about an hour and a half away!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2015
4.6
Przetłumaczone przez Google

Ta nieruchomość nie jest w Tel Awiwie. Okazało się, że za bardzo mylące. Podróż do i od Tel Awiw jest o 20 szekli w jedną stronę, to są znacznie lepiej rezerwacja schronisko dla 20-30 szekli więcej w mieście. Jest blisko bardzo odizolowane plaży, która jest ładne. Okolica jest bardzo jałowa być jednak przygotowany na spacer co najmniej 2 km do najbliższego przystanku autobusowego i głównego sklepu spożywczego.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your false review. Let us correct the incorrect figures you have displayed: 1. Look again on our Headline: we are 30 minutes from Tel Aviv- read the listing and then blame not the other way around! 2. We provide FREE shuttle to the bus stop, but hey! if you want to walk , so walk. 3. The super market (not small grocery shop- big comfortable Super market)is not even 3 minutes by walk!

7 Cze 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Przez pierwszy hostel, w jakim kiedykolwiek przebywałem to było dobre doświadczenie. Cały personel jest pomocny i przyjazny i pokój był doskonałym miejscem na spotkanie ludzi z całego świata. Plaża znajduje się w odległości krótkiego spaceru, ale inne niż tam było niewiele do zrobienia w mieście.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sinjekeemss3040
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Maj 2015
7.4
Przetłumaczone przez Google

Miejsce to jest bardzo miłe i relaksujące. Plaża znajduje się w pobliżu. Ale to nie jest tak piękne, jak myślałem. Akademik będzie dość małe, jeśli jest pełna. Mają prawie wszystko, ale tam miałem wrażenie, że nie jest to najlepszy klimat. Może dlatego, że nie było wiele osób. Jeśli chcesz odpocząć Myślę, że to bardzo dobre miejsce.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.