Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Recoleta Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 5.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Lut 2017
7.4

Todo bien. Hostel aceptable y muy bien ubicado. Me ayudaron con un problema personal y eso siempre se valora. Muchas gracias al staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Gru 2016
6.0

Fue muy desagradable nuestra llegada. Si bien existía la reserva, yo había hecho una reserva por una habitación con baño ensuite y eso es lo que iba a pagar, pero el personal en la recepción primero argumentó que no tenían esas habitaciones, que era un error de la web y nos ofreció quedarnos en una habitación con un baño común cercano. Luego de discutir dijo que intentaría hacer algo y por insistencia mágicamente SÍ existía una habitación con baño ensuite.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Gru 2016
3.7

Hay un descuido total en todas las instalaciones y mobiliario, todo está oxidado, roto, con hongos o sucio. Colchones rotos, sábanas y toallas percudidas y razgadas de tan viejas. La cocina tb sucia y no hay utensilios para cocinar. Las cosas desaparecen de la refri. El desayuno muy pobre y sin frutas. Lo único bueno son algunos de los chicos de la recepción y ubicación del hostel

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Gru 2016
4.6

No real atmosphere or people to meet as a solo traveler. I moved to another hostel which fixed this however. Rooms are dark and feel dirty. I didn't use the showers and avoided the bathrooms where possible. This place has potential with a good location but there is much work to do.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
25 Lis 2016
5.1

Los baños estaban inmundos y absolutamente poco funcionales

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • f-altafim
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Lis 2016
6.3

O Hostel é bem localizado e tem um ambiente legal, porém acho que poderia ser mais bem cuidado. Os quartos são muito escuros e os banheiros bem mau cuidados. Tive problema com um funcionário que mostrou muita má vontade em dar explicações sobre transportes ao aeroporto. Enfim, não é ruim, mas poderia ser melhor.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
30 Paź 2016
7.7

OK but our room was very very close to the street which is very noisy. Otherwise it's OK.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
16 Paź 2016
8.3

Des petites coupures d'électricité par ci par là, la cuisine n'est pas au top et certaines salles de bain ne sont pas tout le temps très propres. Je garde quand même un bon souvenir de cette auberge!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Paź 2016
8.3

There were quite a lot of older people (i.e. 45+) staying here so no real atmosphere for young travellers. Nice location in Recoleta and close to Avenida 9 de Julio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • phevers889848
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
5 Paź 2016
7.4

Decent hostel. Friendly staff and clean rooms. Only stayed for one night and there were no foreigners, only a group from Argentina. Atmosphere therefore was not that good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.