Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Recoleta Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.7
The Recoleta Hostel Located at Libertad 1216, , Buenos Aires.
The Recoleta Hostel
Argentina
Buenos Aires Libertad 1216
77% 102
-34.5940740 -58.3846521
The Recoleta Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lis 2016
5.1

Los baños estaban inmundos y absolutamente poco funcionales

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • f-altafim
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Lis 2016
6.3

O Hostel é bem localizado e tem um ambiente legal, porém acho que poderia ser mais bem cuidado. Os quartos são muito escuros e os banheiros bem mau cuidados. Tive problema com um funcionário que mostrou muita má vontade em dar explicações sobre transportes ao aeroporto. Enfim, não é ruim, mas poderia ser melhor.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
30 Paź 2016
7.7

OK but our room was very very close to the street which is very noisy. Otherwise it's OK.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
16 Paź 2016
8.3

Des petites coupures d'électricité par ci par là, la cuisine n'est pas au top et certaines salles de bain ne sont pas tout le temps très propres. Je garde quand même un bon souvenir de cette auberge!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Paź 2016
8.3

There were quite a lot of older people (i.e. 45+) staying here so no real atmosphere for young travellers. Nice location in Recoleta and close to Avenida 9 de Julio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • phevers889848
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
5 Paź 2016
7.4

Decent hostel. Friendly staff and clean rooms. Only stayed for one night and there were no foreigners, only a group from Argentina. Atmosphere therefore was not that good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
5 Paź 2016
8.9

Good place to stay! Nice location! Breakfast is ok but dont expact to much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Sie 2016
7.7

This hostel is basic but very functional and ideally located. The rooms were big although the bathroom could do with a couple new light bulbs and a good clean. Staff were helpful and the other guests were really friendly. Rooms could have been more secure but reception was manned 24hrs and you have to be buzzed into the building, so it's unlikely to be an issue. Recommend as a budget hostel close in a good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Sie 2016
9.4

Recomiendo totalmente este hostal, especialmente por su atmosfera: el staff no solo es muy amable sino también ayuda los hospedes a crear relaciones entre ellos, lo que es muy bueno si se está viajando solo. Conocí muchas personas y la pasé súper bien! El cuarto para chicas es muy grande, fácil el más grande que he visto en un hostal hasta ahora. Además su posición es en el medio de todas las atracciones turísticas así que, a pesar de que Buenos Aires sea enorme, no es difícil visitar todo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.