Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Quentin Arrive

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 210 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 210 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Sie 2017
7.4

Basic cheap hotel. The walls were pretty dingy and the curtains were filthy, and the Wifi stopped working halfway through our visit (for the entire hotel). Otherwise, everything was fine. Nice shared bathroom facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Sie 2017
7.1

It's a hotel, the price was very high because it was Gay Pride Parade weekend, very simple, tiny room, steep stairs, slow elevator. But great location in Red Lights, canal side that had parade of boats, Olivier very attentive receptionist, next to the central train station, tram and bus, all structure of bars, cafes, restaurants, near market

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Lip 2017
8.6

Location was amazing, so close to the station and most of central Amsterdam.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • davidjoalland3092
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
4.3

Personnel pas très agréable, chambre un peu glauque et qui mériterait un gros rafraîchissement. Fenêtre en simple vitrage ce qui la rend très bruyante. Et enfin, ce n'est pas une auberge de jeunesse mais un hôtel (pas de salle commune, pas de cuisine, ambiance, ...). Cette établissement n'a rien à faire sur cette appli.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Lip 2017
4.0

Very poor hostel. Small, smelly, no air conditioning, unbearable.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
6.9

The facilities are very basic but everything is kept clean and tidy. The location is really good, only a few hundred metres away from centraal station. I would say this hotel is good for anyone travelling on a budget, especially backpackers etc.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mostafadodah
  • Egipt, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lip 2017
4.3

Very small room and house keeping don't clean the room , very expensive not coming again in this hotel iadvice all of them very bad

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Lip 2017
8.6

Staff were very helpful with queries and location is very good, can walk to centraal station in ten minutes. Had a good stay and bed was comfy, would describe as a very good hostel rather than a hotel although there is no common room. Rooms and bathrooms were clean. Good value for money given the prices in Amsterdam.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
8.0

Pas de wifi

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.