Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Princesa Insolente Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
25 Sie 2017
6.6

Really cool hostel but no atmosphere. Staff were rude as, didn't bother smiling, they just seemed like they hated life. Wouldn't stay here again just because of the staff. Wouldn't waste my money

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sie 2017
3.4

Not worth the money. Staff rude, dorms depressing and atmosphere lacking

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • tarvnkl7874
  • Izrael, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Sie 2017
10.0

Can't believe that hostel in this level is so cheap. There is huge kitchen and a lot of place to sit and hang out. The staff is extrimly nice and the dorms are realy comftorbale!!. The best place to go in santiago.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marliesgosselin
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
31 Lip 2017
9.1

Bedden waren geweldig en het personeel super vriendelijk

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2017
2.0

Não estive la mas meu cartão foi hackeado e fraudado. Tentei cancelar pois fui para o princesa Insolente de Pucon. Nao consegui reaver o valor da reserva

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
24 Lip 2017
9.1

Es un hostal súper cómodo, tiene todo lo necesario para descansar, lo único malo fue que al llegar la chica que me atendió no se tomó la molestia de mostrarme el hostal ni tampoco indicarme que servicios tenían.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
4 Lip 2017
5.4

Durante toda mi estancia no tuve internet. En el lugar no hay buena calefacción. La limpieza de las habitaciones es mala.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Cze 2017
9.7

Cool place to stay! Very clean and the staff was very nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2017
9.4

O hostel é bom e muito bem localizado. O staff é muito solícito. Ter calefação nos quartos ajudaria muito, porque em Santiago faz muito frio no inverno. Recomendo o hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Maj 2017
3.4

Don't come to this hostel... it's a bad place. I had a private room which didn't have a door to the bathroom and when I booked on Hostelworld I agreed to pay $63 Australian dollars but when I arrived I was charged more in American dollars as they have a policy of all payments must be in US dollars - therefore if your nations currency is weaker than the US dollar you will pay more.. I confronted them and they refused to give me a refund.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×