Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

The Princesa Insolente Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
The Princesa Insolente Hostel Located at Moneda #2350, , Santiago.
The Princesa Insolente Hostel
Chile
Santiago 8350576 Moneda #2350
87% 1228
-33.4440293 -70.6687188
The Princesa Insolente Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • patriciareyesmendoza
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
8.0

De pronto sentí que preferian atender a los europeos, pero el lugar es agradable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Lip 2016
9.4

Excellent Value for the money! Helpful staff and super clean hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

we have a good vibes in the hostel, together with our equipe we can deliver the best service for us guest, and the staff is available about the problem for them PrincesaInsolente

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lip 2016
9.4

Muy bueno el Hostel y el staff 10 puntos, lo único malo es que no hay desayuno gratis. Igualmente volvería!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Lip 2016
9.4

Buen hostel y buen servicio. Empleados muy amables y siempre disponibles para atender a los huéspedes! 👌😁

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
7.7

Beautiful place, very comfortable beds! Having a TV in the room was great too. Great location and security and yummy breakfast. I Was really excited to have a private bathroom with a bath however there was no plug, and the water was only luke warm and let off a terrible sulphuric smell when the heat was turned up. There were also a number of power outages multiple times throughout the nights, causing black outs to frequently occur within the hostel which was inconvenient.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Private rooms, very comfortable, colorful, and with an incredible breakfast that is included with respect to problems, it is important to mention them time to resolve, as it is now too late, if he can not fix a turn, you can help the other . with respect to the cuts, it is because the same passengers abusing electricity, using heaters without people in the room, leaving plugged everything and that makes overload is not easy to bring the situation, but we always want to deliver the best service for our passengers, trying to help in any way possible SirenaInsolente

  • ryanpedersen87
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
6 Lip 2016
8.6

Great place to meet other travellers! Staff are helpful, even though a few don't speak much English. Big downside is wifi doesn't work in the rooms, but that comes off as a positive as it gets people to the common room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lip 2016
8.0

the bunks are well set up and comfortable. I really liked it. it suffers from noise issues so bring earplugs, but that's pretty normal. great big kitchen. wifi wasn't great. overall great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Profile backpackers is what identifies us, is so people come with the intention to meet people, have fun and use all the time, very good tip plugs for places like this, because not every day / night are equal We have enough and comfortable common areas to enjoy the hostel SirenaInsolente

29 Cze 2016
10.0

Muy bueno relacion calidad precio ubicación personal muy cálido amable y dispuesto a ayudar lo recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

A pesar que somos un pequeño hostel, nos preocupamos de entregar buenos servicios y de mínimos detalles que son importante para nosotros y nuestros huéspedes,es por esa razón que tenemos diferentes habitaciones y precios para la preferencia que cada uno tenga y así compensar calidad precio. SirenaInsolente

28 Cze 2016
10.0

Muy buena atención y amabilidad de los recepcionistas, con buena disposición frente a cualquier petición. El lugar es limpio y muy acogedor ademas se encontrarse cerca del centro, donde fácilmente se puede llegar a pie, y a muy pocos pasos de estaciones de metro, lugares de esparcimiento y restaurantes a muy pocos pasos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Nuestro hostel se destaca por la buena onda desde el primer momento, queremos siempre entregar el mejor servicio para nuestros clientes. Gracias a nuestros ayudantes que se preocupan de los detalles para que se sientan como en casa SirenaInsolente

  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2016
9.7

Muy buena ubicación. El personal excelente, Buena atmosfera, limpio. Buenos servicios.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Nos encontramos en pleno Barrio Brasil, entre los metros República y metro Cumming, estos facilitan bastante a nuestros pasajeros para movilizarse a diferentes partes de Santiago. Con respecto a la recepción es de 24 horas, los chicos muy atentos a los problemas de nuestros pasajeros,y de entregar la información necesaria para cada uno de ellos. SirenaInsolente

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.