Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Princesa Insolente Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,239 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,239 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
The Princesa Insolente Hostel Located at Moneda #2350, , Santiago.
The Princesa Insolente Hostel
Chile
Santiago 8350576 Moneda #2350
87% 1239
-33.4440293 -70.6687188
The Princesa Insolente Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
18 Sie 2016
9.1

Fiquei somente uma noite, mas o hostel deixou uma ótima impressão. A Rebeca é incrível!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • EliCha
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
16 Sie 2016
9.4

Good location in an area that is not as touristic and very pretty! The staff is there to answer every one of your questions and give you advice on where to eat, what to see etc. Beds were the biggest I had ever seen in a hostel and you get a small curtain for privacy which is always nice! Breakfast is not actually included in the price if you stay in a dorm and maybe not worth your money to be honest but there's a little place just across the street that makes very cheap & tasty sandwiches/pies!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jeapablaza
  • Chile, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
9.7

Me gustó mucho mucho mucho el hostel! muy buena atención del personal, super amables! la relación precio/calidad es realmente muy buena!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Es la idea, entregar un buen servicio sin importar el precio, también destacar que tenemos actividades, fiestas, información y más dentro y fuera del hostel todos los días PrincesaInsolenteHostel

  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
26 Lip 2016
5.7

Stayed in 10 person dorm and was filthy, partly due to the guests who looked like they were living there for a few weeks but general cleanliness awful (hair clumps on mattress, dirty tissues in lockers etc.). Internet didn't work the entirety of our stay. Staff wasn't pleasant or helpful, couldn't assist with information on getting busses out of Santiago or where we could find wifi nearby to book plane tickets. No heating in the hostel either so bundle up if you're there in winter!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
25 Lip 2016
8.6

The room is super comfy and the atmosphere is great! But the Wifi only works near the reception table & the bathroom was really far away from our room... (and one of the showers was broken - it got fixed on our last day) The breakfast is really good and really cheap, but is not included unless you a private room. I stayed 3 days with my mom and grandmom... (I know it's a bit weird, but we like to travel together

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
22 Lip 2016
8.6

This hostel has a very warm atmosphere. The environment and set up of the common area invites people to interact and make friends quite naturally. The free wine helped. The highlight has to be the staff (Tina!) though, who went beyond the expected and a mile further to help us sort out booking issues, make us feel comfortable and provide recommendations around town

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lip 2016
9.7

Excelente!!!!, estamos muy contentos con la atención,son todos super amables. El lugar es muy lindo y limpio, la atmósfera es Bárbara, se puede descansar y tb divertirse. Muy recomendable!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

De eso se trata, tenemos camas muy cómodas para descansar después de un día lleno de aventuras en Santiago, así también se puede disfrutar de nuestras áreas comunes coloridas y confortables; queremos que nuestros pasajeros se sientan como en casa desde el primer momento, gracias por toda la buena onda! PrincesaInsolenteHostel

  • patriciareyesmendoza
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lip 2016
8.0

De pronto sentí que preferian atender a los europeos, pero el lugar es agradable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Amigo es cosa de feeling, siempre se tiene más confianza con algunas personas que otras, pero queremos que todos nuestros pasajeros lo pasen bien,se diviertan y disfruten de las actividades que hay en Santiago de Chile El lugar da para conocer gente, culturas, y mucho más para eso se puede disfrutar de nuestros espacios comunes como: living, la cocina, una terraza con bar disponible durante todo el día PrincesaInsolenteHostel

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Lip 2016
9.4

Excellent Value for the money! Helpful staff and super clean hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

we have a good vibes in the hostel, together with our equipe we can deliver the best service for us guest, and the staff is available about the problem for them PrincesaInsolente

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lip 2016
9.4

Muy bueno el Hostel y el staff 10 puntos, lo único malo es que no hay desayuno gratis. Igualmente volvería!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Bueno somos un hostel, pero no por eso nos descuidamos de los detalles, entregamos un buen servicio por "pocas lucas", camas comodas, limpieza, una cocina bien equipada, entre otras cosas; el desayuno lo incluyen solo las habitaciones privadas, de todas formas nuestros pasajeros si desean pueden comprar el desayuno solo por la suma de $2000 y se lleva el desayuno más completo ;) PrincesaInsolenteHostel

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.