Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Point Mancora Beach

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Sie 2017
6.6

This hostel could be great - but a few things really let it down. Firstly, the staff. Although the team of volunteers were lovely, the permanent staff, particularly a local man around the age of 25, was really rude. He was unhelpful when it came to asking for directions, advise or anything else. The location was perfect for the beach, just listen to the police when they tell you where not to go. Otherwise, the hostel isn't that secure, anyone can walk through the main doors without being asked

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2017
10.0

Great atmosphere and great people! Would go back anytime im in Mancora. Kaly the receptionist was the nicest and most helpful person i have met!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Lip 2017
8.9

Nice hostel with an awesome social atmosphere. Easy to make friends here with the restaurant, bar and pool setup. I liked stayed at this end of the beach as you could chill out and the beach is much nicer on this end. It's only a 25 min walk along the beach or a cheap rickshaw into the craziness of mancora. I would definitely stay here again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
5.1

Creo que el hostel tiene muy mala anteción, he visitado mejores hostels y con mucha mejor calidad de atención. Además de estar lejos del centro no cuenta con contactos para movilizarse, cosa que otros hostels mínimo tienen.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • isabellepearson982169
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
27 Lip 2017
7.4

- very different to other party hostels, different atmosphere, if you're not drinking from morning till night you stand out cats walking on table whilst eating so much staff (volunteers) who mostly didn't do much but just hung around dorms are tight wifi so bad no early check in even though most buses arrive around 7am.. + very clean kitchen was affordable and delicious, cannot fault them and tried lots of things. shoutout to the chef for the lemon meringue pie pool is nice hot showers

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • pablominni
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Lip 2017
8.6

Muy buen lugar, y muy buena onda la gente. No me queria ir jaja

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lip 2017
10.0

Great hostel, great atmosphere. Stayed way longer than I intended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
10.0

Excelente lugar, muy acogedor, cerca a la playa y el personal es super buena onda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lip 2017
10.0

My second time there. Love the ambience and the friendly stuff. Surprisingly clean and good food at the poolbar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lip 2017
10.0

La atención del Staffel y organización de la encargada Eliana es lo mejor . Proactividad y soluciones a todo lo que uno necesite son el valor agregado más importante del lugar. Disfruto mucho cuando el servicio se pone en el lugar del huésped. Felicitaciones.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.