Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Point Mancora Beach

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 355 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 355 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2017
9.1

He pasado un tiempo muy lindos. Me ha gustado mucho el hostel ,el staff, la piscina y el bar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lut 2017
3.1

Deberían mejorar en la higiene de los baños.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
25 Lut 2017
8.0

Hostel sympa bien situé devant la plage peut aller à pied jusqu'au centre petit point négatif la musique trop forte puis tout la journée jusqu'à tard le soir puis pas de cuisine donc si ta pas trop envie de faire des aller retour au centre pour manger tu mange au restaurant de l'hôtel puis aussi la plupart du personnel ne parle pas espagnol sont souvent allemand ou anglais du coup pas trop bien pour se faire comprendre

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
10.0

Excelente hostel! Esta a un paso de playa el amor, una playa casi desierta de olas espumosas, lindos atardeceres y perros peruanos (los pelados). Lo mejor del hostel: su hermosa piscina con un deck de madera y muy comodas reposeras: mi lugar de lectura. El bar y la musica esta a cargo de voluntarios, en su mayoria europeos, que organizan juegos a la tardecita. Agradezco a Abel y a Eli, miembros del staf, por como se portaron conmigo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Sty 2017
6.6

Emplacement un peut loin de la ville mais moi j'ai aimé ça. L'ambiance reste nettement à amélioré, la musique est vraiment trop forte même en pleine après-midi ou même en soirée alors qu'on était a peine 5 dans l'auberge. Le taff en revanche et le restaurant de l'auberge sont vraiment au top. Mais toutes les personnes qui était présente en même temps que moi ce font fait dévoré par des insectes qui ne sont pas des moustiques, venant des matelas. Ma copine a trouvé elle des tics dans sont matelas

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Sty 2017
4.9

The full time staff here aren't very friendly or helpful and don't make you feel welcome and were rude to people. The volunteer staff are nice. Three of my friends got food poisoning within 24 hours of each other from the food here and one had to go to hospital overnight. The staff were not bothered by this at all. The water was shut off randomly throughout the day. The music was so loud and not particularly good. They have a nice pool and some hammocks but overall I did not enjoy my stay.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
4.9

Las habitaciones son pequeñas y se comparten con muchas personas. Los baños son compartidos por hombres y mujeres igual y son muy pocos comparados con la cantidad de huéspedes. Tampoco es muy limpio. Por otro lado llegamos en la noche y el barrio es bastante miedoso. Hay música y fiesta todo el dia y la noche, así que para quién va en ese plan está muy bien. Creo que el precio es alto en relación a las facilidades, al día siguiente conseguimos por lo mismo una habitación con baño privado

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
18 Sty 2017
4.3

Pros: Good atmosphere around the bar and pool. Restaurant at the hostel is also good and reasonably priced. Cons: No fans (or AC) in the rooms, so it's extremely hot and hard to sleep. The hostel is also located at the very far end of the beach, next to a dangerous part of Mancora. No one warned us of this and we were robbed very close to the hostel in daylight.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Sty 2017
8.0

Had a great time there!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • panplete
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
17 Sty 2017
6.9

Queda un poco alejado, es caro y se siente un trato diferente hacia los europeos. Llevar repelente si desean dormir

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.