Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Point Lima

  • Malecon Junin 300, Barranco, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 643 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 643 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Chrigy
  • Szwajcaria, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Maj 2017
9.4

Nice hostel in Barranco, nice staff, bathrooms and old but okay beds. The breakfast is incredibly basic, there's an inhouse restaurant but no kitchen to cook your own food. Bar's prices are fair and a laid back patio invites you to have some drinks and conversations. Kudos for the pool and ping pong table.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
10.0

I has a wonderful stay at The Point Lima. Staff were very helpful. Common area was great for meeting people and chatting. Everything from the bathrooms to the bedrooms where cleaned everyday. Would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
10.0

Amazing place: location, atmosphere, staff, facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
10.0

Perfectly located in the most bohemic part of Lima - Barranco. Comfy and clean dorms, nice showers with hot water. Excelent food at the restaurant, happy hour and games every day at the bar. Very helpfull and friendly staff, especially receptionists and bartenders.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
7.4

The location and price are what make this hostel ideal. It's not very clean though and I could barely breathe walking in and out of my room each day. Smelly, disgusting roomies I suppose contributed to that. Definitely a party hostel, so be ready for loud nights. To be expected though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Maj 2017
10.0

The staff were so nice. Everything I needed was taken care of. Great location. The hostel is very clean, beds are comfortable. 100% recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2017
10.0

Superb! Never sleep alone! The best party hostel in Lima. The Point Lima rocks. Thank you guys for making my stay so cool and fun. Now I hope to live the same experience in Cusco. Cheers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2017
9.1

Great hostel with awesome staff! We got here just after the weekend which can get quite wild but it was pretty chilled when we were here. Really cool area of Lima!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Maj 2017
6.9

Von der Lage her ist das Point Hostel super. Barranco ist Sau schön und man kann abends gut dort ausgehen. Auch nach Miraflores läuft man nicht lang und es ist ein schöner Spaziergang entlang der Strandpromenade.Leider waren das ganze Hostel sehr sehr dreckig.Die Zimmer sind ungemütlich und stinken! Die Bäder sind zwar sehr modern, werden aber gefühlt nie geputzt, es war wirklich alles sehr unhygienisch.Für den Preis bekommt man in anderen Hostels sehr viel mehr Komfort.Leider nicht Wohlgefühlt.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • stefzed2160
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 64 Recenzje
29 Kwi 2017
8.3

Great area of Peru to be in, plenty of restaurants, shops and bars around. Sociable hostel with plenty of room

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.