Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Point Lima

  • Malecon Junin 300, Barranco, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 602 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 602 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
9.4

Tout est parfait sauf, il manquerais une cuisine pour nous, sinon déco, salle de bain, bar.... Parfait

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2017
5.7

Cuando me hospede no había agua y el personal no mostró interés en solucionar el tema hasta el tercer día

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Mar 2017
10.0

a really good party hostel :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2017
8.3

Good hostel, laid back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Mar 2017
9.4

Staff were very helpful, location is nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • GolanDahan
  • Izrael, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Lut 2017
5.7

Not a good hostel. Nothing spcial and the rooms are super hot.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
17 Lut 2017
8.0

Great location in Barranco!! Lacked atmosphere especially in the evening. Very clean and spacious rooms. Staff were friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
10.0

Pro el staff del hostel , sobre todo priscila , carla ,carolina y richard ,son los mas comprometidos con la hospitalidad del huesped!!! :) , todo muy limpio , ordenado ,etc.... la tia del aseo la raja igual , tiene todo impeke 👌🏼 , en fin bueno bonito y barato , 100% recomendable 🤘🏼🤘🏼🤘🏼, gracias por todo !!!🍻

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • coreyruha
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
9.1

Awesome atmosphere and amazing staff that are so helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lut 2017
8.6

Pros: Located in a great location from the main strip, and the bathrooms are very clean. Kitchen is reasonably priced and open till 1 which is super awesome. Cons: Moderately overpriced accommodation compared to the competition hostels and the rooms need some extra cleaning. The sheets were too big for the beds so constantly moved in your sleep, and the pillows were heavy and lumpy. The bar is extremely overpriced so not so many people getting drunk and partying.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.