Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Point Lima

  • Malecon Junin 300, Barranco, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 684 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 684 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • espinozasam
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2017
6.9

Tiene buena ubicación, las anotaciones son un poco frías, pero el servicio del personal muy malo, deben cambiar de actitud y ser más amables con sus inquilinos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lip 2017
6.3

The hostel is really loud, especially on weekends. Even if there's noone in the bar they blare music or until 1am. The beds are also incredible uncomfortable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Lip 2017
7.1

Kind staff, very small breakfast (toast + jam, butter and tea/coffee), rather dirty rooms but shower and toilets were clean. Quite noisy at night because of the patio (which is very cosy though) and our room in front of the reception desk.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • orenonm1407
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Cze 2017
8.3

Overall a great place! Pretty far from miraflores, food is nice and staff are helpfull

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
24 Cze 2017
8.0

Was a good enough place for the price. The best aspect of Point Lima by far is its location: Barranco. This bohemian district of Lima is equal parts relaxing and modern. I didn't know Lima was a bustling busy city until I made my way to Miraflores. As for the hostel itself, it's a shame they don't allow for you to cook your own food. Furthermore, the decision to put the hangout/tv room right next to the bar was a questionable one as music is blasting from 11am to 1pm, making movie nights hard.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • timcremers
  • Holandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
23 Cze 2017
8.0

Nice hostel next to the nice Barranco neighbourhood, miraflores or downtown a bit further away. Friendly staff that makes an effort to organize things. Very nice sanitary facilities, rooms are quite old.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • SKINNEDR
  • Kostaryka, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Cze 2017
7.4

Just an ok place, staff are ok in a hypocritical way.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
10.0

Todo perfecto , desde la entrada al hospedaje hasta el final, siempre todos amables, atentos y siempre quieren ayudarte, el barrendero Jesús es muy atento. Recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
10.0

The place has good ambiences and the atmosphere was really great.Have good staff. Feels very comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
10.0

A nice place with good vibes to stay. The staff of the place specially on reception was awesome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.