Hostelworld.com

The Poets Inn

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 95 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 95 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
The Poets Inn Located at Rua dos Caldeireiros, 261, , Porto.
The Poets Inn
Portugal
Porto Porto 4050 Rua dos Caldeireiros, 261,
92% 95
41.1448102 -8.6152982
The Poets Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Kwi 2016
10.0

Sehr angenehme und freundliche Atmosphäre! Toll eingerichtetes Zimmer(Durrell-2.Etage) mit einem sehr schönen Blick in den morgendlichen Sonnenaufgang über der Stadt. Wenn man nicht wüsste, dass man in einem Hostel schläft, kann es glatt als Hotel durchgehen. Besondere Anmerkung, das Bad wird täglich zweimal auf Sauberkeit kontrolliert und bei Bedarf auch gereinigt!! Ist nicht in jedem Hostel Standard! Unser Fazit... Wir kommen garantiert wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2016
10.0

Local muito bonito, limpo e bem localizado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2016
10.0

Awesome place! It's like a hotel, but so much nicer. Only thing is that it seems to be full of couples - wasn't a problem for us, but if you're a solo traveller looking to meet people, this might not be the place for you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Mar 2016
8.9

Super schönes Wochenende gehabt:) die Mitarbeiter waren stets sehr freundlich. Der Standort des hostel s ist perfekt!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lut 2016
9.4

I stayed in one of the private rooms and felt like I was in a hotel rather than a hostel. Not a good place to stay in you're a traveller by yourself as the hostel was so calm it felt like there were no other guests. Perfect place to stay for a couple on a budget. Would definitely recommend/go back if I was in Porto again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Weź autobus z Lizbony do Porto sprowadza się do hostelu 10 minut. Metra, w pobliżu, położenie stóp turysty jest również blisko danilsu gutgut Pracownicy również przyjazne i przede wszystkim do spania, którzy chcieliby odwiedzić ponownie, jeśli wizyty w Porto ponownie czyste i yippeotda. Cena tak dobrze

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • zannwu6105
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Sty 2016
9.7

fantastic consideration for late arrivals

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2016
9.4

The hostel was great, I'd highly recommend it. It was off season when I was there so there were virtually no guests around. When the weather is better and more people are there I could see it being much more fun and having more atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Gru 2015
10.0

Como el hostel finalmente cerraba la noche de navidad, nos ofrecieron un dpto por el precio que habíamos contratado en el hostel. La puntuación es por el dpto porque no paramos en el hostel. Un lujo! de lo mejor!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Bardzo cichy hostel. Dobre dane w dekoracji itp sprawiał, że w domu-y. Cichy, ale nie nieprzyjazny, na przykład personel był bardzo pomocny w oferowaniu wysłać moje pocztówek po zdając sobie sprawę, że nie ma szans. Wishing przebywałem w ich hostelu siostra w Lizbonie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.