Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

The Poets Inn

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
The Poets Inn Located at Rua dos Caldeireiros, 261, , Porto.
The Poets Inn
Portugal
Porto Porto 4050 Rua dos Caldeireiros, 261,
94% 102
41.1448102 -8.6152982
The Poets Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Maj 2016
8.9

Great place! Clean rooms, very good location, good breakfast and well prepared staff. Anyway, the hostel could extend the breakfast time (it is only from 8AM to 10AM). Also, there is nobody in the reception after 9PM - guests should consider if they need to arrive in the city at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2016
9.7

Great location, nice cute clean room with a great breakfast and wonderful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Maj 2016
9.7

Superbe auberge entièrement rénovée et décorée avec soin. Personnel serviable et accueillant. Petit déjeuner offert avec un buffet garni.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2016
10.0

Sehr angenehme und freundliche Atmosphäre! Toll eingerichtetes Zimmer(Durrell-2.Etage) mit einem sehr schönen Blick in den morgendlichen Sonnenaufgang über der Stadt. Wenn man nicht wüsste, dass man in einem Hostel schläft, kann es glatt als Hotel durchgehen. Besondere Anmerkung, das Bad wird täglich zweimal auf Sauberkeit kontrolliert und bei Bedarf auch gereinigt!! Ist nicht in jedem Hostel Standard! Unser Fazit... Wir kommen garantiert wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2016
10.0

Local muito bonito, limpo e bem localizado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2016
10.0

Awesome place! It's like a hotel, but so much nicer. Only thing is that it seems to be full of couples - wasn't a problem for us, but if you're a solo traveller looking to meet people, this might not be the place for you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Mar 2016
8.9

Super schönes Wochenende gehabt:) die Mitarbeiter waren stets sehr freundlich. Der Standort des hostel s ist perfekt!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lut 2016
9.4

I stayed in one of the private rooms and felt like I was in a hotel rather than a hostel. Not a good place to stay in you're a traveller by yourself as the hostel was so calm it felt like there were no other guests. Perfect place to stay for a couple on a budget. Would definitely recommend/go back if I was in Porto again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.