Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 217 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 217 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
The Place in Rome Located at via Macao 9, , Rome.
The Place in Rome
Italy
Rome Lazio 00185 via Macao 9
91% 217
41.9057585 12.4998235
The Place in Rome
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Maj 2016
8.9

Fue un poco confuso llegar al principio. Esta todo muy nuevo y muy limpio, se vive un ambiente muy tranquilo, perfecto para descansar. En la recepción fueron muy amables, nos sugirieron lugares para visitar y para cenar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.7

Very good hostal very close to Termini station. It seems more an hotel than a hostal. Staff very polite and they give us a lot of tips about eating and visiting in Rome. If I go back i will stay for sure in "Place in Rome"

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Maj 2016
10.0

Desde que llegamos la atencion fue excelente. La recepcionista divina y simpatica (las mujeres me pueden). Las habitaciones 10 puntos, servicio de limpieza, desayuno, baño privado con toallones, tv con cable. Excelent3 ubicación. 2 cuadras de termini. Excelente relacion precio calidad

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
10.0

Um dos melhores Hostels que fiquei ate hoje! Equipe atenciosa e sempre disposta a ajudar, um croissant de nutela absurdamente delicioso no cafe da manha. Distancia caminhável de todos os pontos turísticos, vaticano acessível de metro se necessário. Ótimo! Recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Kwi 2016
9.7

The staff is very kind and friendly, the room was wide and clean and a fair breakfast, Is close from the main station but not so close to the center and the main monuments.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
8.3

Buena ubicacion y la atencion es muy buena, te explican todo lo necesario para moverte y conocer la ciudad. Volveria a elegirlos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Mar 2016
9.4

Great place to stay of your looking for a quiet night. So clean and nice, like a hotel really. Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
9.1

Overall very good but for the bedding ie sheets were soiled

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
9.1

The staff were great very helpfull , gave me some tips to what yo see ............. Its just five min from the train station & the bus to the airport ......... Breakfast was great ........... Would stay there again wish I had longer there .......... Thanks from David ( From Scotland ) .............

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • TSawyer
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
18 Mar 2016
10.0

Wir empfehlen es jedem im Freundeskreis. Es war wirklich eine Freude. Es ist sehr gut gelegen und die Mitarbeiter waren großartig. Jederzeit wieder! Liebe Grüße Lisa und Tom

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.