Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 212 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 212 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
The Place in Rome Located at via Macao 9, , Rome.
The Place in Rome
Italy
Rome Lazio 00185 via Macao 9
90% 212
41.9057585 12.4998235
The Place in Rome
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Kwi 2016
10.0

Um dos melhores Hostels que fiquei ate hoje! Equipe atenciosa e sempre disposta a ajudar, um croissant de nutela absurdamente delicioso no cafe da manha. Distancia caminhável de todos os pontos turísticos, vaticano acessível de metro se necessário. Ótimo! Recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Kwi 2016
9.7

The staff is very kind and friendly, the room was wide and clean and a fair breakfast, Is close from the main station but not so close to the center and the main monuments.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
8.3

Buena ubicacion y la atencion es muy buena, te explican todo lo necesario para moverte y conocer la ciudad. Volveria a elegirlos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Mar 2016
9.4

Great place to stay of your looking for a quiet night. So clean and nice, like a hotel really. Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
9.1

Overall very good but for the bedding ie sheets were soiled

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
9.1

The staff were great very helpfull , gave me some tips to what yo see ............. Its just five min from the train station & the bus to the airport ......... Breakfast was great ........... Would stay there again wish I had longer there .......... Thanks from David ( From Scotland ) .............

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
10.0

Wir empfehlen es jedem im Freundeskreis. Es war wirklich eine Freude. Es ist sehr gut gelegen und die Mitarbeiter waren großartig. Jederzeit wieder! Liebe Grüße Lisa und Tom

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lut 2016
6.9

Toffe hostel, proper en goed onderhouden. De gastheer was zeer vriendelijk. Juist het ontbijt vond ik teleurstellend

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Lut 2016
6.9

It was a nice enough place in a great location near the Metro and Roma Termini. Problem? My bedding was so dirty and covered in hair and my pillowcase had suspicious stains on it. I was so grossed out I went to the front desk and got brand new linens. Shower had lots of hairs in it as well. So gross. Overall, I wouldn't come back because cleanliness is extremely important to me. A shame because my room and it's balcony were really nice. Staff were also extremely friendly and responsive.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Lut 2016
10.0

It is a good place to stay, near the train station. The staff was friendly and the bed was comfortable. I would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.