Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Pink Palace Hotel & Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 814 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 814 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • mollylangford16065358
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Sie 2017
9.7

Best hostel we have been to by far! Very helpful staff and our room was awesome! The atmosphere was also great and there were some really nice things people staying there! The breakfast and dinners were way better than we expected and the hostel leads right onto a beach. There are also activities on each day which is very convenient. Absolutely loved this hostel and couldn't fault it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2017
9.4

The Pink Palace is the best place to stay it seems for the money and location in Corfu. Tons to do between a kayak, ATV tour, or booze cruise that they offer. Breakfast and dinner are included. Other guests were families with ages across the spectrum which was the only surprise. Friendly staff were great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sie 2017
8.6

Yo, que paso de los 40, recomiendo el lugar a gente de entre 20 y 30. Es un centro de diversión , fiesta y actividades muy juveniles con grandes posibilidades de conocer gente de todo el mundo. Pero yo no estoy para estos trotes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2017
5.7

Lala was yucky

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
9.4

Toooooop!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Sie 2017
4.6

Le pink palace est très bien placé, prendre son petit déjeuné au bord de mer est vraiment très agréable. Mais en dehors du cadre la chambre n'était vraiment pas top (pas insonorisé pas de climatisation, pas de volet,salle de bain salle...) et nous nous sommes fais hurlé dessus par l'employé au bord de la plage plusieurs fois car nous n'avions pas ouvert comme il faut un parasol .... Et aussi au départ il essais de faire payer le prix plus cher que prévu .

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Sie 2017
9.7

Very lively hostel with always something going on. A must do when in corfu!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2017
6.3

Nice location, pretty beach and free beachbeds. Weird combination of a resort with families and partypeople, although we couldn't feel the party-vibe at all. The staff works very hard but it all just feels a little bit forced. The food that is included is ok, breakfast is a buffet which is good. Do go here when you're looking for a well-organised, massive and resort-like pink hostel. Do not go here if you're looking for a personal, small or authentic place, because it's not.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
1 Sie 2017
6.9

This place was clearly a great party hostel before but lost its shine recently. They need to decide if this is a hotel or a hostel and go with one. The staff at reception didn't seem to know much however the party and activity staff were amazing, especially spiro. Had there not been a toga party or the booze cruise, this place would have been a massive flop. They need to decide what they're doing as I think they're killing the atmosphere with families around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Lip 2017
2.9

petit déj et repas du soir étaient indiqués compris dans le prix dans les détails de la résa. A l'arrivée 48€ supplémentaires nous ont été ajoutés. La chambre aucune isolation nous entendions les voisins parler de jour comme de nuit (ils devaient aussi nous entendre). Le ménage n'est pas fait il y avait des araignées dans le bac à douche. Personnel uniquement commercial pour vendre les activités de l'hôtel. Même une serviette de toilette est payante. Il y a une amende...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.