Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Pickled Frog

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 989 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 989 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3
The Pickled Frog Located at 281 Liverpool St, Tasmania, Hobart.
The Pickled Frog
Australia
Hobart Tasmania 7000 281 Liverpool St, Tasmania
87% 989
-42.8858227 147.3218107
The Pickled Frog
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
29 Lis 2016
8.0

Lovely little hostel. Very homey and nice atmosphere. There are comfy armchairs and sofas so you can chill properly and the bar in the reception sells local beers, ciders, etc, which is a nice touch. Free WiFi is a bit hit and miss due to so many people using it. Kitchen is small and not so great due to people not cleaning up after themselves. The rooms and bathrooms need updating but I had a good bed and hot shower. Staff are very helpful and the dogs are so cute!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
10.0

Very friendly! Clean! Good drinks deals!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lis 2016
9.4

Très chouette auberge ! Bonne ambiance, salon et cuisine top avec plein de coins pour se poser après une grosse journée ! WiFi Top, personnel nickel avec en bonus 2-3 propositions de lift gratuit par semaine pour différentes activités... Seul hic, les chambres ! Zero meuble pour les affaires et niveau insonorisation c'est zero zero (Ambiance cool dans l'auberge donc le problème c'est pas les gens mais quand quelqu'un prend une douche ou toilette y a un bruit monstre partout 😯) Mais sinon parfait

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
8.9

Really good location and staff. I think the free shuttle busses we're brilliant as they really helped out. Love the dogs and the common area is also really good. I would definitely come again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Lis 2016
9.7

Best hostel ive been in australia!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lis 2016
9.4

So Nice! And free activities for the guest everyday ... good coffe and bar :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lis 2016
10.0

位於市中心附近 很不錯 工作人員都很和善

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
7.4

建物の中がカラフルで好きです!立地もいいしスタッフもフレンドリーで良かったです!ただ宿泊人数に対して冷蔵庫などが少ない。収納する場所も少ない。無線ランのパスワードが度々変わるなどの最初のインフォメーションも特になかった。 ほかは特に問題ありませんでした!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
12 Lis 2016
9.4

Very chilled place, great amenities, helpful staff :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
7.7

Es un hostal que esta bien situado en la calle principal de Hobart, Liverpool street, aunque también pienso que Hobart es una ciudad muy pequeña y estarán todos los hostel en las proximidades. Las habitaciones dejan bastante que desear, bastante reducidas en tamaño. El personal muy bueno, te ayudan a organizar planes y hay una pared donde están las actividades que puedes hacer con fotos para ver realmente lo que es. Tiene cocina común y sala con TV Billar y mesas de trabajo

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.