Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Pickled Frog

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
10.0

Awesome location & atmosphere, lovely staff as well. Will be staying here again next time im in hobart!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2017
7.7

Good Hostel Overall. Only downside is that the is no private locker in the room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lip 2017
10.0

Loveliest hostel!!!! Great company and staff, excellent location, and adorable resident beardogbears. Lifetime experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2017
7.1

The building is quite cold everywhere except the area around the nice fireplace. Bathroom and kitchen are not very comfy. Seen apart from that the hostel is a nice place to stay just not in winter... The staff is very nice though!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2017
10.0

One of the best hostels I have ever stayed at!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Cze 2017
9.4

This is the cleanest hostel I have ever stayed at. The dogs are lovely, and so are the people. The free shuttle buses to MONA and Mount Wellington are great and save you the trouble of having to get there yourself/half the bus fare. The hostel can get pretty cold (especially the showers) but it's also Tasmania and pretty far south. I would recommend staying here, it's the kind of hostel that suits every type of traveller and there are many amenities (TV, pool table, huge clean kitchen).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2017
8.9

Great vibes great people would definitely go back! X

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2017
8.3

Jimmy... the best bloke you could have as an operator. Very homey setting.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Cze 2017
6.0

Very cold and poor heating in the winter. Feels like camping and they may give you a room without a heater. 3 bed dorm is cramped and lockers are only outside the room. Only plus is good beer, location and common area. But hard to stay warm and old, subpar facilities

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
9.1

I had a wonderful time there and would stay again if I return to Hobart.Though I do think the kitchen and bathrooms need to be gutted and re built,they are sub standard.The rest of the facility was fine

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.