Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Pickled Frog

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,018 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,018 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2
The Pickled Frog Located at 281 Liverpool St, Tasmania, Hobart.
The Pickled Frog
Australia
Hobart Tasmania 7000 281 Liverpool St, Tasmania
87% 1018
-42.8858227 147.3218107
The Pickled Frog
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
9.7

Ich war insgesamt 4 Nächte im Pickled Frog und habe im 12er Zimmer geschlafen. Sehr zu empfehlen, man denkt es ist laut und eng aber es war eine super Atmosphäre und genug platz war auch da. Badezimmer und Duschen okay. Würde es jedem empfehlen der auf der Suche nach einer tollen Atmosphäre und guten Reisetipps ist :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sty 2017
6.9

Sehr nette Atmosphäre, leider insgesamt etwas runtergekommen. Insgesamt nur drei Duschen für gefühlt 25 Frauen. Das Personal allerdings ist super nett und macht einiges wett.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
7.1

Friendly staff and location were great. The downside was the hostel was dirty and run down.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Sty 2017
10.0

Superbe auberge Très bien placée Il y a un service de navette gratuite qui nous emmène sur certains coin de Hobart Le personnel au top et souriant La cuisine est toujours propre Rien à redire à part que j'ai passé un super moment Merci à l'équipe de Pickled Frog !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Gru 2016
9.7

This hostel is in a great location and has everything you need: carpark, bar, kitchen, laundry, huge common spaces, tour and event information, and nice bathrooms. My only complaint is in the room. We were in a 4 bed dorm and the beds are so close to the door you can barely get in. Additionally,there are no fans or A/c (at least in our room) and even with the window open it was insanely hot. Those two issues were no big deal though, and overall the stay was nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Gru 2016
8.0

Easy going and very helpful staff! The kitchen was a mess sometimes (some people just give a s*** about cleaning up after themselves), but was cleaned daily! Enjoyed the trip to Mt. Wellington, thanks for the ride! All in all a typical hostel - everything was a bit worn off, but for the price of the room you get great value! Sometimes a bit noisy...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Gru 2016
8.3

Good hostel. Staff was super friendly and welcoming!!! Really nice and cozy atmosphere in the common areas. However kitchen was a bit dirty as many guests didn't clean up after themselves. Not much privacy in the bathrooms as the toilet doors had a big gap in both sides that made it really easy to look inside. Also the toilet doors on ground floor couldn't close properly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • JamieNorris
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Gru 2016
8.6

The people who work here are absolutely awesome. They set the tone of the place which leads into the guests feeling great and having a wonderful time. The pickled frog has been the best hostel I've ever stayed. I highly recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Gru 2016
8.3

Nice place to stay in Hobart. Would come back next time

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Gru 2016
10.0

Parfaitement parfait!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.