Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Pelican Larry Hostel

  • Calle 20n#6an-44, Santa Monica Residencial, Cali, Kolumbia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 370 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 370 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
10.0

Great Hostel. Everything you would expect when staying on a Hostel. I'm planning on going back to Cali pretty soon and will definitely stay back at this place with some friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
12 Sie 2017
9.7

Stayed there before, would stay again. Great atmosphere and great staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2017
9.4

Lovely hostel with really friendly staff members. Ricky took us to a great salsa bar which was lots of fun. Karen was very helpful also. Very authentic area which has a great Colombian food around the corner, a supermarket and some great salons if you fancy treating yourself. Would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • johnsolano862355
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
11 Sie 2017
10.0

Lugar ideal para hospedarse en Cali. El staff es magnifico y amable, los precios muy buenos y los diferentes servicios también. La higiene muy buena. Intentan que la estadía sea muy buena con diferentes actividades para todos. Muy buena mi estadía por este lugar. Super recomendado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
10.0

Seems to have a VERY diverse group of travelers here. Really social atmosphere and the staff won't leave you stranded or confused. Will definitely come here again. The owner seems to be involved quite a bit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
12 Lip 2017
8.6

Very nice, quiet hostel. There were only a few people while I was there, but it was a great place to relax. The staff was wonderful. The breakfast presentation is nice, but you have to make the eggs yourself. Nice, warm little place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Cze 2017
10.0

Jorge went above and beyond helping us. Thank you so much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gregorybrown957072
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Cze 2017
6.9

Generally good hostel with helpful staff though nothing special. A bit far from the majority of things worth seeing in Cali, and music in common area sometimes got too loud early in the day (don't get me wrong, I like having music on but at midday when people are reading, chilling. Etc). good kitchen, nice people and the free salsa classes are a plus

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Cze 2017
8.3

Amazing staff that was so helpful with everything! Great showers and the garden is really nice. Should improve the security though!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Cze 2017
9.1

Very nice little hostel with friendly staff. The free breakfast was great and set up really early with a nice personal note in each basket.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.