Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Pelican Larry Hostel

  • Calle 20n#6an-44, Santa Monica Residencial, Cali, Kolumbia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 332 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 332 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Mar 2017
10.0

So good staff !!, the place was very clean, I have been in Cali 3 times and now I prefer to stay in Granada than in san Antonio, San Antonio dies after 6pm... in Granada there are bars, restaurants and lots of things to do near this hostel. Very easy to meet nice people here. We had a nice salsa show in the backyard. Very recommended !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sty 2017
9.4

Overall nice played! Good price for quality. Was a bit lacking in atmosphere, but could have been due to time and date (monday till thursday). There werent so many people staying there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2017
8.0

Nettes Personal. Küche könnte ein wenig besser ausgestattet und sauberer sein.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 88 Recenzje
26 Sty 2017
8.3

Great value for money, close to restaurants and stores, well priced private room. Only downside is the couple who's moved into the hostel to live permanently, they are there all day and take over the space as it were there home and and not a hostel. Place would be better with only travelers, not people living there longterm. Overall good place, and would recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
10.0

It was great to stay at this hostel, great staff and location, and is very nice place to meet people if you are traveling alone. I recommend a 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
10.0

The location is perfect, the cleanliness and value was FIRST RATE, the reason I would give this place a top notch rating is the staff. Its run BY THE NEW COLOMBIAN OWNERS, they care, and it shows!! They took the time and help me all the time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
31 Gru 2016
9.1

A nice hostel with extraordinarily friendly and helpfull staff, namely caro and camilo! The hostel was spacy and clean. Would go again👌🏼

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your comments, you know that Pelican Larry is your house in Cali and we are very happy to receive you again! Hope to see you very soon ! Att: Karol

  • mariusnieweg5599
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
8.6

I stayed one night in PelicanLarry and it was all nice, especially the hostel staff. nice guys!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.