Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Original Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 977 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 977 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Maj 2017
2.0

This was one of the worst experiences I have ever had a hostel Unclean conditions, no security in the dorm. Door left open. My friend was hospitalised the morning of booking and they insisted on charging me his fee 2am there was a party happening in the dorm. No chance of sleeping. Had to leave early of which no refund wa provided upon request. Won't be returning ever again

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • kpearson192562
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
10.0

Clean and well maintained. Great location. Had a slight issue: got my deposit back in cash instead of it being returned to the card it was charged on. Sent an email about the inconvenience/error and they gave me a discount on the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • daianaroma
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Maj 2017
2.0

Book for 4 nights and the same day two hours after the reservation call to cancel, I was told that they would only charge me one night. Now I realize that I was discounted the total money for the 4 days !! I was never in the hostel! They are scammers !! I do not recommend it

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
10.0

Great stay. The location is unbeatable, the room was quiet and clean and the staff was chill. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2017
9.7

Sooooo nice! Great atmosphere Perfect place to meet fellow travellers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hikexplorepeat
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 39 Recenzje
22 Kwi 2017
6.9

VERY LOUD. Was only in Sydney for 12 hours. Stayed only because everything else seemed to be booked. Place is very loud. Will no stay again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Kwi 2017
7.4

Good hostel.. Close to station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Janice98
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
9.1

Can't recommend this hostel enough. This hostel is amazing! The staff is really friendly and the atmosphere is just amazing! It's a 2 minutes walk to the train station and only two stations to Town Hall.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Mar 2017
9.4

War jetzt zum 4. mal hier und würde immer wieder kommen! Durch so viele Backpacker ist es schwer immer alles clean zu haben aber der stuff gibt sich Mühe und duschen sind immer gut sauber! Einfach eine coole Atmosphäre und gute Lage! Love it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Mar 2017
8.9

Great location close to the train station with really friendly staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.