Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Original Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 970 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 970 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Kwi 2017
9.7

Sooooo nice! Great atmosphere Perfect place to meet fellow travellers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hikexplorepeat
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 39 Recenzje
22 Kwi 2017
6.9

VERY LOUD. Was only in Sydney for 12 hours. Stayed only because everything else seemed to be booked. Place is very loud. Will no stay again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Kwi 2017
7.4

Good hostel.. Close to station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Mar 2017
9.4

War jetzt zum 4. mal hier und würde immer wieder kommen! Durch so viele Backpacker ist es schwer immer alles clean zu haben aber der stuff gibt sich Mühe und duschen sind immer gut sauber! Einfach eine coole Atmosphäre und gute Lage! Love it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Mar 2017
8.9

Great location close to the train station with really friendly staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Mar 2017
8.0

There are a lot of long stay residents, so the atmosphere wasn't great but the people in the dorm were friendly. The balconies could do with a bit of a clean. The bathrooms were clean just the lock broken on the door. We didn't use the kitchen as the residents seemed to always have it taken over. It was quite from 10pm except the noise from the street but it wasn't too bad to stop you from sleeping. It is located right near the Kings Cross station and Coles supermarket so very easy to get around

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Mar 2017
8.0

Good place!, it's very close to King Croos. The crew is cool.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2017
8.0

I'm a mature lady travelling alone so I chose a private room which was expensive but this suited my needs and I was very happy with the accommodation. The staff were very friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • eerojudin962
  • Finlandia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
26 Lut 2017
9.1

We had a good stay in this classic hostel. The staff was amazing and really helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
4.6

Cockroaches everywhere

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.