Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Only Backpacker's Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 924 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 924 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
10.0

This place is really great! Its near a subway station, a lots of places nearby to eat and the people is really cool.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2017
8.6

My buddy and I needed a cheap place to stay for the night since we were in Toronto for two concerts and it was a great place to stay. I would recommend this place for anyone. Rooms were really good and quiet as well with two great patios. Great pub down stairs so if you are a beer fan it's a great place to drink.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jthelly125117
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
12 Lip 2017
9.1

Nice hostel, bar downstairs is well equiped and the rooms are clean and large enough

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lip 2017
8.3

가격대비 충분합니다! 하루정도 묵기엔 적당한 것 같아요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2017
8.9

Donlands 역에서 딱 1분 거리에 위치해있어서 교통편은 아주 좋습니다! 바로 길만 건너면 세븐일레븐이 있고, 주변애 다양한 문화권이 합쳐져있어서 여러 나라 상점이나 식당들이 많이있습니다. 단점이라면 밤에좀 시끄러웠습니다! 11시 이후에 꼭 쉬어야 했는데 쉽지 않았습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lip 2017
9.1

Nice place and nice decoration

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lip 2017
9.7

Amazing breakfast. Good clean hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Cze 2017
6.0

Séjour correct, un peu déçus par les lieux et l'accueil de la personne... la chambre sentait un peu les pieds... mais pour deux nuits ça allait Un peu cher pour l'ensemble

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Cze 2017
9.1

Very cute place with a great view from the terrace. Various types of restaurants nearby, café and bar downstairs. Party from the bar downstairs (on a Sunday) was very loud until 3am.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
9.7

Excellent location. Really close to the metro station. Super friendly and helpful staff. A really good vibe in the place. I would stay again if I was in the area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.