Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Only Backpacker's Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 960 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 960 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
20 Wrz 2017
8.0

Good hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Wrz 2017
9.7

The staff are incredibly friendly and helpful, they really elevate the overall vibe of this place. Great facilities, and a pretty good atmosphere to interact with others. Location wise it is close to public transport however it is still a little distance to get to downtown if that's your destination.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2017
8.9

Staff very friendly and helpful. Loved the bohemian cafe and bar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Wrz 2017
9.4

Amazing place. So arty! The staff were really friendly and the atmosphere was great

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Wrz 2017
9.7

Very clean and tidy. Staff super helpful and kind. A little bit out of downtown, but easy to reach in 15 min of metro. Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Wrz 2017
10.0

Probably my favourite hostel. I was in the Quebec room and it was so cute. I was beat when I arrived so I went to sleep but you could hear people downstairs in the bar having fun so the atmosphere is there! The staff are so lovely and show you around. The breakfast is one of the best! I managed to snag a croissant so I was wrapped. I definitely recommend this hostel and I hope to come back again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sie 2017
8.6

Far away from most things but had great food nearby. Could have done with more charging ports in the room (especially for top bunks). Staff and facilities were otherwise great, and a great free breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sie 2017
9.1

Encore mieux que l'année dernière. La cuisinette a été réaménagée, très grande et encore plus fonctionnelle. Le personnel, en particulier Brian, m'a accueilli avec un grand sourire, pour un séjour des plus agréable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • julia_pinheirosilva7263
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Sie 2017
8.9

The bedrooms were too small, but no big deal if you're traveling with friends. I was traveling alone and it bothered me a little since I didn't have a lot of space to myself. Besides that, nice place!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2017
5.7

Very LOUD, could not sleep until 2am because we we're hearing every conversation happening downstairs + loud music from the bar. People running and talking in the hall throughout the night. Also very HOT, no windows or fan in the room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×