Hostelworld.com

The Old Swan Barracks

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 1022 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 1022 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Lut 2017
6.3

Das hostel ist für einen kurzen Aufenthalt völlig okei. Die Duschen haben jedoch nur kaltes Wasser und die Zimmer sind etwas muffig. Im Hostel sind überwiegend junge, offene Menschen und man kann schnell Leute kennenlernen. Außerdem ist die Lage sehr gut sowohl zum Zentrum als auch zur Partystreet:)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
9.7

Good experience but wifi isn't unlimited...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2017
6.0

Good location, cheap hostel although you get what you pay for! Absolutely no atmosphere, wifi is basically non existent you get one free hour per day but not in the rooms and it's rubbish. I was in a 8 bed dorm and it smelt ! Bed sheets didn't smell great. I wouldn't recommend staying here unless you was with friends as you won't meet any here

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Sty 2017
8.9

Buen lugar con un ambiente genial. La zona común está estupendamente con en único pero de que solo te dan una hora de wifi por persona y noche. En todo Perth hay conexión wifi gratis por lo que no es un problema excesivo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2017
8.3

It's an older building, dated decor but that's no problem. It's generally clean and tidy. Alot of space and lots of bathrooms. It's not a social hostel, but people aren't rude, it's just quiet. If you are looking some quiet time and a break from drinking this is a nice hostel to be. Excellent location. I will be returning here when I return to perth.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Sty 2017
8.0

Muy bien ubicado, es bastante trankilo y agradable, calidad precio bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Sty 2017
4.9

Outside beautiful, inside a lot of problems...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Gru 2016
8.3

Sweet as facilities! Lots to do! People are a little hard to meet because the space is so wide open and cause wifi is only available in the main area people become anti-social. The staff are nice, but the dates I stayed typically it's going to be understaffed... Location is right in the heart of northbridge which is awesome. It's secure enough, lockers in the room, AND THERE'S AIR CON IN THE ROOMS, always a bonus. Cheaper pints than any of the bars in WA so go for it, I would recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Gru 2016
9.7

Pretty tops! Free breakfast. Stunning outlook from smoking area. To stand in the barrack proper - with all the history, unforgettable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your review free breakfast is always a plus. We are so glad that you enjoyed your stay & the hostels history. Old Swan Barracks Staff

  • david-woodhouse
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Gru 2016
6.6

Decent hostel the free breakfast was not great as there was no plates, cups or cutlery supplied. If they put out some mugs, plates and cups it would of been much better. Free wifi would of made it even better too which was available but way over priced. I liked that each person had a locker and the door to your room could be locked too. The bar was not as lively as expected and it was very quiet.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.