Hostelworld.com

The Mountain House Pokhara

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 189 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 189 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
8.9

Amazing family that runs this location, willing to help arrange anything you may need. The showers are always hot (huge bonus), doors have two locks on them from the inside, noise is always at a minimum in the evenings, and towels/toilet paper is provided. Really great place to stay in Pokhara!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Jasonha19871411
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 50 Recenzje
2 Lut 2017
8.3

Nice staff nice owner and good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anon1224
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
10.0

Great location, great hosts, great stay!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Larsluijkx
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2017
10.0

An amazing couple runs the place. Good location, clean room and nice hot (!) shower. The owners gave us superb travel advice and helped us so good in arranging tickets to go around in Nepal and Pokhara itselfs. The Mountain House made our stay in Pokhara even better and trouble free. Thank you :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2017
9.1

Los dueños son un encanto, la ducha es la mejor que tuvimos en semanas. Re bien ubicado, lo único malo fue el wifi, andaba mal o no andaba. De todas formas lo recomendamos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Gru 2016
10.0

Stayed here for a week and loved this place. Hot shower, comfy bed, good wifi and excellent staff. Will definitely stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tunezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
26 Gru 2016
9.4

Cozy and Clean place ! It is a managed by a very nice and helpful couple, accepted to keep my backpack during my trek and helped me with many tips.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
24 Gru 2016
8.9

Very friendly couple running the hotel. Clean and comfy. Nice place to chillout. Only downside is there is no door on the bathroom which means that steam gets into the entire room and soaks everything.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Gru 2016
10.0

We had a great stay in this wonderful place. Rooms are very clean, hot shower with great pressure and incredibly helpful staff. They kept our stuff locked while we were trekking for 2 weeks, with no extra charge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2016
9.1

My stay at the mountain house was really pleasant. I travelled a bit around Nepal and always came back to stay here when in Pokhara. The shower is hot and everything is super clean and welcoming. Just the wifi is not working in the rooms - but in the front house...but that I don't see as a big problem. Stan also helped me organizing a trek which was absolutely wonderful ( if you looking for a guide I have to recommend my guide Hari). I would def stay here again and can recommend a stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.