Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Matterhorn Hostel Zermatt

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 838 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 838 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Sie 2017
8.0

Great hostel. The wifi is poor during the evenings because everyone uses it but you're not going to Zermatt for the wifi. All the doors aren't locked but again you're in Zermatt so no one has any intention of stealing anything. Kitchen facilities are non existent so prepare yourself for kettle meals or eating out. The pub upstairs offers a great meal for 20 franks if you can spare the cash and the staff are great. 10/10 would visit again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2017
5.1

Este hostel é do tipo só para dormir mesmo. Possui muitos poucos serviços adicionais. Não possui lockers nem cozinha comunitária, existem poucas tomadas dentro do quarto, não tem recepção 24 horas e não fornece roupa de cama e toalhas no preço da cama. Ou seja, na minha opinião, só vale a pena se você for só mesmo passar a noite. As vantagens são que está perto de onde sai para o "Matterhorn glacier paradise", a cama é confortável e tem uma boa visão do Matterhorn a partir da sua rua.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Sie 2017
6.6

El hostel necesita una renovación interior de baños y duchas Las habitaciones som estrechas y la de -1 oscura. Tiene encamto por la tipologia de chalet de madera que es y por ubicación con vistas directas Maatterhorn ; pero el interior hay que mejorar.Aún y así las literas son cómodas. La recepcionista super friendly y amable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
3 Sie 2017
7.4

Staff were extremely friendly and very helpful, amazing service however hostel felt small and claustrophobic with very narrow high stairs and low ceilings. I was on top floor so to shower had to go 4 floors down. Showers were disgusting. No locks or keys for room doors and main door to outside is left open at night, no security at all anyone could come in to the hostel while you are sleeping.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lip 2017
10.0

I thought it was great. Great location, awesome people, nice restaurant downstairs, clean beds, sizable rooms, and a pretty chill hangout room downstairs. Some guys were playing beer pong when I went down there. I was expecting to want to get out of the hostel the whole time but actually spent a good amount of time just hanging out there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
27 Lip 2017
9.1

좋았어요.! 역에서는 1-2킬로 정도 걷지만 나름 그 정도는 걸을만 했습니다:-) 그외에 체크인이 4시라 좀 늦는 것 말고는 괜찮았어요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Lip 2017
8.0

Soweit recht, nur Madratzen dürften mal ausgetauscht werden 🤔

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lip 2017
5.4

Compared to other hostels, this was poor quality. It had no facilities and be prepared to sleep in a very cold room with just a tiny blanket. It couldn't be in a better location though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
24 Lip 2017
4.9

Certainement l'hôtel le moins cher du coin, mais plusieurs points laissent sérieusement à désirer : la propreté des douches et la sécurité. La porte d'entrée est toujours ouverte, n'importe qui peut rentrer. Les casiers sont minuscules en largeurs : les sacs ont vraiment du mal à rentrer. De plus, pas de pièce prévue pour le stockage des sacs en cas d'arrivée avant 16h ou si on veut rester en ville après le Check out. Du coup, il faut les laisser dans la pièce à vivre où tout le monde peut aller

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Lip 2017
5.1

Good location to walk around town. Lockable spaces to keep a bag but otherwise no security. In our room the bunk beds were touching (so you were sleeping right next to a person in the next bed). My partner and I had the two top bunks so it didn't bother us but if it was a random person sleeping right next to you - not sure how that would go. Facilities were average.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.