Hostelworld.com

The Mango Tree

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 789 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 789 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
The Mango Tree Located at Prudente de Moraes, 594, Ipanema, Rio de Janeiro.
The Mango Tree
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22420-040 Prudente de Moraes, 594, Ipanema
86% 789
-22.9854392 -43.2024049
The Mango Tree
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Kwi 2016
9.4

Fantastiskt Hostel, finns inget dåligt! Vi kom tillbaka för en 2a vistelse. Bra frukost, sköna sängar med rena lakan och handdukar, stort, bra wi-fi överallt, nära till allt i Ipanema, erbjuder många turer och annat att göra

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Kwi 2016
9.1

Great hostel overall no complaints

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Kwi 2016
10.0

Greatly enjoyed my stay at The mango tree. Would recommend to anyone! Situated 1 block from the beach and 2 blocks from the metro. Great looking hostel, great atmosphere and staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
9.4

Mango Tree was a delight! The foryar flora and fauna welcomed us open heartedly. The front staff was friendly and knowledgable. We had a blast and recommend this place for travelers looking for a fun, safe and affordable place to stay within a few blocks walking distance to one of the most beautiful beaches on Rio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • f_lourenco
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Mar 2016
8.9

Localização do Hostel é incrível, instalações são boas assim como o café da manha, atmosfera agradável. Voltarei a me hospedar com certeza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Mar 2016
7.4

El hostel se inundó , las camas y colchones se mojaron por rajaduras en el techo y las paredes. el dueño no se hizo presente en el lugar. Muy buena la predisposición de los empleados en solucionar el inconveniente.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2016
9.4

Great location by the beach, clean rooms with good AC. Not a party hostel but plenty of people to hang out with in the evenings and enjoy. Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2016
9.1

Nice place with great location. Friendly staff. Clean rooms and bathrooms. Bunkbeds in tree hights, so the one at the top should not be afraid of hights.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Mar 2016
8.6

Nice hostel, amazing location. We had a great stay. We rented a private double room with bathroom. The room was OK. The airconditioning was a bit filthy. Most of the staff was very friendly and helpful. One of them a bit sulky. Over all a very OK hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lut 2016
8.6

El hostel es tranquilo y comodo, tiene buena seguridad y esta muy cerca de la playa. Recomendable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.