Hostelworld.com

The Mango Tree

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 800 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 800 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
The Mango Tree Located at Prudente de Moraes, 594, Ipanema, Rio de Janeiro.
The Mango Tree
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22420-040 Prudente de Moraes, 594, Ipanema
87% 800
-22.9854392 -43.2024049
The Mango Tree
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • richlugg
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
18 Cze 2016
8.3

Good wifi TV did not work The place could do with a spruce up and a spring clean, if so it would be awesome.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
10.0

I absolutely loved my stay there ! People were nice, rooms were cleaned, food was good and the staff sooo nice !! I recommend it and if I ever come back to Rio I will definitely come back to this hostel !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
9.7

Good security features of locked gate, lockers in room and valuables lockers with security camera. Lots of ideas for activities. Good local food options. Helpful staff although when gets busy could do with 2 at the desk. Very close to ipanema beach.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Kwi 2016
7.4

Excellent location, good breakfast, but no locks in the doors

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Kwi 2016
9.4

Fantastiskt Hostel, finns inget dåligt! Vi kom tillbaka för en 2a vistelse. Bra frukost, sköna sängar med rena lakan och handdukar, stort, bra wi-fi överallt, nära till allt i Ipanema, erbjuder många turer och annat att göra

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Kwi 2016
9.1

Great hostel overall no complaints

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Kwi 2016
10.0

Greatly enjoyed my stay at The mango tree. Would recommend to anyone! Situated 1 block from the beach and 2 blocks from the metro. Great looking hostel, great atmosphere and staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
9.4

Mango Tree was a delight! The foryar flora and fauna welcomed us open heartedly. The front staff was friendly and knowledgable. We had a blast and recommend this place for travelers looking for a fun, safe and affordable place to stay within a few blocks walking distance to one of the most beautiful beaches on Rio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • f_lourenco
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Mar 2016
8.9

Localização do Hostel é incrível, instalações são boas assim como o café da manha, atmosfera agradável. Voltarei a me hospedar com certeza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Mar 2016
7.4

El hostel se inundó , las camas y colchones se mojaron por rajaduras en el techo y las paredes. el dueño no se hizo presente en el lugar. Muy buena la predisposición de los empleados en solucionar el inconveniente.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.