Hostelworld.com

The Mad Monkey

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 2,095 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 2,095 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
The Mad Monkey Located at Building 26, Street 302, BKK1 Phnom Penh, Phnom Penh.
The Mad Monkey
Cambodia
Phnom Penh Building 26, Street 302, BKK1 Phnom Penh
84% 2095
11.5527314 104.9258708
The Mad Monkey
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • SathigalAmog
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
10.0

Wonderful hostel, good location, just behind a mall(Lippo Mall) close to airport, very good atmosphere, we stayed in first floor, sitting and dinning areas are big and spacious. Comfy beds, clean and neat room. We are happy and enjoyed our stay here, I would recommend this

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • luispepper
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
25 Kwi 2016
7.4

Not bad, but too much to improve, I had an emergency and no one was at the lobby, I needed to use the phone and later I found a guy that wasn't paying attention at all. Bathrooms were not that clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Kwi 2016
9.7

Great hostel - we ended up getting into a private room which was really spacious and great!! The bar staff across the road where so fun - took us all out pat and Paula where great fun!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
21 Kwi 2016
9.4

Sono stato nella camerata da 6,con aria condizionata e bagno in camera. Apparte le cassette di sicurezza un poco piccole, in cui sono comunque riuscito ad inserire tutti gli oggetti di valore, si sta davvero bene!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
9.7

mad monkey环境氛围很好,有餐饮酒吧还有游泳池,服务生很耐心接待我这个英语不好的来客~品尝了餐厅的柬式菜:lok lak ~值得推荐的青旅~

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
9.1

Very nice hostel. A little farther from some places than I would have liked, but still would recommend. Nice staff, fun people, nice pool, and clean rooms. Mattresses are a little hard, but overall not bad. Hostel food is good too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

Awesome hostel with a great vibe. Food from restaurant is good and quite cheap. They have something on every night usually in the bar upstairs which is fun. Staff are nice and the pool is good to get away from the heat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
9.4

Amazing hostel, but the people who work in the restaurant are so distant, and it takes forever to get your food.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
5.1

Personnel peut accueillant voir franchement désagréable et ce, dès mon arrivée. Le linge de lit était sale et impossible de choisir le lit dans le dortoir (même si celui ci était à moitié occupé)... C'est dommage parce que les deux bâtiments de l'auberge ont du potentiel en terme de volume.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Kwi 2016
7.7

Nice enough hostel- very social. Staff missold our bus ticket so we ended up having to pay twice to get to Ho Chi Minh but I'm sure it was just a mistake even though we heard the same from someone else :/. Otherwise good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.