Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The London Waterloo Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 1,409 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 1,409 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.7
The London Waterloo Hostel Located at 73 Lambeth Walk, London, London.
The London Waterloo Hostel
England
London SE11 6DX 73 Lambeth Walk, London
73% 1409
51.4943946 -0.1145539
The London Waterloo Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Sie 2016
9.7

El personal es realmente amable, muy agradables y atentos. Tienes miles de mapas a la mano, el desayuno está bien, la ubicación excelente, seguro para volver sola de noche. Es limpio, wifi funciona bien. Me gusto mucho ;) Si bien tiene un olor extraño en una parte como comentan, pero nada insoportable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Mas87033405
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Sie 2016
6.9

Un poco alejado y el personal no es de lo más atento pero bien en general. Buen desayuno

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sie 2016
8.0

This hostel was exactly what I needed, good price for London, pretty central, felt pretty secure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
10.0

Great place. Very central. Easy to get to and from. Free alcohol every weekend. Amazing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
6.9

La ubicacion es genial! Buena calidad precio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Sie 2016
10.0

This hostel was perfect. I have nothing bad to say about it. Although do not forget to take your ear plugs because sometimes it does get very noisy BUT then again, that goes for every single hostel. Anyway, I really enjoyed this hostel and specially the location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
5.1

La gente de recepcion es hospitalaria. El hostel no es bueno, poca limpieza, los comentarios que tiene el lugar son asi o peor.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Eritrea, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
7.7

The hostel's location was impeccable. The hostel site was about a 15 or so minute walk from the Big Ben and the London Eye. The hostel also was not far off from grocery stores and places to eat. Even though there were only two bathroom stalls and two shower stalls to share among 15+ people I actually never had a problem or honestly ever had to wait too long to use the toilet/shower. The only thing was that the hostel had a very anti social atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
4.9

It isn't a terrible hotel, however it is worse then the others we have stayed in London at. It was nice having a bathroom and showers on each floor however it was lackin excitement and was priced more then other hostels that I Believe to be much better. Overall I would give this place a 5-5.5.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We have 6 showers and 6 toilets in the hostel. We offer FREE lockers, FREE towels, FREE breakfast with orange and apple juices. Our 15 bed dorm has air Conditioning. We also offer FREE luggage in our luggage rooms. You are obvious a difficult person to please.

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Lip 2016
8.6

La ubicación es excelente, a unos 15min del palacio de Westminster y el Big Ben; detalle importante porque el transporte público es caro (5 libras el billete de metro). El desayuno está incluido y está muy bien (café, leche, cereales, pan, mermeladas, jugos), también tiene cocina y una sala de estar. Los dormitorios tienen camas de 3 pisos; pueden ser un poco incomodas para el que está arriba del todo, pero cada una con enchufe y lámpara. Buena limpieza en el lugar. Totalmente recomendable!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.