Hostelworld.com

The Lodge at Crystal Palace

  • Crystal Palace National Sports Centre, Upper Norwood, Londyn, Anglia
Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 300 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 300 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.8
The Lodge at Crystal Palace Located at Crystal Palace National Sports Centre, Upper Norwood, London.
The Lodge at Crystal Palace
England
London se19 2bb Crystal Palace National Sports Centre, Upper Norwood
82% 300
51.4216773 -0.0698447
The Lodge at Crystal Palace
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
6.0

Room heaters were not working. Lodge administration were not efficient enough to repair it even in 2 days . Reception staff was rude & unco-operative & not bothered about it. wifi signals are very weak & therefore of no use . hotel is at good location but above things need to be taken care of.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Lut 2016
9.4

Waking up every morning with an amazing view of the grounds below!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2016
8.6

I am always struck by the wonderful welcome that I receive by the wonderful lady at reception. It is not just when I arrive, there is always a cheery , 'Good morning' every day too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo mało miejsca i dobry stosunek jakości do ceny. Oczywiście nie w centrum Londynu, a nie centralne ceny Londyn albo. Bardzo blisko do stacji kolejowej. Personel jest bardzo przyjazny i pomocny. Miejsce jest czyste i ciepłe. To był mój drugi pobyt w Lodge,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2015
9.1

Great Place to stay, quite, comfortable helpful staff in a nice location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lis 2015
7.1

Martin and Joan made my stay 100% better. Excellent customer service, can't fault them! Shame about the quality of the building.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Lis 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

To dobre miejsce na pobyt. Naprawdę dobry stosunek jakości do ceny. Przyjazny personel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Lis 2015
8.3

Nice area surrounded by large park. 8 mins from bus and railway station. Located in zone 3 / 4 a bit far away from Central London but Bus no 3 runs directly to Regent Street. Nice and friendly staff. Weekends are crowded with school us and family while few visitors on weekdays. I stayed in a single room that bathroom has to share with another double room just next door. I stayed here for 5 nights. There was no body stayed at next door so I used the bathroom on my own. Laundry room is on basement

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

masz za co płacisz pokoje są proste, czyste łóżka, gorący prysznic kawa i herbata w pokoju, że to wszystko, co potrzebne na jedną noc i personel jest bardzo przyjazny i pomocny.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.